Świnki 3. Wiera, Jade i Lea - wszystkie w ds

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 16, 2010 10:08 Re: Były sobie świnki trzy...

Ale fajne dzieciaki!!!! :1luvu: Mnie się najbardziej podoba Lea. Ma tak fajnie "pomalowane" pysio - na połowę.
Same dziewuchy - ale numer 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro cze 16, 2010 10:15 Re: Były sobie świnki trzy...

magdaradek pisze:
casica pisze:Świnka1 zwana Wierką jest już zaklepana, obsiusiana, zamówiona :twisted:
A tak w ogóle, to słodziaki :1luvu:

a to pewnie do tej Pani, co dziewczynki-pingwinki szukała?

nooo, dzięki Casicy Wierka będzie miec super domek :love: jak Ciotki Zielone pozwolą to się odrobalimy troszkę, odczekamy, czy sensacji nie będzie i wio! ;)

Wczoraj Świnki usiłowały wleźć do mnie na kanapę, jak jadłam obiad. Kombinowały, piszczały, no dobra - podsadziłam. Oblazły mnie. Wstałam, żeby wynieść talerz. Wracam, a tu Wierka i Jade już po podłodze śmigają, a Lea właśnie spada z kanapy :strach: rąbnęła, aż zadudniło. Oczywiście złapałam, obejrzałam, obmacałam, nie połamana, więc niech lata dalej, ale uderzyła się chyba, bo przez pół godzinki potem stawiała kroczki dziwnie. Potem małe padły, zdrzemnęły się, a po drzemce już panna zapomniała, że coś ją tam pobolewało :)

Georg bije rekordy: coś jakby się przestał maluchów bać, czy co? 8O Zwłaszcza Wiera do niego leci, podskakuje mu przed nosem, a kot biedny normalnie wzdycha (słychać! ), spojrzy na małą z obrzydzeniem, na mnie z wyrzutem i hop! na wieżę albo drapak. Czekam, kiedy z wysokości będzie małym pokazywał Obrazek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 16, 2010 10:19 Re: Były sobie świnki trzy...

Duszek686 pisze:Świnka2
Obrazek

Jeeeej gdyby mi mój mężczyzna pozwolił na kolejnego kota w naszym mieszkanku to po to maleństwo przybiegłabym chyba z warszawy do łodzi :D no cudo rozczochrane :D
Obrazek Obrazek

Maria.S

Od: Pon maja 24, 2010 10:25

Post » Śro cze 16, 2010 10:19 Re: Były sobie świnki trzy...

Georg-inia pisze:Wczoraj Świnki usiłowały wleźć do mnie na kanapę, jak jadłam obiad. Kombinowały, piszczały, no dobra - podsadziłam. Oblazły mnie. Wstałam, żeby wynieść talerz. Wracam, a tu Wierka i Jade już po podłodze śmigają, a Lea właśnie spada z kanapy :strach: rąbnęła, aż zadudniło. Oczywiście złapałam, obejrzałam, obmacałam, nie połamana, więc niech lata dalej, ale uderzyła się chyba, bo przez pół godzinki potem stawiała kroczki dziwnie. Potem małe padły, zdrzemnęły się, a po drzemce już panna zapomniała, że coś ją tam pobolewało :)

Georg bije rekordy: coś jakby się przestał maluchów bać, czy co? 8O Zwłaszcza Wiera do niego leci, podskakuje mu przed nosem, a kot biedny normalnie wzdycha (słychać! ), spojrzy na małą z obrzydzeniem, na mnie z wyrzutem i hop! na wieżę albo drapak. Czekam, kiedy z wysokości będzie małym pokazywał Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ok:
mniamniuśne dziewuchy! :1luvu:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro cze 16, 2010 10:28 Re: Były sobie świnki trzy...

