BUDRYSEK pisze:Rumi. pisze:zapisuję i napisałam do Cb na dogobo szukam rudaska do roku
a to Ty!
mysle ze jajkiegos rudaska wybierzemy dl Ciebie
wczoraj zawiozlam Adzie do domku
Ale domek nie z Warszawy? Bo ja ją podsyłałam Warszawiakom

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
BUDRYSEK pisze:Rumi. pisze:zapisuję i napisałam do Cb na dogobo szukam rudaska do roku
a to Ty!
mysle ze jajkiegos rudaska wybierzemy dl Ciebie
wczoraj zawiozlam Adzie do domku
Rumi. pisze:długo się nie odzywałam ale ciągle szukam rudego kotkamacie może więcej zdjęć wiewiórka? tylko on jest rudy z waszego stada prawda?
Rumi. pisze:Jasne rozumiemżyczę aby się wszystko dobrze ułożyło
![]()
I jak będziesz mieć zdjęcia to prześlij mi proszę z jakimś opisem o jego charakterku, ponieważ szukamy kotka do 1 roku musi być rudy(marzenie mojego taty), lecz trochę się boimy jak pies zareaguje na kotka, bo nigdy nie miał do czynienia z takim stworzonkiem w domu, więc mój tata chciał by najpierw sprawdzić jak pies by zareagował(jest to 7letni sznaucerek miniaturka, bardzo łagodna, jak widzi kota to raczej biegnie do niego z zainteresowaniem niż aby go zjeść), nie chcemy aby kotek siedział tylko pod szafką i się stresował i przede wszystkim przed adopcją chcielibyśmy kotka poznać, a to tylko 1,5godziny drogi od nas, więc taką drogę możemy pokonać aby go poznać
BUDRYSEK pisze:
przepraszam, ze malo bywam na miau
ale mam troszke problemow
gadziory nasikaly mi do kontaktu i komp zrobil tylko "pyk" i koniec
mam tate w szpitalu, grozi Mu amputacja nogi-stopa cukrzycowa i mam mega dola
chodze jak zombi, mam ochote tylko na spanie - zawsze i wszedzie
a wiadomo jak jedno sie psuje to potem idzie lawina problemow
jak cos zawalam to przepraszam, ale z niczym sie nie wyrabiam
teraz jestem u znajomych na necie, nadrabiam zalegosci
ciagle tez jestem w trasie ze zwierzakami , na szczescie 3 kociaki znalazly domek
od Cioci zołzowatej dostalismy worek karmy, bardzo dziekujemy
madzia89 pisze:ja chętnie przyjmę koteczka małego do siebie. jestem z okolic bielska
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2, Nul i 5 gości