Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 21:28 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

mirka_t pisze:Chyba piszę w jakimś obcym języku jeśli nie dotarło do Ciebie, że nie znam nikogo kto może dla mnie zweryfikować dom czia.

A jak weryfikowałaś te ponad 100 domów dla kotów jakie wyadoptowałaś?
Jak weryfikujesz ludzi z ogłoszeń?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto lis 23, 2010 21:29 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

Większość z nich odwiedzałam osobiście. Przecież nie raz pisałam o tym w moich wątkach.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Wto lis 23, 2010 21:40 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

Musi być jakiś sposób by zweryfikować czia, może jakiś film z jej domu, zdjęcia, czy linki do stron na których się udzielała? Jeśli to dobry domek szkoda go dyskwalifikować.

amark

Od: Wto lut 02, 2010 23:03

Post » Śro lis 24, 2010 8:11 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

czytam i mam wrazenie że mirka idziesz pod górke ludziom którzy chca dac dom tej wystraszonej kotce
tylko nie pisz mi że czytam bez zrozumienia
kocica jest kastratka zdaje sie
wiec skąd te obawy ,zadna pseudo jej nie grozi
wiec o co chodzi

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Śro lis 24, 2010 9:56 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

Mogę pokryć koszt Twojej wizyty u mnie lub osoby od Ciebie wyznaczonej tam i z powrotem. Napisz tylko proszę jak i kiedy mam Ci przelać pieniądze.

Osoby, które mieszkają blisko mnie, a udzielają się na forum to nifredil, Edzina, któreze mną współpracowały i współpracują, to Marcelibu, Ania - Nsp, osoby, które u mnie były osobiście to Jerzykowa. Poza tym szefowa poznańskiego o/ Emira- Małgorzata Prokopowicz.

Nie wiem kogo jeszcze byś chciała?

Jeśli nie chcesz oddać tej kotki to napisz wprost.

czia

Od: Wto cze 19, 2007 13:19

Post » Śro lis 24, 2010 10:06 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

mirka_t - czytam i czytam, o tobie i to, co sama piszesz, i jestem pod coraz wiekszym wrażeniem jak bardzo ty nic nie robisz dla kotów, ktore u ciebie mieszkają i potrzebują domu, i jak bardzo się starasz by zostały już u ciebie na zawsze... 8O :roll:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Śro lis 24, 2010 10:19 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

Czia nie dam Ci tej kotki. Dlaczego? Dlatego, że na wstępię napisałaś mi, iż w razie odmowy pogodzisz się z tym, bo czekasz 2 lata, więc mozesz poczekać jeszcze trochę. Teraz z kolei robisz larum o referencje jakby się świat miał zawalić i dziwisz się, że bycie inspektorem TOZu nie jest wystarczającym atrybutem. Nie jestem przekonana, że aktywnie działający dt będzie dobrym ds dla tej kotki. Znajdę dla niej dom znacznie bliżej i to dom niepowiązany z pewnymi osobami z forum. Taki mam kaprys i jeśli się to komuś nie podoba to jego sprawa.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro lis 24, 2010 10:25 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

mirka, przecież czia napisała na poprzedniej stronie że zrezygnowała z tymczasowania. nie sądzę również, jakoby podnosiła larum, uważam raczej że próbuje ci pomóc przekonać się do jej osoby.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Śro lis 24, 2010 10:29 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

mirka_t pisze:Czia nie dam Ci tej kotki. Dlaczego? Dlatego, że na wstępię napisałaś mi, iż w razie odmowy pogodzisz się z tym, bo czekasz 2 lata, więc mozesz poczekać jeszcze trochę. Teraz z kolei robisz larum o referencje jakby się świat miał zawalić i dziwisz się, że bycie inspektorem TOZu nie jest wystarczającym atrybutem. Nie jestem przekonana, że aktywnie działający dt będzie dobrym ds dla tej kotki. Znajdę dla niej dom znacznie bliżej i to dom niepowiązany z pewnymi osobami z forum. Taki mam kaprys i jeśli się to komuś nie podoba to jego sprawa.

Zacytuję ten wiele mówiący cytat. Co tu dodawać... 8O
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro lis 24, 2010 10:45 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

mirka_t pisze:Czia nie dam Ci tej kotki. Dlaczego? Dlatego, że na wstępię napisałaś mi, iż w razie odmowy pogodzisz się z tym, bo czekasz 2 lata, więc mozesz poczekać jeszcze trochę. Teraz z kolei robisz larum o referencje jakby się świat miał zawalić i dziwisz się, że bycie inspektorem TOZu nie jest wystarczającym atrybutem. Nie jestem przekonana, że aktywnie działający dt będzie dobrym ds dla tej kotki. Znajdę dla niej dom znacznie bliżej i to dom niepowiązany z pewnymi osobami z forum. Taki mam kaprys i jeśli się to komuś nie podoba to jego sprawa.

to nie jest kaprys to jest kolekcjonerstwo
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro lis 24, 2010 10:46 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

Rambo_ruda czy Kukulisia jest garbata lub kaprawa? Sądzisz, że lepszego domu i bliżej Bydgoszczy nie ma szans znaleźć? Znajdzie dom.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro lis 24, 2010 10:53 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

dalia pisze:to nie jest kaprys to jest kolekcjonerstwo

NOT też tak twierdziła gdy nie chciałam wysłać Lili do domu przez nią polecanego, a który według mnie nie był odpowiednim domem dla tej kotki. Oczywiście miałam rację, bo Lila niebawem trafiła do odpowiedniego dla niej domu i to w Bydgoszczy.

Moje koty, moje decyzje.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro lis 24, 2010 10:57 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

mirka_t pisze:
dalia pisze:to nie jest kaprys to jest kolekcjonerstwo

NOT też tak twierdziła gdy nie chciałam wysłać Lili do domu przez nią polecanego, a który według mnie nie był odpowiednim domem dla tej kotki. Oczywiście miałam rację, bo Lila niebawem trafiła do odpowiedniego dla niej domu i to w Bydgoszczy.

Moje koty, moje decyzje.

i twoje kolekcjonerstwo
byle tylko mieć, nie ważne za jaką cenę, tym bardziej ze zapłaci ją kot nie ty
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro lis 24, 2010 11:01 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

Twoje zdanie mnie nie intersuje. Jesteś zbieraczką ładnych kotów i tyle.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Śro lis 24, 2010 11:07 Re: Biała,różnooka,9 letnia MCO-Bydgoszcz

mirka_t pisze:Rambo_ruda czy Kukulisia jest garbata lub kaprawa? Sądzisz, że lepszego domu i bliżej Bydgoszczy nie ma szans znaleźć? Znajdzie dom.

nie bardzo rozumiem w czym dom w Bydgoszczy jest lepszy.

Po cholerę w ogóle wątek transportowy i przewożenie kotów po Polsce/Europie byle tylko dotarły do nowego DS. Co za naiwne DT, przecież zawsze można znaleźć jakiś dom bliżej...

I pytanie tylko: czy jakikolwiek dom w Bydgoszczy będzie dla Kukulisi wystarczająco dobry? czy zawsze może trafić się trochę lepszy, w późniejszym terminie?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

[poprzednia][następna]