Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 14:21 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Do góry maluchy :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie gru 12, 2010 15:12 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Był znowu telefon o maluchy ,przekierowałam pana do pani Ewy ale nie wiem co dalej bo sama nie mogę się do niej dodzwonić.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie gru 12, 2010 15:30 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Przed chwilą dowiedziałam się ,że oswojony kotek pojechał do Nidzicy do domku na razie na próbę bo jeszcze nie wiadomo czy się spodoba?Drugi jeszcze podobno się boi i obawiam się ,że bez sensownego dt mogą być problemy.Nie bardzo rozumiem podjęte przez panią decyzję i niestety nie mam na nie wpływu.

horacy 7

Post » Nie gru 12, 2010 22:06 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Nie wiem czy kotek został w domku w Nidzicy prosiłam żeby pani Ewa dała mi znać powiedziała ,że owszem powiadomi mnie .Niestety dalej nic nie wiem.Drugiego malucha żeby miał jakąś szanse trzeba zabrać tylko kto da mu dt.

horacy 7

Post » Pon gru 13, 2010 19:36 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Nic nie wiem pani nie zatelefonowała więc myślę ,że maluch ma dom.Drugi mam nadzieje ,że jest socjalizowany.Za to wiem o kolejnym maluszku rudym wyrzuconym na teren firmy w Szczytnie więc tego maluszka zaproponuję kolejnym chętnym domkom jeżeli takie się znajdą.

horacy 7

Post » Wto gru 14, 2010 17:54 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Był dzisiaj telefon w sprawie rudego kociaczka przekazałam namiar na kociaczka podrzuconego do firmy.Domek świetny niedawno stracił swojego rudego rezydenta.Polecony przez Anie i Kropkę z Olsztyna.Mam nadzieję że kotek trafi do domku już wkrótce.

horacy 7

Post » Wto gru 14, 2010 19:35 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Chwilę mnie nie było, ale wróciłam :)

A drugi maluszek jeżeli jest w trakcie oswajania to rozumiem, że nadal jest do adopcji? Czy jest jakaś informacja od tej pani, u której się znajduje?

Daj znać jak z tą kolejną biedą wyrzuconą na terenie firmy... :( Oby to był jego dom.
po_prostu_kaska

Post » Wto gru 14, 2010 22:51 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Pani niestety nie przekazała mi żadnej informacji o kotkach .Najpierw prosiła o pomoc a później po każdym kolejnym telefonie od domków musiałam sama telefonować czy coś uzgodniła.W końcu poinformowała mnie gdy zatelefonowałam o tym wyjeździe do Nidzicy na próbę i mimo mojej prośby by dała znać czy kotek został do tej pory nie przekazała żadnej informacji.Poprosiłam tylko schronisko że gdyby ktoś przyniósł małego rudzielca by dali mi znać wezmę go na dt mimo przepełnienia.Nie wiem jeszcze co uzgodniły domki odnośnie malucha z firmy ,mam nadzieje ,że będzie dobrze jutro się dowiem i napiszę.

horacy 7

Post » Śro gru 15, 2010 10:15 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Zaznaczę.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Śro gru 15, 2010 19:33 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Niestety maluszek z firmy nadal bez domu ,powiedziano mi że domek na 100% zdecydowany a dzisiaj okazało się ,że ich kot odszedł w niedzielę i ,że jeszcze za wcześnie na adopcję.Ostatnio mam dość w ogóle przestaję rozumieć ludzi.

horacy 7

Post » Śro gru 15, 2010 20:27 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

:cry:
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 16, 2011 11:50 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Jeden rudzielec nadal szuka domu ,nie wiem czemu mimo tylu telefonów w jego sprawie nie znalazł domu.Najprawdopodobniej zabiorę go od pani do siebie na dt ,ponieważ grozi mu schronisko ,mąż pani nie zgadza się na jego dalszy pobyt w domu.

horacy 7

Post » Nie sty 16, 2011 11:55 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Jestem już i tu :ok:

Mogę obiecać ogłoszenia i założę mu nowy wątek - łatwiej będzie znaleźć dom, nawet tu na forum.
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 16, 2011 15:08 Re: Szczytno - dwa małe rude kociaki. Mają tylko TDT. Pilne !!!

Za pół godziny jadę po kota i będziemy działać.

horacy 7

[poprzednia][następna]