Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 18:21 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

Biedna :( ale mam nadzieję że szybko się przyzwyczai .
A ten DS nie wypalił jednak?

Diegula

Od: Czw lip 24, 2008 9:20

Post » Czw lut 03, 2011 18:40 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

z DS to nie tak szybko, wysłałam dziwczynie wiadomość i zdjęcie, musi pomyśleć chwilę, i tak bez sterylki jej nie wydam, spokojnie
to RUDA kotka, nawet jak tu się nie uda, znajdzie dom, najlepszy z możliwych
Maciej jest obrażony (jeden z kocurów), nie dziwię się że się go boi, on groźnie wygląda :wink:
AnielkaG

Post » Czw lut 03, 2011 23:25 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

Jutro Beza ma gościa i być może (jak się spodoba) będzie miała DS. Przeniosłam ją jednak do pokoju mojej córki, bo kocury jednak terytorialne są. :twisted: i kochają tylko siebie.
AnielkaG

Post » Pt lut 04, 2011 9:40 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

No to trzymamy kciuki.
A zjadła już coś?

Diegula

Post » Pt lut 04, 2011 10:05 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

ooo, jeść to ona je non stop
kuweta zaliczona
przespała noc grzecznie w koszyku, a rano wdrapała się na poduszkę mojej córki
barankuje jak szalona, wije się, wywala brzuszek
dziś idziemy do weta na przegląd
AnielkaG

Post » Pt lut 04, 2011 12:07 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

No to już Bezunia się oswaja i przyzwyczaja :):).
Daj znać co tam wet poawiedział.
A jak tam twoja chora kocina?

Diegula

Post » Pt lut 04, 2011 12:08 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

A jak tam twoja chora kocina?

umarła dziś rano :(
AnielkaG

Post » Pt lut 04, 2011 13:14 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

Oj to bardzo mi przykro :(:(.
Przynajmniej już nie cierpi......

Diegula

Post » Pt lut 04, 2011 21:14 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

I jak tam wizyta gościa i wizyta u weta????

Diegula

Post » Pt lut 04, 2011 21:19 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

No dobra, Beza ma DS. :D Sprawdzony. Pojedzie po sterylizacji.
Jutro umawiam sterylkę na poniedziałek prawdopodobnie. U weta w końcu nie byłam, bo bez sensu w ten deszcz ją ciągać dwa razy. Szkoda ją stresować, bo każde włożenie do transportera kojarzy się jej z wyrzuceniem.
Tak z moich dokładniejszych oględzin- miała na pewno kiedyś 3 kociaki, wiec wątpię żeby była wysterylizowana. Ma tasiemca, wydala człony. Dałam jej 1 dawkę odrobaczenia. Je dalej jak smok, śpi w koszyku.
AnielkaG

Post » Pt lut 04, 2011 21:24 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

Wow........
Respect Anielko.
Rzeczywiście - mało kto działa tak szybko i skutecznie jak Ty.

A Beza żeby była już zawsze szczęśliwa!!!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt lut 04, 2011 21:43 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

Trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało. Beza jest super kotem :D
AnielkaG

Post » Pt lut 04, 2011 22:21 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

No ja trzymam kciuki bardzo mocno.
Czy ten DS to ten o którym mi wczoraj mówiłaś??
No fakt Anielko szybko działasz :ok:
Anielko jesteś wielka :ryk: i dzięki za pomoc !!!!!
A że Beza to super kocica to wiem :):) nawet mój tz który nie jest za bardzo żeby pomagać zwierzętom to tą kotkę bardzoo polubił.

Diegula

Post » Sob lut 05, 2011 10:54 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

Beza rano, po obfitym śniadaniu przeniosła się na kocyk na parapecie. :) I tylko ciągle : "głaszcz mnie, głaszcz..."
Tak sobie myślę skąd ta biedna kocinka na działkach? I te kleszcze? Chyba spała gdzieś na sianie?

Czy ten DS to ten o którym mi wczoraj mówiłaś??

tak, to ten
moje koty wyjątowo przyszłą właścicielkę Bezy lubią :D , nawet dzika Frytka wczoraj przyszła się przywitać
Beza zaprezentowała się Pani z najlepszej strony, no może poza pokazaniem własnego tasiemca :roll: ale to był test na wytrzymałość

Sterylka będzie we wtorek.

Zdjęcia będą jak kupię adapter do karty do aparatu, który Ptyś z Maciejem połamali w drobny mak :x
AnielkaG

Post » Sob lut 05, 2011 18:27 Re: Kotka która kocha ludzi koczuje samotnie na działkach

W sianie to raczej nie spała ale prawdopodobnie u sąsiada w graciarni.
A znalazłaś jeszcze kleszcze na niej?
Dzisiaj byliśmy znów na tych działkach i nie widziałam żadnych kotów .
Natomiast musieliśmy wejść tylnym wejściem na działkę bo wyszedł sobie sąsiad na spacerek ze swoimi psami w tym z tym bardzo agresywnym oczywiście jak zwykle bez smyczy i kagańca i mój tz musiał na sąsiednią alejkę zwiewać z naszym psem bo tam ten już leciał do nas :(.

Diegula

[poprzednia][następna]