Rudo - biały Iwan? - już na polarku;-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 6:01 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Dzięki za info. W sumie, sama nie wiem, dlaczego wydawało mi się oczywiste, że dom wychodzący. A one z tego strychu nie wychodzą? Mają tam jakieś okno?
To chyba car Iwan już powinien wrócić z tego wygnania na miejsce sobie należne czyli kanapę.
Nie chcę zapeszać, bo to nic pewnego ale koleżanka myśli intensywnie :)

amcia

Od: Czw lis 01, 2007 19:23

Post » Nie gru 12, 2010 11:03 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Było małe okienko, ale zniknęło wraz z przebudową dachu - kiedyś przez to okienko wychodziły do takiej niby woliery. Teraz już nie.....dlatego napisałam, ze im się standard życia obniżył. Nieee nie wychodzą - to znaczy Romek czasem jakimś cudem się wymyka - ale to jest kot desant.

Panie, które się nimi opiekują bardzo pilnują, zeby się nie wymknęły.....bo hmm noo one mają dużo psów. Ale mają też krowę do kochania i osła wykupionego, co miał iść na salami...a to cyrkowy osioł.
W każdym razie Iwan zdecydowanie bardziej pasuje na kanapę......niż na strych.

I szokującym jest to, jak te które juz stamtąd zabrałam szybciorem przyzwyczaiły sie do pańskiego stylu życia:-)
Makrela - parias strychu najlepszy tego przykład. Mogę dać namiary do nowych domów kotów, bo z wszystkimi akurat mam bardzo bliski kontakt. Dwa np. mieszkją u mojej p. kosmetyczki.....A po Makrelę dziewczyna z obwodu Kaliningradzkiego przyjechała......a to była taka zwykła stara burasia. Fakt znajoma z psiego forum.......ale ile trzeba mieć w sobie zaparcia, zeby zrobić 18 h jazdy....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie gru 12, 2010 11:13 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Neight, a z której strony Warszawy znajduje się ta miejscowość :?:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Nie gru 12, 2010 11:15 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Jejku następne cudu na tym strychu ,domki powinny się bić o takie piękne koty .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie gru 12, 2010 19:46 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Nemi pisze:Neight, a z której strony Warszawy znajduje się ta miejscowość :?:

Okolice Pomiechówka czyli można by rzec noooo przy trasie Gdańskiej.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie gru 12, 2010 22:20 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Jak okolice Pomiechówka, dużo psów i stajnie - to chyba tak jak się domyślałam i Panie znam :wink: Wspaniałe Kobiety.

Chciałam, dziś zrobić ogłoszenia Carowi... ale niespodziewanie pojawił mi się tymczas i miałam trochę dodatkowych zajęć. No i może jest dla Cara szansa na domek :?:

Neight - jak chcesz, żebym zrobiła ogłoszenia, takie jak Cynamonowi, proszę prześlij do mnie zdjęcia i teksty. Zrobię z przyjemnością 8) Adres wysyłam Ci na PW.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Nie gru 12, 2010 22:23 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Za najlepszy domek dla Iwana.Myślę ,że taki znajdzie latem też miałam takie duże cudo tylko biało -bure na tymczasie .Zabrałam go ze schronu ponieważ sam wszedł mi po spodniach na ręce .Domek ma wspaniały ,aż w Rzeszowie a ja jestem z Mazur.Domków chętnych wtedy miałyśmy kilka ,myślę że jak się napisze w ogłoszeniu o cechach charakteru do tego cudowny wygląd domki będą się bić jak o naszego Maciusia .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon gru 13, 2010 7:16 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Nemi pisze:Jak okolice Pomiechówka, dużo psów i stajnie - to chyba tak jak się domyślałam i Panie znam :wink: Wspaniałe Kobiety.

Chciałam, dziś zrobić ogłoszenia Carowi... ale niespodziewanie pojawił mi się tymczas i miałam trochę dodatkowych zajęć. No i może jest dla Cara szansa na domek :?:

Neight - jak chcesz, żebym zrobiła ogłoszenia, takie jak Cynamonowi, proszę prześlij do mnie zdjęcia i teksty. Zrobię z przyjemnością 8) Adres wysyłam Ci na PW.

Te same - dlatego uparcie piszę, ze nie dam złego słowa powiedzieć.

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 11:48 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Bardzo proszę wszystkich zgromadzonych wokoł kota o zaciśnięcie kciuków:-)!!!!

Amcia a moze zajrzyj jeszcze tutaj cio?;-)
viewtopic.php?f=13&t=116485
Też taka jedna zaczarowana siedzi.....

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 11:54 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Kciuki trzymamy :ok: I ogony w supły :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Pon gru 13, 2010 12:02 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Też trzymam kciuki :ok:

lenka1

Od: Pon lis 15, 2010 20:51

Post » Pon gru 13, 2010 12:44 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Taaa... Bardzo proszę o nierobienie Iwanowi nowych ogłoszeń. 8)
Jeśli nie wydarzy się nic mocno nieoczekiwanego (tfu, tfu) to dostojny Iwan w okolicach Nowego Roku zmieni lokum na bardziej odpowiednie dla siebie i dołączy do mojego kociego babińca. :)

Be

Od: Wto wrz 04, 2007 0:38

Post » Pon gru 13, 2010 12:50 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

HA sama sie przyznała:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 12:56 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

No, ba. A co miałam do ukrycia. ;)
My już po pierwszym słowie z Neigh.

Be

Od: Wto wrz 04, 2007 0:38

Post » Pon gru 13, 2010 13:02 Re: Rudo - biały dostojny Car Iwan poszukuje pilnie dt/ds!!!

Be pisze:No, ba. A co miałam do ukrycia. ;)
My już po pierwszym słowie z Neigh.

Ładne określenie - pozwolisz, ze zapamiętam ......na daj mi miau lepszą przyszłość?

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]