kasiakom pisze:Ja rozmawiałam z tą Panią. Bardzo konkretna kobitka. Wie, że nie ma szans utrzymać takiej ilości kotów. Wie, że wyadoptowanie większości ogonków to dla niej jedyne wyjście.
muza_51 pisze:Prośba do CAT ANGEL - jeżeli już ustalicie jakie kotki będą do adopcji to proszę o zrobienie ogłoszeń na mój koszt i z tekstem autorki. Proszę o podanie na PW numeru konta na jaki mam przelać kasę za ogłoszenia.Pozdrawiam Marta.
carmenco pisze:Zdjęcia nowe są. Gdyby ktoś chciał dane teleadresowe pani Elżbiety, chętnie podam.
carmenco pisze:Dane teleadresowe pani Elżbiety, gdyby ktoś chciał nawiązać z nią bezpośredni kontakt. Do odbierania telefonów z ogłoszeń oczywiście, że nie, nie ma do tego głowy i tak jest znękana.
Wiem, trzeba koniecznie podać numer telefonu do ogłoszeń i numer konta na ewentualne wpłaty, sprawa bardzo pilna, ale czyj? Jeszcze się naradzimy ze znajomymi. Każdy zapracowany...
Zaraz zrobię oddzielny wątek adopcyjny dla Józka tutaj. /Zrobić, tak?/ Poproszę o opinie czy dobrze zrobiony.
carmenco pisze:Ja też bym nie podawała numeru konta w ogłoszeniach. Ale ogólnie potrzebne jest jakieś konto bankowe, jak to tu jest rozwiązane?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości