Henryczek - kociak, który nie może znaleźć Domu...w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 28, 2010 7:37 Re: GDA Henryczek Malutki - zdrowieje :D filmik i nowe foto

Sin pisze:Chrupki to nawet je, kurczaka tak średnio ale trudno, ja już nie mam kasy, nic innego nie dostanie.
Powinnam iść z nim do weta żeby obejrzał oczka i osłuchał brzuszek. Henryczek jest u mnie tydzień. Trzeba pomyśleć co dalej. Oczka nadal trochę opuchnięte. Pogoda mnie nieco zniechęca...to kawałek jest i 2 przesiadki :|
Ale dziś to chyba nic z tego bo nie ma wypłaty :?

Mietek się zorientował, że jest jakiś kot i hyczał dziś pod drzwiami od piwnicy. Nie dobrze :(
Ogólnie to mam wszystkiego dosyć.

Zdjęcie sprzed 2 dni:
Obrazek

Madzia, zapraszałaś mnie dziś w odwiedzinki :) tak więc się wproszę i pojedziemy przy okazji z małym do weta, na krechę też daje jakby coś i nie ma u niego problemu ze zwrotem pieniążków później, jak nie to pożyczę :ok:
Przyniosę też te moje "kitekaty" których mam od groma i ciut ciut :) sa z łososia, do smaczku może dostawać :) i przyniosę chrupeczki hillsa dla małego i puszkę tuńczyka w sosie własnym, no i aparat do cyknięcia fotek :)
Daj tylko znać o której...wolałabym do południa..
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro lip 28, 2010 9:36 Re: GDA Henryczek Malutki - bo buraski są najpiękniejsze.

Marea - dziękuję ale chcę do swojego weta iść... :roll: ja po prostu innym zupełnie nie ufam :roll: w sumie maluch szaleje więc na pewno dobrze się czuje, ja tylko na kontrolę chcę :roll:
Wpadaj, na razie jestem w domku, potem obiecałam Mracie, że do niej wpadnę na chwilę odebrać moje knigi z bazarku ;)
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro lip 28, 2010 13:59 Re: GDA Henryczek Malutki - bo buraski są najpiękniejsze.

:mrgreen:
Henryczek nie jest idealnym modelem, wircipiętek wciąż gdzieś gna... :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Marea

Post » Śro lip 28, 2010 14:01 Re: GDA Henryczek Malutki - bo buraski są najpiękniejsze.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro lip 28, 2010 15:23 Re: GDA Henryczek Malutki - bo buraski są najpiękniejsze.

Henryczka obadał wet - orzekł dalsze kroplenie oczek ze względu na opuchliznę oraz suchą dietkę i probiotyk przez jakiś czas żeby ustabilizować pracę jelit.
Na trzecim zdjęciu widać końcówkę ogona - original from Henrycek :mrgreen: kto widział buraska z biała końcówką pręgowanego ogonka, hę? :1luvu: :mrgreen:

Ciocia Marzenka przyniosła smakołyki, popstrykała fotecki i zawiozła do weta :1luvu:
Ciocia Mrata wzdychała i wznosiła peany na cześć słodkiego Henryczka :1luvu:
Ciocię Mratę jeszcze raz przepraszamy za Thorkę - ja nie wiem co w nią wstąpiło i bardzo mi się to nie podoba :(

Sin

Post » Śro lip 28, 2010 16:39 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

jak tak patrzę na te zdjęcia Henryczka to naprawdę robi wrażenie - to śliczny kociak
oczka ma śliczne :kitty: cały jest uroczy :kotek:
życzę z całego serca żeby domek się dla Niego znalazł dobry :ok:
i podrzucam w górę malucha :!:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro lip 28, 2010 18:10 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

Sin pisze:Ciocię Mratę jeszcze raz przepraszamy za Thorkę - ja nie wiem co w nią wstąpiło i bardzo mi się to nie podoba :(

Nie ma sprawy- powiem TŻtowi, że byłam na bardzo ostrej randce :) Trochę zazdrosci w małzeństwie nie zaszkodzi. A Henryczek rzeczywiście jest słodki, najbardziej jak biega z tym podniesionym ogonkiem i grubiutkim brzusiem. W drodze powrotnej odwiedziłam jeszcze Ankę i poszłyśmy se na kawę, a co !

