Ryszard Beznogi - król własnej kanapy:-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 16:52 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - pilnie DT/DS

Nemi pisze:W takim razie robię pakiecik dla Rysia. Jak wybierzecie koty i będą teksty, będziemy robić dla następnych :P

Bardzo bym chciała, żeby dla Rysia znalazł się super domek :!:

Ja też to jest największy Przylepiec z całej gromady.....on i Czarny i Heksa.

Romuś jakoś nie wiem....... nigdy z nim szczególnie kontaktu nie złapałam

A Julcia tak po prawdzie, to jest humorzasta laska. Czasem zeby pogłaskać to trzeba złapać.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie gru 19, 2010 18:59 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

Zadzwonił do mnie Pan z Bydgoszczy.
Przyznał mi się, ze miał identyczną kotę z połamaną łapą......i że sam jej te łapę złamał.....
Zatkało mnie
Ze kota mu weszła na koło samochodu i on jej przejechał. Ze żyła u niego taka kaleka wiele lat. I niedawno odeszła. I że przez jakby poczucie winy za to co zrobił, będzie przygarniał kalekie koty. I że chce Ryśkowi dać dom.

Pan ponoć dokarmia koty wolnożyjące.....

Dostałam wszystkie dane - adres itp, PILNIE potrzebuję kogoś do adopcyjnej - chętnie napiszę co sprawdzić, obejrzeć - podpytać.

Znacie KOGOŚ odpowiedniego? PLISSS!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon gru 20, 2010 0:01 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

O matko 8O A ja nawet listy ogłoszeń nie zdążyłam wywiesić ... zostało mi do zrobienia Allegro. O przedadopcyjną zapytałam dziewczyny ze Szczecina - może kogoś w Bydgoszczy znają.

PS
Z tego szoku zapomniałam, że przeca czarownicą jestem :roll: Jak mi się przypomniało - też zapytałam :oops:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon gru 20, 2010 7:14 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

Przedadopcyjną dziś zrobi mirka_t

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 20, 2010 9:07 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

No to trzymamy mocno .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon gru 20, 2010 10:49 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Pon gru 20, 2010 12:04 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

Z powodu nagłego wyjazdu potencjalnego chętnego wizyta przełożona na środę.......zobaczymy......

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 21, 2010 17:58 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

Też bym sobie życzyła, żeby się dom okazał powalający.......wymagająca osoba tam idzie, wiec mam nadzieję ze przetrzepie informacyjnie.......

Ryszarda jest bardzo, bardzo wartościowy gość.

Ja nie wszystkie koty lubię tak samo.........uczciwie sie zawsze do tego przyznaję........Rysiek jest z tych bardziej.....

Obrazek

Neigh

Post » Śro gru 22, 2010 10:17 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

Dziś wizyta, mam nadzieję, że już nie przełożona. Trzymam kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Śro gru 22, 2010 10:52 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

Troszkę mnie tu nie było.. a tu taka informacja dająca nadzieję...Trzymam mocno :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro gru 22, 2010 18:08 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

Niestety domu nie ma.

Pod wskazanym adresem zastałam ludzi, którzy byli zaskoczeni moją wizytą. Podczas krótkiej wymiany zdań dowiedziałam się, że nigdy nie mieli w domu kota i nie mają syna. Gdy zamykali drzwi zadzwonił telefon, który odebrała kobieta. Przez drzwi usłyszałam "...żadnego kota.......całe dni nie ma cię w domu......i znowy będziesz po tych krzakach". Zapewne słowa te kierowała do nieistniejącego syna.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro gru 22, 2010 21:07 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

Niezłe........Mirka przepraszam....tylko tyle mogę powiedzieć.

Dlatego z uporem maniaka powtarzam - od dawna nie wierzę ludziom - w ich cudowne opowieści, w zakochania itp. W to, ze będą sie kotem zajmować....leczyć, szaleć.......

Ech - nie martw sie Rysiek - widać jeszcze nie dziś.........

Obrazek

Neigh

Post » Śro gru 22, 2010 21:15 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

Nie ma za co przepraszać. W rozmowie facet był przekonywujący.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro gru 22, 2010 22:08 Re: Ryszard Beznogi - król strychu. - BYDGOSZCZ! Przedadopcyjna

mirka_t pisze:Nie ma za co przepraszać. W rozmowie facet był przekonywujący.

Wiem.....inaczej bym Ci wcale głowy nie zawracała.....

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]