Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
J.D. pisze:Czy kotki są w szczecinie ,tak?A czy są jakieś szanse żeby dowieżć je na poniedziałek do Darłowa?Mogłabym zabrać je a raczej mój TŻ bo będzie wracał do domu,z Darłowa do Sokółki.Nie mogą wrócić na ulice bo zginą.
magdalenażyngiel pisze:Super wiadomość dzisiejszego dniaMój TZ będzie opiekował się maluchami kiedy ja wyjadę... niestety nadal to będzie strych ale jednak jakieś bezpieczniejsze miejsce od ulicy. Nawet zobowiązał się zrobić im zastrzyki w poniedziałek (ostatnia dawka shotapenu ) więc jest już troszkę więcej czasu
Dziewczyny siedzą w wielkim kartonie w którym jest kuweta ( załatwiają się do niej bez problemu, kupki są zwięzłe , biegunki brak ! )
na podeście z deski mają posłanie większość dnia spędzają na spaniu więc póki co warunki w miarę ok...
Grunt że jest więcej czasu..
ps. to mój pierwszy tymczas który trwa więcej niż kilka godzin... niestety moja kotka kategorycznie nie akceptuje innych kotów.. w każdym razie bardzo przeżywam los dziewczyn
magdalenażyngiel pisze:Wiem że czasem reddie z kociej doliny jeździ do białegostoku ... napisze do niej moze coś uda się zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości