GDA Ostatnia wzorzysta Biszkopcik pojechała do domku :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 21, 2010 14:32 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Dziś rozmowa przedadopcyjna nr 2 - czymać kciuki 8)
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon cze 21, 2010 14:39 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Sin pisze:Dziś rozmowa przedadopcyjna nr 2 - czymać kciuki 8)

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon cze 21, 2010 15:44 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Kciuki na maksa.
Ale błagam uważajcie przy adopcjach. Dziś odbyłam rano rozmowę z panem, jego córka chce oddać kota, bo jej córka ma alergię :roll: a tak naprawdę w rozmowie wyszło, że kot ma 8 miesięcy i zaczął znaczyć a ona nie chce wydawać kasy na kastrację...adoptowała tego kota 6 miesięcy temu. Rozpytałam od kogo- od osoby prywatnej, bez umowy, jakby miała taką umowę z możliwością oddania to by oddała teraz i miałaby po kłopocie.......wkurzyłam się z samego rana. Tym bardziej, że w knajpce gdzie pracuje ten facet kotka się okociła i są kociaki a w zasadzie kotki i coś mi się wydaje, że jego córka weźmie sobie koteczkę, bo jak stwierdził pan zaoszczędzi na kastracji..... :evil:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon cze 21, 2010 15:50 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Masakra Biamilko :evil:
Madzia kciuki za wizytę w sprawie dziewczynek :ok: i daj znać co tam u weta (ja dziś w mega biegu jestem, może jutro wpadnę odwiedzić dziewczynki i oddam transporter)
Strasznie się cieszę że ludzie dzwonią i coś się dzieje...tak się martwiłyśmy że będzie ciężko z adopcjami...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon cze 21, 2010 17:07 Re: GDA Gang portowych wzorzystych dziewuch - szukamy domu!

Wiem - miałam ileś tam takich rozmów i nigdy takim ludziom kota nie dałam i nigdy tez nie dałam bez umowy, a teraz mail - "tak, kot będzie wychodził, a wykastrujemy może kiedyś..." bezmyślność :evil: :evil: :evil:
Adopcja nr 2 :ok: ale odbiór w niedzielę bo muszę kociaki doleczyć. Dostały zastrzyki - w środę jeszcze raz i myślę, że będzie ok. Dogadałam się z wetem i zapłaciłam 10zł :mrgreen:
Umowa będzie podpisana - nie ma zastrzeżeń :) Do tego to koleżanka siostry TŻ więc już w ogóle będę miała dobry kontakt. Zakochała się w koteczce najmniejszej - ona jest przesłodka :kotek:
To czekamy na sensowny domek nr 3 :roll:

Marea - ja też jestem mega zabiegana, nie ogarniam się z czasem.
Jutro jestem w pracy a zaraz później gnam dalej....raczej jutro odpada - chyba, że środa rano??
Też bym Ci chciała oddać Twój :lol:

Sin

Post » Pon cze 21, 2010 17:26 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

Super :ok: To która koteczka została? ta najjaśniejsza, najbardziej milusia co była od początku? 8)

Chyba że dziś Madziu wpadnę jak masz wolny wieczorem, albo w środę rano, jak Ci lepiej pasuje :ok:

Obrazek

Zołza to ta z lewej taa? :D, a która dziś się spodobała, która została wolna.. ?
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 21, 2010 17:39 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

Dobrze kombinujesz - ta najufniejsza zastała - i dobrze bo zaczęła kaszleć, wolę ją mieć na oku i oddać już zupełnie ok.
Tzn. dziś nie kasłała ale wczoraj troszeczkę tak :roll: no i to gardziołko miała ciut zaróżowione.
Na tej focie od lewej Zołza - była dziś na kontroli u weta - nic nie stwierdził, za 10 dni można ją szczepić :ok: domek zadowolony i zdający mi relację - z czego się bardzo cieszę bo to mega miłe jest :) i nawet śpi z nimi w łóżku :) coś nie zołzuje już :P

Potem to maleństwo - Bójka roboczo - bo nieśmiała jest ale tylko troszkę bo antenka i motorek włączone jak niosę jedzonko, a na tyłach odważna biszkoptowa właśnie.
Wpadaj jeśli masz ochotę - już nie wychodzę dziś. Małe popajacowały przy gościach i śpią :)

Sin

Post » Pon cze 21, 2010 18:12 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

Ok to wpadnem niebawem :)

Bójeczkę to chyba trzymałam u weta na rączkach (zasłaniając jej widok na weta) jak tablete dawaliście Zołzie i wyła :D też jest słodka, ale najfajniejsza i najsłodsza chyba ta jasna mi się zdaje :kotek: też szybko znajdzie domek :)

Kurcze bardzo się cieszę że Zołza tak dobrze się czuje w nowym domku i mniej zołzuje :ryk: i że ludzie fajni... :1luvu:

I mam ochotę Cię ozłocić że mi pomogłaś i je przygarnełaś na DT :1luvu:

O istnieniu dziewczynek dowiedziałam się kilka tyg. temu...koleżanka je podleczała Unidoxem tam na podwórku, ale nie miałam dla nich DT i masę innych kociaków :cry: , planowo miały zostać tam gdzie są ale dzięki temu że byłaś ze mną dostały szansę od losu :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon cze 21, 2010 18:17 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 21, 2010 18:15 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

Cieszę się bardzo, kochane małe dziewczynki :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto cze 22, 2010 15:02 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

jakie one się kochane zrobiły :1luvu:
Mruuuuuuuuuuuuuczą głośno, ogonki w antenki robią i chcą się bawić ale ja zupełnie nie mam czasu :(

Sin

Post » Śro cze 23, 2010 7:34 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

Próbowałam zmodyfikować ogłoszenie na gratce i w liście jest ok a po kliknięciu i treść stara i zdjęcia stare...wysłałam i OPRa...nosz cholera mam płacić drugi raz za wyróżnienie? :evil: :evil: :evil: :evil:

Sin

Post » Śro cze 23, 2010 10:56 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

Uhm, mi zawsze wsio ładnie się zmienia :|

Mam bardzo ograniczony dostęp do neta, właśnie siedzę u rodziców blah :?

Dziewczynki cudne, byłam odwiedziłam dużo lepiej wyglądają i są kochane :1luvu:
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 23, 2010 11:32 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

dziewczynki mruczą jak opętane :roll:
Dostały kolejnego zastrzykowego kopa...milutka biszkoptówka w niedzielę zostaje sama :roll:

Sin

Post » Czw cze 24, 2010 8:06 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

No to za "trójeczkę", żeby równie szybko jak siostry znalazła swój domek. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw cze 24, 2010 8:54 Re: GDA Portowe wzorzyste dziewuszki foto s 2 - jeszcze 1 :)

Przestała kaszleć a to już coś, troszkę kicha, druga - zamówiona już b. rzadko.
Chętnych brak :|

Sin

[poprzednia][następna]