gryplan jest taki: (tu wyobrazamy sobie muzyczke z klossa, ale nie te z czolowki, tylko ze scen, kiedy wykonywal jakies supertajne zadanie

)
elwira umawia sie z bjuta i dostarcza koty w umowione miejsce kwadrans po nieparzystej (aha, chyba nie wszyscy wiedza, jeszcze odlowil sie ostatni maluch z tego watku
viewtopic.php?f=13&t=119435&p=6603754#p6603754 )
ja jestem w pogotowiu i nie lykam do poznych godzin wieczornych (ojeju, jakze to tak, to nawet jednym browarkiem nie bedzie mozna uczcic swietej niedzieli?

)
wieczorem odbieram dwupak z umowionego miejsca w warszawie
jedna sztuke dostarczam do smarti (smarti, podaj mi na pw namiary, pliz, gdzie mieszkasz, wiem mniej wiecej, ale jak mowi stare przyslowie, powtarzane przez tz-a: jak sobie wsadzisz te dwa palce (tu sie pokazuje wskazujacy i serdeczny) w d..., to ten bedzie mniej, a ten - wiecej)
druga sztuke dostarczam do siebie, bohatersko przyjmuje zj...be od dziecka ("szukaj mu domu, bo znowu zostanie jak reszta")
odsylam transportery poczta
zamawiam ogloszenia i NAPRAWDE szukam domu maluchowi (mam nadzieje, ze wyjdzie i ze dam sobie rade z wizytami przedadopcyjnymi choc zupelnie nie mam do siebie zaufania w tym wzgledzie

)
oczywiscie dla tri tez szukamy domu
wszystko sie udaje
we live happily ever after

My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.