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Śro lip 28, 2010 18:31 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

Thora Cie chapła ? :) mnie też szczypała po nogach, cholera jedna :) a Madzia mówi że to anioł nie pies :mrgreen:
Obrazek

Marea

Post » Śro lip 28, 2010 18:39 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

Marea pisze:Thora Cie chapła ? :) mnie też szczypała po nogach, cholera jedna :) a Madzia mówi że to anioł nie pies :mrgreen:

A to nie wiedziałyście, że anioły podgryzają niegrzeczne dziewczynki celem nawrócenia na właściwą ścieżkę :ryk:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro lip 28, 2010 18:58 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

biamila pisze:A to nie wiedziałyście, że anioły podgryzają niegrzeczne dziewczynki celem nawrócenia na właściwą ścieżkę
Marea pisze:Thora Cie chapła ? :) mnie też szczypała po nogach, cholera jedna :) a Madzia mówi że to anioł nie pies :mrgreen:

A to nie wiedziałyście, że anioły podgryzają niegrzeczne dziewczynki celem nawrócenia na właściwą ścieżkę :ryk:

Gdzie ta ścieżka ??? Już na nią włażę ! Taka odmiana anioła pasterskiego ? Czarna trochę, jak na anioła...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Śro lip 28, 2010 19:34 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

Mrata pisze:
biamila pisze:A to nie wiedziałyście, że anioły podgryzają niegrzeczne dziewczynki celem nawrócenia na właściwą ścieżkę

Gdzie ta ścieżka ??? Już na nią włażę ! Taka odmiana anioła pasterskiego ? Czarna trochę, jak na anioła...

Czarna, bo elegancko się nosi :wink: a gdzie ta ścieżka to Thorę trzeba pytać, gdyż ja jej położenia jeszcze nie znam, bo ciągle jestem niegrzeczną dziewczynką :mrgreen:
Obrazek

biamila

Post » Śro lip 28, 2010 19:39 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

Oj przestańcie - to dobry pies, a że capła to wyłącznie moja wina. Dla mnie to porażka osobista - bo chciałabym trenować psy :roll: po pierwsze primo - za ostro zareagowałam - może podłapała choć sama byłam spokojna, po drugie primo odwróciłam się na chwilę i wtedy capła... :| I nie piszcie takich rzeczy bo nikt mnie już nie odwiedzi ;) A w Afryce anioły są czarne, a złe istoty białe :mrgreen:
Z pewnością wszyscy odwiedzający zupełnie bezwiednie na nią patrzą...tylko parę osób usłuchało mojego - nie patrz, nie dotykaj, nie mów - i wtedy powącha i odchodzi. Serio.
Posiedziała pół godziny zamknięta w odosobnieniu za karę, mimo wszystko nie wolno się jej tak brzydko zachowywać. Na pocieszenie Mrata - kiedyś użarł mnie koń (w d...ę) ...to był dopiero siniak :lol: nie wspominając o bólu :lol:

Wracając do tematu ;) Henryczek biega jak szalony, skubie suche, przegryza kurczakiem i popija rosołkiem z kurczaka. Dodaję powoli ogłoszenia ale piszę, że do oddania za tydzień - żeby chociaż kropelki skończył :roll: Thorki się już nie boi ale umyta, mokra podłoga to..zgroza :ryk: miał otwarta klatkę i płakał bo bał się wyjść :lol: jest uroczy! :1luvu: Jutro jak będę w robocie to podejdę do Superpharmu po trillac bo mają promocję i jest tańszy :)

biamilka - musisz mnie odwiedzić - nie błądź! :twisted:

Sin

Post » Śro lip 28, 2010 20:09 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

Jak tylko moje koty skończą kwarantannę, bo w niedziele były szczepione to wpadam popatrzeć na Thorę i Henryczka czyli nie w tą niedzielę tylko przyszłą :D Thorciu trzymaj się ciocia przybywa :ok:
Obrazek

biamila

Post » Śro lip 28, 2010 20:35 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

Oo jaki śliczny kotecek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja też będę miała takiego buraska ;)
Ucałuj go ode mnie od stóp (a raczej od tego śmiesznego ogonka :ryk: ) do głów.

Tens

Od: Pt cze 11, 2010 9:36

Post » Czw lip 29, 2010 7:15 Re: GDA Henryczek - bo buraski są najpiękniejsze, foto str 3

Sin, trzeba przyznać, że urokliwy maluch Ci się trafił. :D ma w sobie to Coś. :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

[poprzednia][następna]