Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maciejowa pisze:Jolu! Jakiego masz ślicznego Władzia! Jak cudnie bury jest![]()
![]()
Trzymam kciuki za domek dla niego
A jak się miewa Sabcia?
rybcie pisze:Jolu, w tym tygodniu wrzucę Władka do siebie do ogłoszeń. Może ktoś się zakocha.
Przez FB znalazł dom pieluchowy Pan Sowa z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=117469&start=0. Mam nadzieję, że to nie ten sam kotuch, o którym piszesz, i że nikt się nie rozmyślił. Tuta nie ma wieści póki co, ale mam nadzieję, że wszystko ok.
Też wierzę, że ktoś wypatrzy Władzia! A na FB dobrze byłoby wrzucić.
maciejowa pisze:Dziękujemy! Łatek ma kolegę. Od dzisiaj. Zajrzyj na nasz wątek
jolabuk5 pisze:rybcie pisze:Jolu, w tym tygodniu wrzucę Władka do siebie do ogłoszeń. Może ktoś się zakocha.
Przez FB znalazł dom pieluchowy Pan Sowa z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=117469&start=0. Mam nadzieję, że to nie ten sam kotuch, o którym piszesz, i że nikt się nie rozmyślił. Tuta nie ma wieści póki co, ale mam nadzieję, że wszystko ok.
Gosiu, dziękuję!
Nie, to chyba była koteczka, ludzie ją mieli krótko, potem pojechała do dt.
Moze o FB poprosić tego Mariusza? Tylko ja go nie znam...
Malk pisze:jolabuk5 pisze:rybcie pisze:Jolu, w tym tygodniu wrzucę Władka do siebie do ogłoszeń. Może ktoś się zakocha.
Gosiu, dziękuję!
Nie, to chyba była koteczka, ludzie ją mieli krótko, potem pojechała do dt.
Moze o FB poprosić tego Mariusza? Tylko ja go nie znam...
Mariusz jest ok, co i rusz na FB ogłasza koty
nie bój się, kulturalny człowiek to
i kciuki za Władka
jolabuk5 pisze:Niestety, nie odezwał się...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 300 gości