3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 06, 2010 20:51 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

ja również popytam znajomych- czy ewentualnie dowóz do Wawy wchodzi w grę?
http://www.afn.pl/... zajrzyj....

Tulula

Od: Pt paź 06, 2006 9:56

Post » Pt sie 06, 2010 20:53 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

Wiem że czasem reddie z kociej doliny jeździ do białegostoku ... napisze do niej moze coś uda się zrobić :(

magdalenażyngiel

Od: Nie lip 25, 2010 20:25

Post » Pt sie 06, 2010 20:55 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

tzn czy ja przywiozę je do wa-wy czy chodzi o zgodę na transport ?:) bo jeśli o samą zgodę to oczywiście.... natomiast ja z katowic wracam za dwa tygodnie... szukać transportu?

magdalenażyngiel

Post » Pt sie 06, 2010 20:59 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

U mnie DT zajęty, ale podrzucam maluchy...

Może tu znajdziecie jakiś transport?
http://www.dogomania.pl/forums/521-Transport

Teba

Od: Wto paź 11, 2005 22:26

Post » Pt sie 06, 2010 21:01 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

Jutro będę wiedzieć czy byłby w Wawie DT - jeśli tak, domek nie jest niestety mobilny, czyli szukanie transportu...
http://www.afn.pl/... zajrzyj....

Tulula

Od: Pt paź 06, 2006 9:56

Post » Pt sie 06, 2010 21:28 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

podrzucam małe pchełki i trzymam kciuki za udany transport
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt sie 06, 2010 22:27 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

Kasia :twisted: dobrze że jesteś :1luvu:

dajcie ogłoszenie może na wątek transportowy :roll:

I na noc trzymam MAGICZNE :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sie 06, 2010 22:29 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

J.D. pisze:Czy kotki są w szczecinie ,tak?A czy są jakieś szanse żeby dowieżć je na poniedziałek do Darłowa?Mogłabym zabrać je a raczej mój TŻ bo będzie wracał do domu,z Darłowa do Sokółki.Nie mogą wrócić na ulice bo zginą.

:1luvu:

A ja myślałam, że ty facet :oops: :twisted:

CatAngel

Post » Pt sie 06, 2010 22:37 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

Super wiadomość dzisiejszego dnia :D Mój TZ będzie opiekował się maluchami kiedy ja wyjadę... niestety nadal to będzie strych ale jednak jakieś bezpieczniejsze miejsce od ulicy. Nawet zobowiązał się zrobić im zastrzyki w poniedziałek (ostatnia dawka shotapenu ) więc jest już troszkę więcej czasu :) Dziewczyny siedzą w wielkim kartonie w którym jest kuweta ( załatwiają się do niej bez problemu, kupki są zwięzłe , biegunki brak ! ) :) na podeście z deski mają posłanie większość dnia spędzają na spaniu więc póki co warunki w miarę ok...

Grunt że jest więcej czasu..

ps. to mój pierwszy tymczas który trwa więcej niż kilka godzin... niestety moja kotka kategorycznie nie akceptuje innych kotów.. w każdym razie bardzo przeżywam los dziewczyn

magdalenażyngiel

Post » Pt sie 06, 2010 22:52 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

magdalenażyngiel pisze:Super wiadomość dzisiejszego dnia :D Mój TZ będzie opiekował się maluchami kiedy ja wyjadę... niestety nadal to będzie strych ale jednak jakieś bezpieczniejsze miejsce od ulicy. Nawet zobowiązał się zrobić im zastrzyki w poniedziałek (ostatnia dawka shotapenu ) więc jest już troszkę więcej czasu :) Dziewczyny siedzą w wielkim kartonie w którym jest kuweta ( załatwiają się do niej bez problemu, kupki są zwięzłe , biegunki brak ! ) :) na podeście z deski mają posłanie większość dnia spędzają na spaniu więc póki co warunki w miarę ok...

Grunt że jest więcej czasu..

ps. to mój pierwszy tymczas który trwa więcej niż kilka godzin... niestety moja kotka kategorycznie nie akceptuje innych kotów.. w każdym razie bardzo przeżywam los dziewczyn

:dance: :dance2: od razu lepiej. Poczekaj jeszcze twój TZ wprowadzi je do domu pod twoją nieobecność :twisted: (oni tylko udają twardych, ale jak widzą takie maluchy to ich serca robią się miękkie) :)

CatAngel

Post » Pt sie 06, 2010 23:01 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

prawdopodobnie znajdzie się domek stały na wsi za Szczecinem :)

ale nie obiecuję, domek niedawno stracił kota i ma doświadczenie z maluchami, nawet na butelce

no ale ne zapeszam, trzymam kciuki coby się zdecydowali na dwupak :) :ok:

ankazm

Od: Sob mar 20, 2010 12:25

Post » Pt sie 06, 2010 23:05 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

Niech ktoś zajrzy tutaj viewtopic.php?f=1&t=115377 dramatycznie potrzebny dt - kotka jedzie JUTRO do schronu

CatAngel

Post » Sob sie 07, 2010 0:01 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

ufff jaka ulga :roll: :D

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Sob sie 07, 2010 0:29 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

magdalenażyngiel pisze:Wiem że czasem reddie z kociej doliny jeździ do białegostoku ... napisze do niej moze coś uda się zrobić :(

Małe sprostowanie: nie jeżdżę do Białegostoku. ;) Jeżdżę czasem, ale na trasie Szczecin-Bydgoszcz.

Cieszę się, że sytuacja opanowana. :ok:

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Sob sie 07, 2010 8:07 Re: 3tygodniowe dziewczynki!! Szczecin/Katowice PILNE!!!!!

No tak... to i to na B... ;) , wiem coś o tym że twardy tylko na pozór. bo wczoraj jak je przemyciłam do domu i zobaczył je śpiące to powiedział "o jaaa" :1luvu: za chwilkę idziemy się uczyć robić zastrzyk tzn ja jego ;) we wtorek maluchy zostaną odrobaczone :)

A domek na wsi jest świadomy ? w sensie że jest wymóg sterylizacji?

magdalenażyngiel

[poprzednia][następna]