Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 19, 2010 21:16 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

Matko, jakie one wszystkie śliczne :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie wrz 19, 2010 22:11 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

Nic dziś nie poradzę.....net się na wsi złoił i korzystam z łaskawości TZ wyszło, jak wyszło ( onże wklejał ) - jutro coś mam nadzieje poprawic.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie wrz 19, 2010 22:57 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

Aleba pisze:
halbina pisze:ale zdjęcia za duże na Miau... moderator wkroczy...

No niestety, musiałam wkroczyć.
Chociaż z bólem serca, bo żal takie pięknoty za linkiem chować ;)

Potwierdzam, że dorosła kocica ma cudnego koloru oczy, czegoś takiego jeszcze nie widziałam :1luvu:

Mam nadzieję, ze teraz już ok.....musiałam TZ wciągąć:), jeśli coś nie tak powalczę dalej.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon wrz 20, 2010 0:18 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

Cudne dziewczyny... :1luvu:

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Pon wrz 20, 2010 6:17 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

joluka pisze:koty rzeczywiście rewelacyjne!! :1luvu: - zmieńcie tytuł - rozumiem, że szukają DS i na DT zostają u Neigh? domy będziecie musieli rentgenem prześwietlać... :wink:

Niestety nie - ja jestem tylko awaryjnym domem tymczasowym. Odłowiłam, bo miałam akurat taką możliwość i tydzień przerwy między jednym tymczasem a kolejnym. Pilnie szukają DT - zwłaszcza Maluchy, które potrzebują troszkę pracy jeszcze. Robią postępy i szkoda byłoby to stracić.

Ta z przewagą białego już mruczy na kolanach. Ta ciemniejsza była najdziksza, ale i z niej będą koty:)

Obrazek

Neigh

Post » Pon wrz 20, 2010 7:34 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

Ja sztukę mogę wziąć, moje tymczasy poszły w diabły......
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Pon wrz 20, 2010 7:55 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

spinca pisze:Ja sztukę mogę wziąć, moje tymczasy poszły w diabły......

To ja Ci już pw napisałam:)

Obrazek

Neigh

Post » Pon wrz 20, 2010 8:17 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

Neigh pisze:
spinca pisze:Ja sztukę mogę wziąć, moje tymczasy poszły w diabły......

To ja Ci już pw napisałam:)

To ja Ci już odpisałam :)

spinca

Post » Pon wrz 20, 2010 8:59 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

halbina pisze:o rany, jakie ślicznoty... jakbym mieszkała bliżej, to bym jednego wzięła od ręki (na dt 8)

halbina pisze:http://lh4.ggpht.com/_mM4rAwjIJ44/TJPkBcvfJxI/AAAAAAAAAv4/OIM0vRps8sk/s512/dsc0132o.jpg :1luvu: :1luvu: :1luvu: tego to bym nie miała serca oddać...

To może dobrze, że mieszkasz dalej :ryk:

A w zasadzie.. to dlaczego nie miałabyś jej wziąć? 8O I sobie zostawić? :D
Plus w dodatku taki, że od razu nie trzeba by jej sterylizować, bo byś o nią zadbała..

Przyznaję - cuda nie koty :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 20, 2010 9:05 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

Wow 8O
Nie dość, że tri, to jeszcze puchate! Miodzio.
Nie widzę fotek mamusi ale jeśli jest czarną szylkretką, to oglądanie jej może się źle skończyć :ryk:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon wrz 20, 2010 9:07 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

Ależ jest duża puchata na zdjęciach. Tyle, ze ona NIE jest ich mamą. To na 90% ich siostra z wcześniejszego miotu. Z ustaleń dalszych wynika, ze wszystkie 3 są potomstwem pewnego norwega......

Obrazek

Neigh

Post » Pon wrz 20, 2010 9:10 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

Neigh pisze:Ależ jest duża puchata na zdjęciach. Tyle, ze ona NIE jest ich mamą. To na 90% ich siostra z wcześniejszego miotu. Z ustaleń dalszych wynika, ze wszystkie 3 są potomstwem pewnego norwega......

Ah, no tak, przecież pisałaś, że wyciachana już...
No niestety jestem w pracy a tu większości zdjęć nie widać, tylko niektóre jakimś trafem się wyświetlają. Te z dorosłą nie chcą się pokazać ;)
Czyli możliwe, że tam jest więcej puchatych kotów? :strach:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon wrz 20, 2010 10:26 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

seidhee pisze:
Neigh pisze:Ależ jest duża puchata na zdjęciach. Tyle, ze ona NIE jest ich mamą. To na 90% ich siostra z wcześniejszego miotu. Z ustaleń dalszych wynika, ze wszystkie 3 są potomstwem pewnego norwega......

Ah, no tak, przecież pisałaś, że wyciachana już...
No niestety jestem w pracy a tu większości zdjęć nie widać, tylko niektóre jakimś trafem się wyświetlają. Te z dorosłą nie chcą się pokazać ;)
Czyli możliwe, że tam jest więcej puchatych kotów? :strach:

A to żałuj, bo cuuuuudna jest. Na zdjęciach wygląda dużo gorzej niż w rzeczywistości. Są takie koty.....że nijak im się nie da zrobić dobrych zdjeć - jak moja nie przymierzając Mela ( co nie Tajdzi;) ).

Możliwość jest zawsze - aczkolwiek osoba, która mnie o tych kotach zawiadomiła twierdzi, ze matka tych Maluchów została odłowiona jakis czas temu ( ponoć była ostatnią kotką nieciachaną na tym osiedlu ). Puchatków wiecej nie ma - kociaków też już nie. Cześć odlowiono wcześniej wraz z matką ( Ania, ta która mnie zawiadomiła łapała ponoć na kontenerek:-) ). Są tam natomiast na bank łażące niekastrowane kocury - cześć ma domy, cześć nie. Jednego młodziaka biało - burego sama osobiście widziałam. Gdybym miała talon wolny i chociaż ciut blizej....na pewno warto by go ciachnac. Chociaż na tym osiedlu to tak naprawdę kropla w morzu potrzeb. Niemal w kazdym domu jest kot...

Obrazek

Neigh

Post » Pon wrz 20, 2010 10:57 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

U tej samej wetki się leczymy :) Teraz dopiero się dopatrzyłam

spinca

Post » Pon wrz 20, 2010 12:47 Re: Puchate, piękne, a la SYBERYJSKIE kociaki i kotka! PILNIE DT

spinca pisze:U tej samej wetki się leczymy :) Teraz dopiero się dopatrzyłam

Dlaczego mnie to nie dziwi?;). Noo to jak pojedziesz szczepić to one już tam znane są. Mopka wybrana nawet dala nam dyla i zlapalam w okolicach drukarki....

Achaś poprosilam na dogo o zrobienie im bazarku imiennego - to znaczy mozna im wybrać imię ( łaskawam ), ale trzeba za to dorzucić się na szczepienia. Nie wiem czy pójdzie.....nie wiem czy tu takie są ( bo ja tu na miau to mniej bywam i sie nie znam).

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]