Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki -już dokocony!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 17:18 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

podebrałam banerek :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lut 16, 2011 18:17 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

ale przystojniak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jak mój Carlitko :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 16, 2011 19:48 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

dziękujemy za pobranie banerka!!!! :1luvu:

Manuel rzeczywiście podobny do pięknego Carlito! i imiona mają obaj takie... latynoskie?... :wink: trzymamy :ok: :ok: :ok: za zdrowie Carlita!!!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lut 17, 2011 10:12 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Szukam dzisiaj rano wątku Manuela na Kociarni, a on nadal na Kotach... Chyba się tu zadomowił :wink:

W nocy czarne cudo znowu w najlepsze się bawiło - chyba całkowity spokój i cisza w domu najbardziej rozrywkowo go nastrajają :twisted: :roll: . Na szczęście dzisiaj w Oli pokoju spała z nim Julka, bo Ola już ćwierć przytomna po nieprzespanych nocach. :?

Manuel przestaje mnie lubić :( - muszę mu na siłę aplikować antybiotyk strzykawką do pysia, dwa razy dziennie zestaw trzech kropli do oczu.... - jak widzi, że wchodzę do pokoju to bunkruje się w najdalszym kącie... :?

Nadal w ogóle ma takie tendencje ukrywania się "w razie czego" gdy ktoś zbliża się do drzwi - chyba po tej piwnicy tak mu zostało. Daje się na szczęście bez problemu z każdego kąta wyjąć, albo nawet wręcz pogłaskany i pomiziany w kącie sam wychodzi na dalszy ciąg mizianek, ale przy następnym wejściu do pokoju znowu go trzeba szukać... :roll: Mam nadzieję, że ten odruch chowania się przejdzie mu, gdy nabierze trochę zaufania do ludzi. A w tym celu powinien jak najszybciej trafić do tego docelowego już, stałego domu, żeby mógł już zaufać na zawsze.... :ok: :ok: :ok:

Dzisiaj wieczorem dowiemy się od wetki, czy możemy go już wypuścić z pokoju - do tej pory parę razy wpuściliśmy tylko do Manuela naszą Maltę - kot zachował dystans, ale bez histerii i agresji, więc nie było źle! :piwa:

joluka

Post » Czw lut 17, 2011 12:51 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Najlepsze Kotkowe życzenia od Miluni
Obrazek
Obrazek

lucka1

Od: Śro sty 19, 2011 9:53

Post » Czw lut 17, 2011 14:17 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Witamy słodką Milunię na naszym wąteczku! i wzajemnie w Dniu Kota życzymy samych najlepszych dni!!!!! :1luvu:

joluka

Post » Czw lut 17, 2011 17:18 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Obrazek

Kocia Banda Demolek życzy Kotkom Cioci Joluki tyle szczęścia, ile zdołają udźwignąć Ich słodkie łapeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lut 17, 2011 21:06 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Wszystkie nasze chłopczynki serdecznie pozdrawiają wspaniałego Manuela i życzą mu równie wspaniałego domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lut 18, 2011 9:52 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Fajne te chłopaki ze Śląska 8)
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt lut 18, 2011 10:44 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Och dziękujemy wszystkim kochanym Cioteczkom za życzenia :1luvu: ! I wzajemnie życzymy kociastym i ich opiekunom samych dobrych, spokojnych dni! I żeby wreszcie zabrakło nam kotów do wyadaptowywania! :ok:

Ja wczoraj z okazji Dnia Kota w ogóle nie widziałam naszych kotów... :( Jak wyszłam rano z domu tak wróciłam z pracy po północy, a jeszcze moje córki ściągnęłam do firmy do pomocy... :roll: TŻ tylko wysyłał nam z domu sms-y, że imprezuje z kotami z okazji ich święta..... :wink: :kotek:

joluka

Post » Pt lut 18, 2011 10:49 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

joluka pisze:Och dziękujemy wszystkim kochanym Cioteczkom za życzenia :1luvu: ! I wzajemnie życzymy kociastym i ich opiekunom samych dobrych, spokojnych dni! I żeby wreszcie zabrakło nam kotów do wyadaptowywania! :ok:

Ja wczoraj z okazji Dnia Kota w ogóle nie widziałam naszych kotów... :( Jak wyszłam rano z domu tak wróciłam z pracy po północy, a jeszcze moje córki ściągnęłam do firmy do pomocy... :roll: TŻ tylko wysyłał nam z domu sms-y, że imprezuje z kotami z okazji ich święta..... :wink: :kotek:

A dalczego TŻ nie pomógł byłoby szybciej :P
Obrazek
Obrazek

lucka1

Od: Śro sty 19, 2011 9:53

Post » Pt lut 18, 2011 10:52 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

lucka1 pisze:
A dalczego TŻ nie pomógł byłoby szybciej :P

Bo wczoraj załatwiał jeszcze wieczorem różne rodzinne rzeczy i wizytę z Manuelem u weta - "na imprę" też przybył dopiero ok. 22:00 :D , a my dojechałyśmy niestety znacznie później... :(

joluka

Post » Pt lut 18, 2011 20:55 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

Czy Manuel doszedł już do siebie po imprezie :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lut 19, 2011 12:32 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

U Manuela wszystko w porządku! Przepada za naszym Murkiem - jest wręcz nachalny w stosunku do niego, aż Muras zdegustowany wycofuje się na z góry upatrzone pozycje... :? Manuel chyba jest bardzo stęskniony za kocim towarzystwem. Niechętnie wychodzi z Oli pokoju, bo nadal boi się Malty - jest dla niego chyba jednak za duża i za głośna. Może z jakimś mniejszym, spokojnym psiakiem nie miałby tego problemu. Majorka na szczęście nie pcha się do pokoju Manuela - więc jeszcze się nie spotkali. Gdyby Manuel spróbował być takim namołem w stosunku do Majorki, to pewnie natychmiast wyraźnie pokazałaby mu, gdzie jego miejsce.... :wink: :roll: :twisted:

joluka

Post » Sob lut 19, 2011 12:51 Re: Manuel-młody, zabójczo przystojny i słodki!-nowe zdj. str 2!

joluka pisze:U Manuela wszystko w porządku! Przepada za naszym Murkiem - jest wręcz nachalny w stosunku do niego, aż Muras zdegustowany wycofuje się na z góry upatrzone pozycje... :? Manuel chyba jest bardzo stęskniony za kocim towarzystwem.

Manuel pewnie chce się bawić...dalej :ryk: Czyli nowy domek może być okocony, nie będzie problemu w kontaktach z innymi kotami :ok:

Buziaczki dla Przystojniaka :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]