Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Aleba pisze:halbina pisze:ale zdjęcia za duże na Miau... moderator wkroczy...
No niestety, musiałam wkroczyć.
Chociaż z bólem serca, bo żal takie pięknoty za linkiem chować
Potwierdzam, że dorosła kocica ma cudnego koloru oczy, czegoś takiego jeszcze nie widziałam
joluka pisze:koty rzeczywiście rewelacyjne!!- zmieńcie tytuł - rozumiem, że szukają DS i na DT zostają u Neigh? domy będziecie musieli rentgenem prześwietlać...
spinca pisze:Ja sztukę mogę wziąć, moje tymczasy poszły w diabły......
Neigh pisze:spinca pisze:Ja sztukę mogę wziąć, moje tymczasy poszły w diabły......
To ja Ci już pw napisałam:)
halbina pisze:o rany, jakie ślicznoty... jakbym mieszkała bliżej, to bym jednego wzięła od ręki (na dt
halbina pisze:http://lh4.ggpht.com/_mM4rAwjIJ44/TJPkBcvfJxI/AAAAAAAAAv4/OIM0vRps8sk/s512/dsc0132o.jpg![]()
![]()
tego to bym nie miała serca oddać...
Neigh pisze:Ależ jest duża puchata na zdjęciach. Tyle, ze ona NIE jest ich mamą. To na 90% ich siostra z wcześniejszego miotu. Z ustaleń dalszych wynika, ze wszystkie 3 są potomstwem pewnego norwega......
seidhee pisze:Neigh pisze:Ależ jest duża puchata na zdjęciach. Tyle, ze ona NIE jest ich mamą. To na 90% ich siostra z wcześniejszego miotu. Z ustaleń dalszych wynika, ze wszystkie 3 są potomstwem pewnego norwega......
Ah, no tak, przecież pisałaś, że wyciachana już...
No niestety jestem w pracy a tu większości zdjęć nie widać, tylko niektóre jakimś trafem się wyświetlają. Te z dorosłą nie chcą się pokazać
Czyli możliwe, że tam jest więcej puchatych kotów?
spinca pisze:U tej samej wetki się leczymyTeraz dopiero się dopatrzyłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 23 gości