Piękna Perełka w nowym domku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 05, 2010 16:12 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

o jejku:) dziękuje pierwsza i jedyna wpłata a taka piękna:)
będzie na drugie odrobaczenie, badanie kału a jak małą dłużej
posiedzi to na szczepionke. Baardzo się przyda:)
Dziękuje :1luvu:

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Czw lis 11, 2010 14:38 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

Maluszki do adopcji - Szaraczek i Perełka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

cangu

Post » Wto lis 16, 2010 23:02 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

Cangu

przyslij mi zdjecia i info o nich do prywatnej wiadomosci;
ile maja teraz?? gdzie sa; miasto.
h

hanunia2008

Od: Wto lis 17, 2009 22:47

Post » Pt lis 19, 2010 19:09 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

zgłosił się po perełkę chłopak, może z 28 lat, nigdy nie
miał zwierzątka bo tak się złożyło, mówie mu czemu akurat kota a nie rybke
a on, że ta go urzekła, mówie o umowie adopcyjnej i sterylizacji a on, że tak czy tak by sterylizował.
Pytam skąd wie o sterylizacji on na to, że słyszał od znajomych.
Kotek niewychodzący na 3-cim piętrze. Kurcze nie wiem czy chce by się na Perełce uczył
jak to jest mieć kota:( chłapak małomówny i nie dał się niczym zniechęcić choć naprawde próbowałam.
Co myślicie?:( nie wiem co robić :(

cangu

Post » Pt lis 19, 2010 20:30 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

Hmmm... może spróbować?...
Mojemu TŻowi 10 lat temu tata przyniósł kota z pracy - kotka się okociła i zostawiła maleństwa, przyniósł i stwierdził: Masz kota, zajmij się nim... TŻ miał wtedy 18 lat... sam wykarmił kota strzykawką, wstawał do niego kilkanaście razy w nocy, , nauczył kuwetkowania, w odpowiednim czasie wykastrował... i kot ma teraz 10 lat, jest okazem zdrowia i... wielkiej miłości :) w sumie to przez Vegę (czarny jak węgiel kot otrzymał imię po najjaśniejszej gwieździe w gwiazdozbiorze Lutni) i jego pana, a zwłaszcza ich wielką miłość zamiast olbrzymiego rottweilera, o którym zawsze marzyłam, mieszkam teraz z trzema kotami... i żadnego z nich bym nie oddała!!
TŻ ma teraz 28 lat, też jest raczej typem małomównym... a koty kocha... no prawie tak jak mnie ;)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Sob lis 20, 2010 8:57 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

acha czyli faceci tak mają:) i mówisz, że może go nie przekereślać?
napewno nie pojade z małą sama. Jak to się mówi co dwie głowy to nie jedna,
ale obawy mam. Chcę dla Perły tylko dobrego domu.
z drugiej strony Perła musi iść, nabiera masy ciała w zastraszającym tępie:)
poprostu rośnie szybko
Ostatnio edytowano Sob lis 20, 2010 9:10 przez cangu, łącznie edytowano 3 razy

cangu

Post » Sob lis 20, 2010 9:00 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

Kciuki za dobra decyzje!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob lis 20, 2010 9:38 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

jak go zachwycila to niech weżmie; jesli to blisko to wpadnij tam kiedys albo przed oddaniem jeszcze a potem umow sie na jakies telefony i fotki ;-) faceci to dzieci...z jednej strony; zorientuj sie czy ma finanse na utrzymanie i pozniejszy zabieg itp. Daj jej i jemu szanse, przeciez wszystkich tymczasów nie zatrzymasz bo trzeba pomagac kolejnym!!!
Wiesz, ze to ostatni gwizdek bo im starszy kociak tym trudniej o chetnych a one w wieku 4 miesiecy to juz mu nie bedzie bardzo psocic i tak bedzie dobrze dla obojga.
h

hanunia2008

Post » Sob lis 20, 2010 9:40 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

hanunia2008 pisze:jak go zachwycila to niech weżmie; jesli to blisko to wpadnij tam kiedys albo przed oddaniem jeszcze a potem umow sie na jakies telefony i fotki ;-) faceci to dzieci...z jednej strony; zorientuj sie czy ma finanse na utrzymanie i pozniejszy zabieg itp. Daj jej i jemu szanse, przeciez wszystkich tymczasów nie zatrzymasz bo trzeba pomagac kolejnym!!!
Wiesz, ze to ostatni gwizdek bo im starszy kociak tym trudniej o chetnych a one w wieku 4 miesiecy to juz mu nie bedzie bardzo psocic i tak bedzie dobrze dla obojga.
h

zrobie jak mówisz, dzięki;)

cangu

Post » Pon lis 22, 2010 20:59 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

I co?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro lis 24, 2010 21:40 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

No właśnie - co?? Wyszło coś ze spotkania z małomównym chłopakiem?... czy dalej domek poszukiwany??
Czekamy na nowe wieści.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za domek dla słodkiej Perełki :)

LSVC

Post » Czw lis 25, 2010 0:08 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

pan nie zadzwonił niestety, Perła z delikatnej śpiącej księżniczki zrobiła się
kotobójcą:) skacze na koty, gryzie je, zaczepia i wogóle szalona jest.

cangu

Post » Czw lis 25, 2010 8:07 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

NO MAM TEŻ NADZIEJE, ŻE WYSZŁA TA ADOPCJA;-)
POZDR

hanunia2008

Post » Pt lis 26, 2010 19:25 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

:( hmmm... czyli domek dla uroczej Perełki nadal poszukiwany!!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Post » Sob lis 27, 2010 11:08 Re: Piękna Perełka nabiera sił:) DO ADOCJI:) Ma tylko 4-ce

Za domek dla kiciuni.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

[poprzednia][następna]