Rudy Rudi powrót z adopcji, po wizycie u weta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 17:00 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

ruru pisze:w końcu ten KTOŚ zadzwoni
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Zgadza się :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Czw lip 01, 2010 17:06 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

Niedawno miałam telefon,że potrzebny kot, wiek,płeć,kolor obojętne.domek super,naprawdę.Pojedzie Chrupeczka,śliczna tri.Ona ma ogłoszenia.Jeżeli ktoś na nie odpowie, polecę ten wątek,ale i tak warto ogłaszać.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lip 02, 2010 10:13 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

ewar pisze:Niedawno miałam telefon,że potrzebny kot, wiek,płeć,kolor obojętne.domek super,naprawdę.Pojedzie Chrupeczka,śliczna tri.Ona ma ogłoszenia.Jeżeli ktoś na nie odpowie, polecę ten wątek,ale i tak warto ogłaszać.

ewar, dziękuję :love:

wczoraj wróciłam ze Świnkami od weta, pusto jakoś na podwórku... ale patrzę, a na schodach coś burego leży, rozwalone jak panisko. Ożeszty, to bury z krótkim ogonem. Zwiał, jak zaczęłam bramę otwierać. I wtedy "moje" koty jesienne z dziur zaczęły wyłazić :( biedne, przegonił je ten paskudnik :twisted: już ja go ucapię, już ja mu jaja jego własne pokażę... w słoiku! :twisted:

Rudalonek biedny chyba już całkiem się do nas przeniósł :( wieczorem zamykam drzwi - leży na schodach, rano otwieram - i pierwsze co widzę, to rudą mordkę... niech się dom dla niego znajdzie, bo mi wyrzut sumienia rośnie coraz bardziej...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lip 02, 2010 10:19 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

Taki przefajny kocio z Rudaska :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo, bardzo za domek dla niego kciukuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za domki dla trikolorek oczywiście też :wink: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 02, 2010 10:19 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

oj tak, koty potrafią się wprowadzać.... nam się tez próbowała jedna kotka wprowadzić, nie zdecydowaliśmy się, zniknęła, teraz żałujemy....
Domku znajdź się, bo Ingę sumienie zeżre
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lip 02, 2010 10:25 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

A może go wziąć? I oddzielić, czy coś?... No wiem, jak by się dało, to już by było zrobione :).
:ok: trzymam :).
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lip 02, 2010 10:34 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

RudyiSrebrnyKot pisze:A może go wziąć? I oddzielić, czy coś?... No wiem, jak by się dało, to już by było zrobione :).
:ok: trzymam :).

nie mam jak :( ten domek to naprawdę jest domek, maluteńki. A w środku tylko jedne drzwi, oddzielające przedpokój i kuchnię od pokoików... muszą być otwarte, bo moje koty wchodzą i wychodzą, zresztą my też się przecież kręcimy. W dodatku jeszcze mam przecież małe Jade i Leę, co prawda na tymczasie, ale zawsze. A 6 kotów na tym metrażu wielkości znaczka pocztowego mi nie wejdzie po prostu, pozagryzają się :(

Kiche, on się najwyżej wyprowadzi z powrotem do p. Teresy, czyli za płot. Nie zginie, mam nadzieję :roll:

Georg-inia

Post » Pt lip 02, 2010 10:37 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

Szkoda, że nie mogę pomóc :(...
Ale :ok: potrzymać mogę :)...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lip 02, 2010 10:46 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

RudyiSrebrnyKot pisze:Szkoda, że nie mogę pomóc :(...
Ale :ok: potrzymać mogę :)...

dziękuję :love:

Georg-inia

Post » Pt lip 02, 2010 11:06 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

Rudziku kochany - jak tobie potrzebny jest własny, domowy kąt....... :( :( :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob lip 03, 2010 16:50 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

kolorowe kotki szukają domków :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lip 04, 2010 15:39 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

Tak bardzo czekam na post,że wszystkie znalazły domki.To śliczne koty, dlaczego nikt ich jeszcze nie zauważył.Pamiętam o swojej obietnicy,ale nie miałam dotąd żadnego telefonu,nic,kompletna bryndza.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lip 04, 2010 18:53 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

Oby już wreszcie ktoś przefajny się zachwycił i zadzwonił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lip 05, 2010 7:39 Re: Początek lata w kolorach jesieni - rudy i dwie trikolorki

no niestety, kiszka cały czas... ale nie poddajemy się i czekamy :?

Georg-inia

[poprzednia][następna]