Maria.S pisze:Jeeeej gdyby mi mój mężczyzna pozwolił na kolejnego kota w naszym mieszkanku to po to maleństwo przybiegłabym chyba z warszawy do łodzi :D no cudo rozczochrane :D

:D jak podrośnie to może przestanie byc taka rozczochrana :roll: na razie to aż jej się futro na uszach wytarło od ciągłego moczenia w kurczaku i szorowania chusteczkami dla niemowląt...

Georg-inia

Post » Śro cze 16, 2010 15:36 Re: Były sobie świnki trzy...

:lol:
To wrzucę jeszcze dwie świnki "do wzięcia" :D
Śliczne szkrabiki :)
Obrazek
Obrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro cze 16, 2010 17:04 Re: Były sobie świnki trzy...

Obie mają baaardzo efektowne mokre włos(z)ki :lol:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Śro cze 16, 2010 20:03 Re: Były sobie świnki trzy...

ajajaj, na tym ostatnim Lea wygląda jakby miała zezika :roll: a nie ma - za to wygląda trochę jak Obcy :lol:

Obrazek

Mała Lea w wielkim świecie :lol:
Obrazek

Jade też nieco zagubiona ;)
Obrazek

i Wierka-Potworek (lampa mi ni z tego ni z owego wypaliła) :lol:
Obrazek

Georg-inia

Post » Śro cze 16, 2010 21:53 Re: Były sobie świnki trzy...

Kolorowe szczyle :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw cze 17, 2010 7:21 Re: Były sobie świnki trzy...

Ech, no, yyy, wybitnie cudne są te Twoje mokre włoszki :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw cze 17, 2010 8:24 Re: Były sobie świnki trzy...

śliczne dziewuszyska nei ma co
A Lea faktycznie trochę jak Obcy hiehiehie :D ale za to jaki śliczny obcy :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw cze 17, 2010 8:56 Re: Były sobie świnki trzy...

niezmiennie zakochanam :1luvu:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt cze 18, 2010 7:49 Re: Były sobie świnki trzy...

wczoraj Świnki odwiedziły weta i zostały odrobaczone. Ładnie przybierają na wadze, Lea najlepiej przybrała - jak była taka chorutka ważyła 270 g, a jej siostry 310 i 320. Teraz Lea waży troszkę ponad 400 g :D

W ogóle był wczoraj dzień pełen wrażeń, bo TŻ, wkurzony wiecznym gotowaniem kurczaka, który znikał w ciągu 1-2 dni, w przypływie rozpaczy wstawił Świnkom do klatki miseczkę z chrupkami i uciekł. Po chwili jednak przywołały go do pokoiku dziwne dźwięki, więc nieśmiało zajrzał, a tam wszystkie Świnki z główkami w miseczce, przepychają się i chrupią, aż miło :D Tak więc po powrocie z łapanki zostałam uświadomiona przez dumnego "tatusia", że dzieci już jedzą suche, tylko muszą mieć głęboką miseczkę, bo z płytkiej im chrupki uciekają.

No cóż, odsiedziały dzieci u nas te newralgiczne dwa tygodnie, chyba czas napisać ogłoszenia...

Georg-inia

Post » Pt cze 18, 2010 7:51 Re: Były sobie świnki trzy...

No popatrz to już dwa tygodnie minęły jak szkraby są u Was 8O
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt cze 18, 2010 8:02 Re: Były sobie świnki trzy...

AgaPap pisze:No popatrz to już dwa tygodnie minęły jak szkraby są u Was 8O

juz ponad, 2 tyg. minęły w środę... czas zapitala jak wściekły... mam nadzieję na upał jutro, muszę Świnki wykąpać, bo nawet Ania Zmienniczka się za głowę złapała jak te mokre włoszki zobaczyła :oops: co prawda mętnie tłumaczyłam, że piorę je po każdym jedzeniu, ale tak trochę tylko, chusteczkami, bo za chłodno na kąpiele cztery razy dziennie, ale nie wiem, czy mi uwierzyła :oops:

Georg-inia

[poprzednia][następna]