Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
SecretFire pisze:Zima i u nas zawitala bardzo ostro. Moj tata mi wczoraj mowil, ze w Wa-wie bardzo ciezko sie zrobilo. Ja polskich programow nie mam, to nie wiem co sie w kraju dzieje.
SecretFire pisze:Czarek ma "robaszki" w pupie, jak tak usiedziec nie potrafi. Albo po prostu nie lubi byc zamkniety (chociaz budka otwarta). Moze za jakis czas sie z tamta kotka by zaprzyjaznil, ale domek dla niego potrzebny, tak jak pewnie i dla innych tam przebywajacych futerek.
SecretFire pisze:Sytuacja jak wszedzie, za duzo kotow, za malo domkow...
CatAngel pisze:Jak tam nasz koteczeksię miewa, bo dzisiaj ostra zima jest
![]()
niki2117 pisze:A mnie się osobiście wydaje,że Allegro to dobry pomysł.Wiadomo-jak wszędzie może się trafić ktoś nieodpowiedni,ale przynajmniej ma szansę go ktoś zobaczyć.Trzeba by było zrobić mu aukcję i ktoś by musiał być,kto podjął by się wyadoptowania go.Ogłoszenia na słupach to za mało.Mogę mu zrobić aukcję,ale muszę mieć dane lub kontakt do osoby,która będzie odpowiadała za jego adopcję,odbierała telefony i udzielała informacji.Jeśli odpowiadało by to Panu to aukcję zrobię i wystawię w chwilę:)
niki2117 pisze:No to super:)A ja już praktycznie aukcję przygotowałam![]()
Wkleję tekst,może coś się przyda:
...
W razie potrzeby chętnie pomogę.Oby znalazł się domek dla Czarusia,trzymam kciuki![]()
![]()
niki2117 pisze:Oczywiście cieszę się bardzo,że jest to przydatne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości