Same dziewuchy - ale numer

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magdaradek pisze:casica pisze:Świnka1 zwana Wierką jest już zaklepana, obsiusiana, zamówiona![]()
A tak w ogóle, to słodziaki
a to pewnie do tej Pani, co dziewczynki-pingwinki szukała?
Georg-inia pisze:Wczoraj Świnki usiłowały wleźć do mnie na kanapę, jak jadłam obiad. Kombinowały, piszczały, no dobra - podsadziłam. Oblazły mnie. Wstałam, żeby wynieść talerz. Wracam, a tu Wierka i Jade już po podłodze śmigają, a Lea właśnie spada z kanapyrąbnęła, aż zadudniło. Oczywiście złapałam, obejrzałam, obmacałam, nie połamana, więc niech lata dalej, ale uderzyła się chyba, bo przez pół godzinki potem stawiała kroczki dziwnie. Potem małe padły, zdrzemnęły się, a po drzemce już panna zapomniała, że coś ją tam pobolewało
![]()
Georg bije rekordy: coś jakby się przestał maluchów bać, czy co?Zwłaszcza Wiera do niego leci, podskakuje mu przed nosem, a kot biedny normalnie wzdycha (słychać! ), spojrzy na małą z obrzydzeniem, na mnie z wyrzutem i hop! na wieżę albo drapak. Czekam, kiedy z wysokości będzie małym pokazywał
Maria.S pisze:Jeeeej gdyby mi mój mężczyzna pozwolił na kolejnego kota w naszym mieszkanku to po to maleństwo przybiegłabym chyba z warszawy do łodzino cudo rozczochrane
AgaPap pisze:No popatrz to już dwa tygodnie minęły jak szkraby są u Was
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości