Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 11, 2010 11:03 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Przypominamy się ze śliczną kocinką...

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Nie lip 11, 2010 16:39 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Za domek :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lip 11, 2010 18:49 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Alyaa pisze:Za domek :ok:

:ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lip 11, 2010 23:07 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Na Nk odezwała sie dziewczyna z zapytaniem o wiek kotki...Jestem z nią w kontakcie...Prosze napisac cos blizej o koteńce..moze akurat znajdzie swój domek :roll:
Wygląda na zainteresowaną...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 12, 2010 8:09 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Kotka ma około roku i jest wysterylizowana. Dzieki uprzejmości płockiego TOZ-u pojedzie w tym tygodniu na konsultacje okulistyczną do dr. Garncarza, wtedy będzie wiadomo jak poważne jest uszkodzenie wzroku i czy można kotce w jakiś jeszcze sposób pomóc. Dzisiaj postaram się podesłać nowe zjęcia, a za kilka dni napisać coś więcej o jej zdrowiu.

Schron

Od: Nie cze 13, 2010 10:00

Post » Pon lip 12, 2010 16:42 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

ok...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lip 17, 2010 13:55 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Przypominamy koteczkę, miała w życiu pecha, ale na szczęście radzi sobie i jest bezpieczna.

Teraz potrzebny ten właściwy dom...

Ślepka chce być dla kogoś wyjątkowa....

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Pon lip 19, 2010 11:42 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Schron pisze:Ślepka została znaleziona na śmietniku. Jest bardzo drobną, niepozorną kotką, wygląda na kociaka, dlatego ktoś się nią zainteresował. Nie uciekała, siedziała w jednym miejscu na stercie śmieci i przeraźliwie miauczała. Jej zachowanie wskazywało na to, że nie była nigdy dzikim kotem- bez problemu weszła obcemu człowiekowi na ręce, wiedziała do czego służy kuweta, nie bała się psów. Prawdobodobnie, gdy zachorowała ktoś się jej pozbył...
Z bardzo zaawansowanym katarem kocim trafiła do weterynarza. Tam została wyleczona. Niestety osoba, która ją znalazła nie mogła jej zatrzymać. Kotka trafiła do płockiego schroniska dla zwierząt i została wysterylizowana. Świetnie dogaduje się z innymi zwierzętami (psami i kotami), bardzo lubi zabawę, jest wesoła, ruchliwa, bardzo miziasta, mimo swojej ułomności doskonale daje sobie radę. Prawdopodobnie będzie potrzebowała konsultacji okulistycznej.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym u jednego z pracowników schroniska. mamy nadzieję, że do schroniska nie wróci, ponieważ nie ma w zasadzie szans na adopcję.
Zdjęcia

http://picasaweb.google.com/schroniskoplock

ta koteczka jest wyjątkowa , czeka na najlepszy domek na świecie, a to czasem trochę trwa :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lip 19, 2010 20:52 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Oby czas, gdy kicia czeka na domek był jak najkrótszy :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lip 20, 2010 0:07 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

alessandra pisze:
Schron pisze:Ślepka została znaleziona na śmietniku. Jest bardzo drobną, niepozorną kotką, wygląda na kociaka, dlatego ktoś się nią zainteresował. Nie uciekała, siedziała w jednym miejscu na stercie śmieci i przeraźliwie miauczała. Jej zachowanie wskazywało na to, że nie była nigdy dzikim kotem- bez problemu weszła obcemu człowiekowi na ręce, wiedziała do czego służy kuweta, nie bała się psów. Prawdobodobnie, gdy zachorowała ktoś się jej pozbył...
Z bardzo zaawansowanym katarem kocim trafiła do weterynarza. Tam została wyleczona. Niestety osoba, która ją znalazła nie mogła jej zatrzymać. Kotka trafiła do płockiego schroniska dla zwierząt i została wysterylizowana. Świetnie dogaduje się z innymi zwierzętami (psami i kotami), bardzo lubi zabawę, jest wesoła, ruchliwa, bardzo miziasta, mimo swojej ułomności doskonale daje sobie radę. Prawdopodobnie będzie potrzebowała konsultacji okulistycznej.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym u jednego z pracowników schroniska. mamy nadzieję, że do schroniska nie wróci, ponieważ nie ma w zasadzie szans na adopcję.
Zdjęcia

http://picasaweb.google.com/schroniskoplock

ta koteczka jest wyjątkowa , czeka na najlepszy domek na świecie, a to czasem trochę trwa :ok:

No to teraz tak;troszkę "nadymiłam' na jednym watku, gdzie przeczytałam..ale to juz nie wazne....Prosze Alessandre o kontakt z Pania jaka zadeklarowała chec adopcji kotki.Odezwała sie do mnie własnie teraz ,wiec wkleje Jej odpowiedx...
"Pokaż profil
Agnieszka D.(wykasowałam celowo)Poznań
Napisz wiadomość265
Rozwiń

* Galeria
* Wyślij prezent
*
Dodaj do znajomych
* Wspólni znajomi
* Podaruj €urogąbki

« powrót do odebranych
nowsza starsza
Nadal jestem zainteresowana adopcją Ślepki i tylko jej.To naprawdę idealny kotek dla mnie."

Obejrzałam galerie zdjec Pani,wesoła, miła usmiechnieta...3.07 odszedł Jej kotek..kotka zeszła na niewydolnosc nerek....reszta spraw prosze załatwiac według własnych priorytetów....
Pani nie umie zarejestrowac sie na miau i podała mi Jej numer telefonu..wysyłam pw do załozycielki watku...

Mam nadzieje,ze malutka kruszynka znajdzie swój domek.... :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 20, 2010 8:00 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

:!:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 20, 2010 11:00 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

wiadomo coś :?: :!:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lip 20, 2010 13:37 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Npisałam do schron'u i podałam telefon do Pani Agnieszki.Mam nadzieje,ze ktos złapie kontakt....bo wyglada na dobry dom...szkoda byłoby kruszyneczce stracic swoje miejsce w rodzinie....Sa dwa miłe pieski i córeczka....(na zdjeciach widziałam)To kicuki trzymamy ,zeby sie jak najszybciej dogadali...Nie miałam co podac Pani Agnieszce, bo na miau nie moze się zarejestrowac, a tu nawet telefonu nie ma....nic...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 21, 2010 8:21 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

dokota pisze:Przypominamy się ze śliczną kocinką...

Ja bym poprosiła o odebranie pw przez schron....
Kotka ma szanse na domek,pani czeka ,a nikt się nie odzywa.... :?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 21, 2010 8:34 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Halo :!: :!: :!: bo kotka straci szanse na domek :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]