Na długowłosego i rudego czekają domy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 15:52 Re: Na długowłosego i rudego czekają domy

Wiem :)
Obrazek

Patti:)

Od: Wto lis 17, 2009 17:08

Post » Pon sty 17, 2011 16:44 Re: Na długowłosego i rudego czekają domy

To ja w razie czego czekam na kontakt.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto sty 18, 2011 0:54 Re: Na długowłosego i rudego czekają domy

villemo5 i wszyscy inni zainteresowani tym tematem kociarze..
Niestety domek się wycofał... :(
To już kolejny domek, który w trakcie szukania się wycofał :/ Czy ja robię coś źle? Przecież wszystkiego sama załatwić nie mogę - domek musi wybrać kota, zadzwonić, umówić się na wizytę, resztę (razem z transportem) przecież biorę na siebie... Jestem zdruzgotana zwłaszcza, że koty czekają na domki a ja już nie wiem jak mogę pomóc... Sama na DT nie mogę wziąć mimo, że kota mam tylko jednego... Kurcze!
Mogę zrobić choćby wizyty przedadopcyjne w Wawie (już o tym gdzieś pisałam), choć nie ukrywam, zę wolałabym pierwszy raz iść z kimś, żeby zobaczyć jak to wygląda...
I mogę transportować koty kom.miejską w Wawie...
Obrazek

Post » Wto sty 18, 2011 1:19 Re: Na długowłosego i rudego czekają domy

Patti, nie poddawaj sie!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto sty 18, 2011 12:04 Re: Na długowłosego i rudego czekają domy

Patti:) pisze:villemo5 i wszyscy inni zainteresowani tym tematem kociarze..
Niestety domek się wycofał... :(
To już kolejny domek, który w trakcie szukania się wycofał :/ Czy ja robię coś źle? Przecież wszystkiego sama załatwić nie mogę - domek musi wybrać kota, zadzwonić, umówić się na wizytę, resztę (razem z transportem) przecież biorę na siebie... Jestem zdruzgotana zwłaszcza, że koty czekają na domki a ja już nie wiem jak mogę pomóc... Sama na DT nie mogę wziąć mimo, że kota mam tylko jednego... Kurcze!
Mogę zrobić choćby wizyty przedadopcyjne w Wawie (już o tym gdzieś pisałam), choć nie ukrywam, zę wolałabym pierwszy raz iść z kimś, żeby zobaczyć jak to wygląda...
I mogę transportować koty kom.miejską w Wawie...

Patti:), spokojnie. Lepiej, że domek wycofał się teraz, niż miałby zwrócić kota po tygodniu... Może jednak nie wszystko było zgodnie z deklaracjami i domek przestraszył się wizyty? Wiele domków na tym etapie odpada (po rozmowach, ale przed wizytą). My tu już różne rzeczy widzieliśmy/czytaliśmy... czasem krew zalewa, bo człek się narobi, a tu klapa, ale najczęściej: nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :ok:
Trzymaj się i nie poddawaj :ok: :kotek:

Wafelek ma dziś wizytę przedadopcyjną w Ostródzie. Trzymaj kciuki :)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto sty 18, 2011 12:08 Re: Na długowłosego i rudego czekają domy

Trzymam kciuki za Wafelka :) Wczoraj czytałam o wizycie :D :ok:
Dziewczyny, dawajcie mi znać jak tylko będę potrzebna przy wizytach czy transporcie w Wawie...
Obrazek

Post » Czw lut 03, 2011 13:24 Re: Na długowłosego i rudego czekają domy

czy wasze kotki znalazły juz dom?poszukuje rudego dlugowłosego.Wszak jestem w trakcie rozmów z pewna Pania ale nie wiem nie odzywa sie,moze bezposrednio ktos mi by podrzucił linki DT? :oops:

Good Girl

Od: Śro sty 26, 2011 11:42

Post » Czw lut 03, 2011 17:01 Re: Na długowłosego i rudego czekają domy

Good Girl, znowu nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to jest wątek POSZUKUJĄCY kota, a na swoim watku kłamiesz że masz już kota viewtopic.php?f=13&t=123302
AnielkaG

Post » Pon mar 07, 2011 21:37 Re: Na długowłosego i rudego czekają domy

Bardzo prosze o zamknięcie/usunięcie wątku
dom od rudego się wycofał, a długowłosego znalazłam :D zamieszka z moją ciocią przepiękny Maine Coon :)
Obrazek

[poprzednia]