K-ów Proludzka czarna koteczka PILNIE DT lub DS!! inf.str 8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro cze 16, 2010 20:56 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

I co wami, bejbiki?
Siedzicie gdzieś na n-tej stronie, a wasza tymczasowa Duża zamiast wątek podnosić, nowe zdjęcia wklejać, o waszych zaletach opowiadać, zajmuje się hodowlą owiec :mrgreen:

A może już bizonów :twisted:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro cze 16, 2010 21:13 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

Hej

To znowu ja Stefcio, muszę Wam powiedzie, że no kurcze nie jest dobrze ................

W sumie dzień był fajny i zapowiadało się że w ogóle będzie super

pokazali nam taki tunel...niby fajne ale my chyba nie umiemy się nim bawić, tzn żeby była jasność zabawka jest głupia! nie my!!

Obrazek

potem pobawiłem się z bratem na drapaku

Obrazek

posiedzieliśmy troszkę razem w kuwecie, było fajnie, ale fajniejsza jest ta kuweta w łazience, bo tam jest taki żwirek, baaardzo smaczny! Tutaj dają nam jakieś takie trotki, co my chomiki jesteśmy!! No więc ten żwirek w łazience jest pyszny, ale oni nam nie pozwalają go jeść, i krzyczą na nas i wyrzucają z łazienki :( NAWET ŻWIRKU W TYM DOMU ŻAŁUJĄ!!!

Obrazek

i generalnie było fajnie, miło i sympatycznie, aż się zaczęła jazda 8O 8O

No bo powiedzcie, ale szczerze

CZY NAPRAWDĘ BARDZO UBRUDZILIŚMY LUSTRO??

Obrazek

CZY NAPRAWDĘ ROZSYPALIŚMY DUŻO PIASKU, SKOPALIŚMY RĘCZNIK I W OGÓLE??

Obrazek

O co te krzyki, no ja się pytam o co??? i te wyzwiska od kotów pierwotnych i w ogóle. ech.......

ech Ci ludzie są dziwni jak kota kocham!!

Ciekawy jestem czemu się nie dziwią że moi mało mądrzy bracia gryzą buty!!! jak psy!! wstyd!!

Obrazek
Obrazek

ja w tym czasie ćwiczyłem podciąganie

Obrazek

a potem zmęczeni całym dniem polegliśmy na naszym zdaniem czystym dywanie!!

Obrazek

No to opowiedziałem Wam nasz dzień :) jutro też napewno będzie fajnie :)

P.S. majka znowu mnie zbiła :( Nie lubię jej baaaaaaaaaaaardzo!! Pamiętajcie moi bracia szukają domów! Adopcja jakaś czy coś :/ tylko kurcze żeby tam takiej Majci nie było co będzie ich biła..... CZY ZNA KTOŚ DOBRY DOM BEZ DZIKICH KOTÓW DLA MOICH BRACI???!!!
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro cze 16, 2010 21:14 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

Bungo pisze:I co wami, bejbiki?
Siedzicie gdzieś na n-tej stronie, a wasza tymczasowa Duża zamiast wątek podnosić, nowe zdjęcia wklejać, o waszych zaletach opowiadać, zajmuje się hodowlą owiec :mrgreen:

A może już bizonów :twisted:

Stefcio mi się dorwał do komputera, musiałam poczekać na swoją kolej :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Śro cze 16, 2010 22:41 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

No nie - ludzie, trzeba ratować biedne maluchy!!!!

Majka bije, ludzie się czepiają, a tunel jest głuuuupi :roll:

Gdzie te domki :?

Cudne są i takie jakby zdziwione :D

A jak mamusia (imię Jaga chyba do niej nie pasuje - może Jagusia?) się czuje? Jej Majka nie bije?

Bungo

Post » Czw cze 17, 2010 8:28 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

basieńko, żeby była jasność majka tłucze wszystkich. marcina, mnie, Białą, Jagódkę, maluchy :/

W odwecie Jagoda rzuciła się wczoraj na Bieliśka :( strasznie mi żal Białej, bo ona owszem boi się maluchów, ale chce kontaktu z nimi (tzn chciała do wczoraj). Jak maluchy chodzą po dużym pokoju i Biała do nich podejdzie jest ok, ale nie daj Boże jak wejdzie do pokoju gdzie normalnie rezyduje kocia rodzina.
Wczoraj maluchy poszly spać do namiotu (namiotu Białej tak na marginesie :/ ) No i Bielisiek chciał do nich zaglądnąć.
jagoda rzucila się na nią i goniła przez całe mieszkanie :(
Biała do rana nie wyszła z sypialni i płakała przestraszona

ech

DOMKI GDZIE JESTEŚCIE???!!!

