Gadziorki w moim bdt szukają ds...prosimy o pomoc w ogłasz

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 09, 2011 17:08 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

BUDRYSEK pisze:
Rumi. pisze:zapisuję i napisałam do Cb na dogo :) bo szukam rudaska do roku 8)

a to Ty! :)
mysle ze jajkiegos rudaska wybierzemy dl Ciebie :)

wczoraj zawiozlam Adzie do domku :)

Ale domek nie z Warszawy? Bo ja ją podsyłałam Warszawiakom ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 18, 2011 20:43 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

długo się nie odzywałam ale ciągle szukam rudego kotka :) macie może więcej zdjęć wiewiórka? tylko on jest rudy z waszego stada prawda? 8)

Rumi.

Od: Sob lut 05, 2011 22:29

Post » Sob lut 19, 2011 13:33 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

Rumi. pisze:długo się nie odzywałam ale ciągle szukam rudego kotka :) macie może więcej zdjęć wiewiórka? tylko on jest rudy z waszego stada prawda? 8)

obecnie mam 3 biało-rude kociaki :)
sami faceci
najstarszy ok 1 roku, juz wykastrowany Felix jest do adopcji na juz, mega miziak
Wiewior ma chore oczko, wymaga zakrapiania, nie kastrowany i nie szczepiony jeszcze,jest troszkę płochliwy, ale wie ze przede mna i tak nie zwieje wiec juz nie probuje ;)
i ostatni rudasek, ok 5 mies, nie ma jeszcze imienia, mieszkal wraz z innymi kociakami w domu gdzie wlasciciel umarł i ponad tydzien byly zamkniete, głodne na strychu, jest cudny ale jeszcze sie troszke boi, niestety nie mam jeszcze jego fotek bo sie ukrywa

przepraszam, ze malo bywam na miau
ale mam troszke problemow
gadziory nasikaly mi do kontaktu i komp zrobil tylko "pyk" i koniec
mam tate w szpitalu, grozi Mu amputacja nogi-stopa cukrzycowa i mam mega dola
chodze jak zombi, mam ochote tylko na spanie - zawsze i wszedzie
a wiadomo jak jedno sie psuje to potem idzie lawina problemow

jak cos zawalam to przepraszam, ale z niczym sie nie wyrabiam
teraz jestem u znajomych na necie, nadrabiam zalegosci

ciagle tez jestem w trasie ze zwierzakami , na szczescie 3 kociaki znalazly domek

od Cioci zołzowatej dostalismy worek karmy, bardzo dziekujemy
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Sob lut 19, 2011 15:51 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

ostatnio do domku pojechali Wiktorek,Adzia i czarny Tuluzek i Skrzatka tez :)
tylko tak dalej!
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Sob lut 19, 2011 16:19 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

Jasne rozumiem :) życzę aby się wszystko dobrze ułożyło :ok:
I jak będziesz mieć zdjęcia to prześlij mi proszę z jakimś opisem o jego charakterku, ponieważ szukamy kotka do 1 roku musi być rudy(marzenie mojego taty), lecz trochę się boimy jak pies zareaguje na kotka, bo nigdy nie miał do czynienia z takim stworzonkiem w domu, więc mój tata chciał by najpierw sprawdzić jak pies by zareagował(jest to 7letni sznaucerek miniaturka, bardzo łagodna, jak widzi kota to raczej biegnie do niego z zainteresowaniem niż aby go zjeść), nie chcemy aby kotek siedział tylko pod szafką i się stresował i przede wszystkim przed adopcją chcielibyśmy kotka poznać, a to tylko 1,5godziny drogi od nas, więc taką drogę możemy pokonać aby go poznać :)

Rumi.

Post » Sob lut 19, 2011 17:46 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

Obrazek

BUDRYSEK

Post » Sob lut 19, 2011 17:47 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

Rumi. pisze:Jasne rozumiem :) życzę aby się wszystko dobrze ułożyło :ok:
I jak będziesz mieć zdjęcia to prześlij mi proszę z jakimś opisem o jego charakterku, ponieważ szukamy kotka do 1 roku musi być rudy(marzenie mojego taty), lecz trochę się boimy jak pies zareaguje na kotka, bo nigdy nie miał do czynienia z takim stworzonkiem w domu, więc mój tata chciał by najpierw sprawdzić jak pies by zareagował(jest to 7letni sznaucerek miniaturka, bardzo łagodna, jak widzi kota to raczej biegnie do niego z zainteresowaniem niż aby go zjeść), nie chcemy aby kotek siedział tylko pod szafką i się stresował i przede wszystkim przed adopcją chcielibyśmy kotka poznać, a to tylko 1,5godziny drogi od nas, więc taką drogę możemy pokonać aby go poznać :)

oki, wysle fotki albo mozecie wpasc w nastepny weekend?
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Sob lut 19, 2011 18:20 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

to może powiem tak: czekam na fotki a co do odwiedzin to pogadam z tatą i jak by co to będę dzwonić :D

Rumi.

Post » Nie lut 20, 2011 13:26 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Nie lut 20, 2011 19:01 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

BUDRYSEK pisze:
przepraszam, ze malo bywam na miau
ale mam troszke problemow
gadziory nasikaly mi do kontaktu i komp zrobil tylko "pyk" i koniec
mam tate w szpitalu, grozi Mu amputacja nogi-stopa cukrzycowa i mam mega dola
chodze jak zombi, mam ochote tylko na spanie - zawsze i wszedzie
a wiadomo jak jedno sie psuje to potem idzie lawina problemow

jak cos zawalam to przepraszam, ale z niczym sie nie wyrabiam
teraz jestem u znajomych na necie, nadrabiam zalegosci

ciagle tez jestem w trasie ze zwierzakami , na szczescie 3 kociaki znalazly domek

od Cioci zołzowatej dostalismy worek karmy, bardzo dziekujemy

Obrazek

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Czw mar 03, 2011 16:14 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

Witaj BUDRYSKU,
Co u Ciebie? Czy już się wyklarowała sytuacja u Ciebie? z tatą lepiej?
Trzymaj się cieplutko i dużo głasków dla całego zwierzyńca.
Twoja dawna podopieczna Donia też przyłącza się do pozdrowień :)
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Pt mar 04, 2011 11:58 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

ja chętnie przyjmę koteczka małego do siebie. jestem z okolic bielska

madzia89

Od: Pt mar 04, 2011 11:23

Post » Sob mar 05, 2011 0:51 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

madzia89 pisze:ja chętnie przyjmę koteczka małego do siebie. jestem z okolic bielska

Najlepiej napisz pw do Budryska :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob mar 05, 2011 13:16 Re: jeszcze tworze ale zapraszam..Gadziorki w moim dt szukają ds

BUDRYSKU masz jakieś małe koteczki????????????? chętnie przygarnę pod swój daszek.

madzia89

Od: Pt mar 04, 2011 11:23

[poprzednia][następna]