Cass - biały, ośmiotygodniowy kotek szuka dobrego domku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2010 17:16 Re: Cass - biały, ośmiotygodniowy kotek szuka dobrego domku.

Szeherezada pisze:Przepraszam, nie jestem jeszcze biegła w tym forum. Już odpisuję.

Wysłałam Ci wiadomość. :)

ratharienn

Od: Pt lis 26, 2010 16:04

Post » Pon lis 29, 2010 17:28 Re: Cass - biały, ośmiotygodniowy kotek szuka dobrego domku.

Temat można zamknąć.
Cass znalazł domek u Szeherezady. :)

ratharienn

Post » Pon lis 29, 2010 19:28 Re: Cass - biały, ośmiotygodniowy kotek szuka dobrego domku.

Szeherezada pisze:Przepraszam, nie jestem jeszcze biegła w tym forum. Już odpisuję.

Ale z mailami na pewno sobie radzisz.
Również odpisałam.
Legnica

Post » Pon lis 29, 2010 22:22 Re: Cass - biały, ośmiotygodniowy kotek szuka dobrego domku.

Mam nadzieję, że dobrze sprawdziłaś domek ratharienn :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon lis 29, 2010 23:17 Re: Cass - biały, ośmiotygodniowy kotek szuka dobrego domku.

Weihaiwej pisze:Mam nadzieję, że dobrze sprawdziłaś domek ratharienn :)

Oczywiście. :) Sądzę, że lepszego domku dla maluszka nie mogłybyśmy sobie wymarzyć. Ciężko go oddawać, ale tam będzie miał bardzo dobrze (a nawet lepiej), podczas kiedy, jak już pisałam, przyjaciółka w tej chwili nie może mu zapewnić takiej opieki.:(
Ale tak - potwierdzam raz jeszcze - domek sprawdzony.:)

ratharienn

Post » Wto lis 30, 2010 7:57 Re: Cass - biały, ośmiotygodniowy kotek szuka dobrego domku.

ratharienn pisze:
Weihaiwej pisze:Mam nadzieję, że dobrze sprawdziłaś domek ratharienn :)

Oczywiście. :) Sądzę, że lepszego domku dla maluszka nie mogłybyśmy sobie wymarzyć. Ciężko go oddawać, ale tam będzie miał bardzo dobrze (a nawet lepiej), podczas kiedy, jak już pisałam, przyjaciółka w tej chwili nie może mu zapewnić takiej opieki.:(
Ale tak - potwierdzam raz jeszcze - domek sprawdzony.:)

To super :ok:

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Wto lis 30, 2010 9:50 Re: Cass - biały, ośmiotygodniowy kotek szuka dobrego domku.

Cieszę się, że szybko znalazł się domek :)

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

[poprzednia]