Bungo pisze:No nie - ludzie, trzeba ratować biedne maluchy!!!!

Majka bije, ludzie się czepiają, a tunel jest głuuuupi :roll:

Gdzie te domki :?

Cudne są i takie jakby zdziwione :D

A jak mamusia (imię Jaga chyba do niej nie pasuje - może Jagusia?) się czuje? Jej Majka nie bije?
Obrazek

katgral

Post » Czw cze 17, 2010 10:30 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

Stefan, wy się tak nie dawajcie, co to, do kociej nędzy, ma znaczyć, że tacy maltretowani jesteście? gupi tunel! źle dobrane zabawki mogą się odbić potem na całym waszym życiu. Kto skojarzy, że jak będziecie krzywo sikać to pewnie z powodu właśnie takich zabawek w kocięctwie?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw cze 17, 2010 12:00 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

katgral pisze:Obrazek

Obrazek
Obrazek

Dwie małe, słodkie krówki szukają przyjaznego domku!!!

Bungo

Post » Czw cze 17, 2010 12:19 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

Tweety pisze:Stefan, wy się tak nie dawajcie, co to, do kociej nędzy, ma znaczyć, że tacy maltretowani jesteście? gupi tunel! źle dobrane zabawki mogą się odbić potem na całym waszym życiu. Kto skojarzy, że jak będziecie krzywo sikać to pewnie z powodu właśnie takich zabawek w kocięctwie?

Przestań mi gówniarzerię buntować bo Ci je pod drzwi podstawię!!!!

Wystarczy już że niczego poza mamy mlekiem (i żwirkiem :/) nie jedzą!!!

a mają ponad 5 TYGODNI!!
Obrazek

katgral

Post » Czw cze 17, 2010 12:25 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

katgral pisze:.........

Obrazek

.........

To zdjęcie jest cudne - takie dwa kloniki :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw cze 17, 2010 12:31 Re: BEJBIKI :)kilkutyg. czarno-białe kocurki szukają domów[K-ów]

maluchy sa boskie :1luvu: te miny niewiniatek sa bezcenne :)
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Czw cze 17, 2010 13:43 Re: BEJBIKI :) ODDAM kilkutyg. czarno-białe kotki [K-ów]

Jesteśmy wielkimi fanami Stefcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw cze 17, 2010 23:41 Re: BEJBIKI :) ODDAM kilkutyg. czarno-białe kotki [K-ów]

Stefek - podsłuchałem moją Dużą, jak gadała z Twoją. :twisted:
Macie przechlapane - ona zajmuje się wszystkimi kotami, tylko nie wami :roll:

A wszystkim się wydaje, że macie sielankę i Twoi bracia wcale domu nie potrzebują....

Trzymajcie się jakoś :ok:

Bungo współczujący

Bungo

Post » Pt cze 18, 2010 10:22 Re: BEJBIKI :) ODDAM kilkutyg. czarno-białe kotki [K-ów]

Bungo pisze:Stefek - podsłuchałem moją Dużą, jak gadała z Twoją. :twisted:
Macie przechlapane - ona zajmuje się wszystkimi kotami, tylko nie wami :roll:

A wszystkim się wydaje, że macie sielankę i Twoi bracia wcale domu nie potrzebują....

Trzymajcie się jakoś :ok:

Bungo współczujący

taaaaaaaaaa, bez komentarza :)
wieczorem wszystko opiszę bo teraz padam na twarz i próbuję się zmusić do pracy :/

Kaktusy zamiast kotów kaktusy!!!
Obrazek

katgral

Post » Sob cze 19, 2010 9:20 Re: BEJBIKI :) ODDAM kilkutyg. czarno-białe kotki [K-ów]

no na n-tej stronie to Was dzieciaki nikt nie wypatrzy :)
dzisiaj wieczorem zapraszam na nową porcję zdjęć i może filmik :)
Obrazek

katgral

Post » Sob cze 19, 2010 13:20 Re: BEJBIKI :) ODDAM kilkutyg. czarno-białe kotki [K-ów]

No to czekamy!!!!!
Bejbiki - trzymajcie się :ok:

Bungo

[poprzednia][następna]