Kociak poszarpany przez silnik!:( Maluszek ma domek!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 21:47 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

vega29 pisze:To może poproś o przeniesienie wątku na Koty? Zawsze to większy ruch, również osób prowadzących domy tymczasowe :roll:

Z tego, co wiem, akurat modzi zabrali się za porządkowanie forum i koty adopcyjne przerzucane są z powrotem na Kociarnię :(
viewtopic.php?f=5&t=120780&start=75 (chyba, że sprawa upadła pod naciskiem protestów).
...ale spróbować można.
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon gru 13, 2010 21:49 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

mimo wszystko trzymam kciuki za znalezienie DT.
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon gru 13, 2010 22:58 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

Ja dobrze wiem, dlaczego futra w potrzebie trafiają do podforum koty, że tam często szybciej można znaleźć pomoc, sama też kiedyś założyłam tymczasom wątek na kotach, ale tak obiektywnie, to modzi mają rację :oops:

Naprawdę śliczny maluch - oczywiście nie patrzę bezstronnie, dla mnie wszystko, co czarne, jest piękne, choćby miało dwie głowy, zeza i futro sklejone śluzem :twisted:

A trzyłapki sobie znakomicie radzą! Psom, zwłaszcza dużym, jest nieco trudniej, ale po to Matka Natura dała po cztery łapki, żeby brak jednej nie był żadnym dramatem. Sama właśnie planuję dopsienie i to będzie trójłapek, jeżeli następny kot-rezydent - to też jakiś "wybrakowany" albo specjalnej troski (tym razem pod względem fizycznym, dla odmiany od Chlorów :smokin:). Więc domy dla takich futerek gdzieś som :)

Trzymam kciuki, żeby udało się wyciągnąć chłopaka ze schronu i znaleźć mu dobrego ludzia. Takiego, który daje kotu ciepłe łóżko i kolana, żeby już nigdy nie musiał się ogrzewać przy silniku...
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Wto gru 14, 2010 6:26 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

Gdyby Tarzan z mojego podpisu tolerował inne psiaki to rozpoczełabym akcję agitacyjną na rzecz adopcji trzyłapka ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Wto gru 14, 2010 7:59 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

A ja już nawet zdążyłam wejść w bannerek z Twojego podpisu i się sama poinformować :)
No fakt, mnie potrzebny raczej pies psio-towarzyski, bo raz - jeden już jest, a dwa - kocica, która utrzymuje ordnung w stadzie, interweniuje twardą łapą przy każdym zakłóceniu porządku przez inne futra. W przypadku kotów zakłóceniem porządku jest zbyt głośna bójka, w przypadku psa... zbyt głośny oddech :roll:. Wolę nie myśleć, co by w tę diablicę wstąpiło, gdyby psy się pokłóciły.
Tak w ogóle to już mam coś prawie-prawie upatrzonego :wink:

Ale Tarzanek też przepiękny jest. I ma super uśmiech. Szkoda, że tak mało okazji do niego za kratami :(. Trzymam kciuki, by obaj z silnikowym czarnulkiem szybko znaleźli swoich Dużych.
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Wto gru 14, 2010 8:02 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

jak mały?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 14, 2010 9:04 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

Jak zdrówko ? Jak najszybciej trzeba zabierać małego ze schronu, infekcja murowana.
Szanse adopcyjne ma ale dt tylko może zweryfikować czy do dobrych osób trafi.
Trzymam kciuki za malucha.

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Wto gru 14, 2010 9:10 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

Jest rozmowa w sprawie DT, jest to narazie bardzo wątpliwa sprawa więc szczegółów nie będe podawać.
Stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś...
Obrazek

lidka_park

Od: Nie lip 26, 2009 12:18

Post » Wto gru 14, 2010 9:30 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

Trzymam :ok:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Wto gru 14, 2010 9:37 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

Zaciskam kciuki z całych sił!!!!!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto gru 14, 2010 10:33 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

Jest osoba która mogłaby dać mu dom. Czekam na decyzję i podanie danych kontaktowych.

Taka odpowiedź dostalam

"U nas conajwyzej Mruszysła się znów obrazi - tak jak był Knebelek. Ale co tam Jezyk on sie boi takich małych kulek :D

Tylk ow tygodniu u nas to Bartek p oszkole jest a ja dopiero wieczorami, jeśli to nie przeszkadza to kotek sobie może u nas pomieszkać."
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto gru 14, 2010 11:09 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

To Kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto gru 14, 2010 22:30 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

lidka_park napisałam PW. Proszę skontaktuj się z ta osobą.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto gru 14, 2010 23:00 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

Odpisałam, jutro zadzwonię i może pojawią się konkrety :)
Stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś...
Obrazek

lidka_park

Od: Nie lip 26, 2009 12:18

Post » Wto gru 14, 2010 23:09 Re: Pomocy! Kociak poszarpany przez silnik samochodu! Ostróda

To wzmożone kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

[poprzednia][następna]