Mała czarna kotka już ma dom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 22:10 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

Koleżanka ma dwa psy - starszego i młodszego, oraz dorosłego kota,
który totalnie nie interesuje się psami, cały czas śpi i tylko domaga się od ludzi pieszczot.
Wydaje mi się że taki starszy kot kanapowy mógł by się nadawać :)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Pon sty 17, 2011 23:36 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

:) Do Ewciia; jestem pod wrażeniem Limonki, niesamowity widok, świnki zdecydowanie przypadły jej do gustu i vice versa :D
Pozdrawiam, Asia :) A co do kotka, to faktycznie musiałby to być jakiś mało zainteresowany obecnością innego czworonoga :?

_tomek_

Od: Wto sty 04, 2011 10:27

Post » Śro sty 19, 2011 11:14 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

Kicia wróciła do nas, była w nowym domu 1 dzień, ale niestety kocurek, który tam mieszka nie zaakceptował małej. Syczał, prychał itp Zatem znowu mamy kotkę :) Psina przywitała ją po swojemu, wylizała i przygniatając Kicie do podłogi pokazała kto tu rządzi, tylko żeby do tego małego, kociego móżdżku dotarło to :roll: W nocy i nad ranem znowu denerwowała Tolę, która warczała na kotkę. Może Tolusia się przyzwyczai do tych kocich zaczepek :?

_tomek_

Post » Śro sty 19, 2011 11:18 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

_tomek_ pisze:Kicia wróciła do nas, była w nowym domu 1 dzień, ale niestety kocurek, który tam mieszka nie zaakceptował małej. Syczał, prychał itp Zatem znowu mamy kotkę :) Psina przywitała ją po swojemu, wylizała i przygniatając Kicie do podłogi pokazała kto tu rządzi, tylko żeby do tego małego, kociego móżdżku dotarło to :roll: W nocy i nad ranem znowu denerwowała Tolę, która warczała na kotkę. Może Tolusia się przyzwyczai do tych kocich zaczepek :?

Jeden dzień to za mało, żeby koty się polubiły, szkoda, że domek zrezygnował...

Ale coś czuję, że Wy już tak bardzo nie chcecie jej oddawać :lol:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro sty 19, 2011 11:23 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

Dziękujemy :) mała z tego wyrośnie, ja ani się obejrzałam to z limonki zrobił się taki leniuch,
że potrafi spać cały dzień, a do zabawy to trzeba ją samą zapraszać,
wtedy szaleję jak opętana, ale dokuczliwa nie jest.
Mogę spać i do 10a ta jedyne co zrobi to poprosi o to by ją z pokoju wypuścić,
a pies prędzej czy później się przyzwyczai. Tak mi się wydaje.

A co do oddania po jednym dniu kotki - przesada ....
jak brat przyniósł kociątko to niezgodne były przez chyba 2 tyg
( mama je rozdzielała bo na siebie syczały :evil: ) a potem szalały razem jak szalone,
pewnie widziałaś/eś filmik z kocimi psotami w wątku limonki. Czasu trzeba na wszystko.
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Śro sty 19, 2011 11:27 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

Odezwijcie się do CatAngel - ona za drobną opłatą robi mnóstwo ogłoszeń na różnych stronach!
Bo tutaj raczej wszyscy już zakoceni... Trzeba szukać gdzie się tylko da.

Trzymam kciuki za ślicznotę!
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Śro sty 19, 2011 11:35 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

No właśnie z tą tęsknotą był największy problem :( Jedak zastanawiam się czy możemy dać Kici szczęśliwy dom, bez obecności drugiego kociaka (bo na pewno nie możemy sobie na to pozwolić), a z tego co czytam, to taki towarzysz daje kotu wiele radości. Obym na siłę jej nie uszczęśliwiała :(
P.S. wysłałam post o podobnej treści, ale gdzieś się zapodział :?

_tomek_

Post » Śro sty 19, 2011 14:36 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

:1luvu: zastanówcie się,kociak to wspaniały członek domku,ja miałam koteczki,teraz kiedy uratowaliśmy Borysa,mojego kocurka czuł się samotny,wzieliśmy małą koteczkę,minął tydzień Borys dokucza jej ale jest dużo lepiej :ok: dom bez kota już tego nie przyjeła bym :D

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro sty 19, 2011 17:04 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

dom bez kota to jak samolot bez pilota-uwierz wiem co mówię :cry: Moja Misia odeszła ok.2 m-ce temu... nie pyutajcie jak jest w domu :evil: :cry:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro sty 19, 2011 17:34 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

Rozmawiałam przed chwilką z mężem i jest za tym,żeby dać domek taki na całe życie dla Kici. Co Wy na tę propozycję :?: :P

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Sob sty 22, 2011 17:33 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

Asiu,Tomku-czekam na informację o Waszej decyzji. Pozdrawiam Was i oczywiście Kicie :P :kotek: :ok: Trudno, ale jesteście ok-Kicia Wam się odwdzięczy. Dobranoc :kotek: :ok: :1luvu:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Nie sty 23, 2011 21:43 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

ula-misia pisze:Asiu,Tomku-czekam na informację o Waszej decyzji. Pozdrawiam Was i oczywiście Kicie :P :kotek: :ok: Trudno, ale jesteście ok-Kicia Wam się odwdzięczy. Dobranoc :kotek: :ok: :1luvu:

Czy to oznacza, że Kicia zostaje u Was?
Widziałam ten wątek kilkakrotnie, ale dopiero dziś przeczytałam i uświadomiłam sobie, że to Wy. Pozdrowienia serdeczne dla Was obojga ode mnie, Karola i naszych kotek Kici i Balbinki :)
Obrazek

olka_sz

Od: Wto paź 20, 2009 22:21

Post » Pon sty 24, 2011 14:33 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

Kicia zostaje u nas. Tola-pies powoli się przełamuje, choć pewnie będą jeszcze takie sytuacje, że ostro się wkurzy na małego "intruza" :wink:
Także Kicia już nie szuka domu :)
Pozdrawiamy Asia, Tomek, pies-Tola i kotka-Kicia

_tomek_

Post » Pon sty 24, 2011 17:42 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

Trzymajcie się cieplutko no i oczywiście Kicia i jej duży kolega-nerwus :piwa: :ok: :P
Bardzo żałuję,że Kicia nie ma domku u nas/wszystko przygotowałam na jej przyjazd :x / ale wiem,że będzie miała dobry,kochający domek przy Was-bo inaczej byłaby inna decyzja :kotek
Pogłaszczcie ją chociaż ode mnie -proszę :oops:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pon sty 24, 2011 21:33 Re: Mała czarna kotka szuka domu - BYDGOSZCZ i okolice

Na pewno pogłaszczemy :) inny kociak znajdzie u Was dobry dom. Jakiś czas temu wyszperałam w internecie takie ogłoszenie http://www.adopcje.org/adopcja61136.html. Nie wiem czy kotka już znalazła dom...
Pozdrawiamy :)

_tomek_

[poprzednia][następna]