Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 16:38 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

Filemon jak zwykle słusznie i treściwie ujela to w karby.
czekamy zatem spokojnie :D ale niecierpliwie przebierając nogami bo Obrazek czekają a czasu nie mają
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto cze 29, 2010 17:05 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

może poszukać jakiegoś sponsora na te melaminy ??
może po jakiejś budowie zamiast na złom ktoś coś podaruje ??
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto cze 29, 2010 17:34 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

Madziula pisze:może poszukać jakiegoś sponsora na te melaminy ??
może po jakiejś budowie zamiast na złom ktoś coś podaruje ??

szukajcie, szukajcie - nowa to 16 tys. mozna na allegro znalezc za 6 tys. taniej byloby chyba cos dobudować o ile schronisko, za pośrednictwem SOS się zgodzi

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto cze 29, 2010 18:18 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

No to nie wiem Marta zrobiła allegro dla kotów, które są w schronisku, w związku z tym pytam się koorydynatora Fundacji w naszym schronisku, czy to allegro może zostać, i czy można je kopiować na inne portale.
A i jeszcze jedno pytanie kiedy na nieoficjalnej stronie schroniska zostaną umieszczone zdjęcia kociaków ze schronu, które robiła Basia, oczywiście zgodnie z życzeniem zdjęcia nie są obrobione.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 29, 2010 19:03 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

terenia1 pisze:No to nie wiem Marta zrobiła allegro dla kotów, które są w schronisku, w związku z tym pytam się koorydynatora Fundacji w naszym schronisku, czy to allegro może zostać, i czy można je kopiować na inne portale.
A i jeszcze jedno pytanie kiedy na nieoficjalnej stronie schroniska zostaną umieszczone zdjęcia kociaków ze schronu, które robiła Basia, oczywiście zgodnie z życzeniem zdjęcia nie są obrobione.

Tak jak teresa mówi zrobiłam allegro i zamieściłam link na naszym wątku z prośbą i kopiowanie.
Zrobilam tez na naszej stronie osobna zakladkę dla kociaków ze schroniska i TAM JE umieściłam z najdzieją że może ktoś kto wchodzi na nasze ogloszenia natrafi w schronisku na tego jedynego i zaadoptuje go.
Mam nadzieję że nie bedzie to nikomu zawadzać?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto cze 29, 2010 19:40 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

a może ta kobieta, która pisała w wiadomościach zagłębia napisałaby, że szukamy do schronu melamin ??
może dzięki gazecie coś by się znalazło ??
Obrazek

Madziula

Post » Wto cze 29, 2010 20:30 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

Madziula pisze:a może ta kobieta, która pisała w wiadomościach zagłębia napisałaby, że szukamy do schronu melamin ??
może dzięki gazecie coś by się znalazło ??

no mozna, wszystko mozna,
porozmawiać z dziennikarzami, powchodzić na sosnowieckie portale, powysyłac mejle do ludzi, ktorzy poparli petycje, rozreklamowac wolontariat i potrzeby.
nie mniej jednak to nie my Nadzieja na Dom ale SOS dla Zwierząt współpracują oficjalnie ze schroniskiem. Dla MZUK jestesmy persona non grata i z nami rozmawiac nie będą. Nie mozemy występować do mediów ze robimy coś dla schroniska, mozemy za to wesprzec SOS w ich działaniach ale inicjatywa fo mediów powinna od nich wypływać.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto cze 29, 2010 21:54 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

terenia1 pisze:No to nie wiem Marta zrobiła allegro dla kotów, które są w schronisku, w związku z tym pytam się koorydynatora Fundacji w naszym schronisku, czy to allegro może zostać, i czy można je kopiować na inne portale.

To dalej czekamy na odpowiedź koordynatora z Fundacji SOS czy może mamy napisać na wątku innym nie ma problemu napiszemy i zapytamy :) ale chyba napisałam na właściwym wątku założonym przez koorydnatora SOS

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 29, 2010 22:04 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

Co tu dużo mówić.......Na razie fundacja SOS świetnie sobie radzi ze schroniskiem.
Problemy same się rozwiązują. Jednym słowem mówiąc jesteśmy niepotrzebni.
Kociaki umierają - niech dalej umierają - statystyki wzrosną.....tylko nie wiem kiedy ktoś się tym zajmie...
Zdjęcia - nie obrobione - są bezużyteczne.
Jeszcze trochę i mnie posądzą za kradzież kotów ze schronu. Ale za takie coś mogę iść nawet siedzieć :mrgreen: Wiem że Sofinią się zaopiekujecie i kota do pierdla mi przyślecie.
Może i Lisek ma rację z tymi umowami, ale powinno być to jakoś rozdzielone na DT na DS itp. To już powinno funkcjonować. Ewidencja była by wskazana tylko co z tego skoro każdy sobie rzepkę skrobie :roll:
MIKUŚ

Post » Śro cze 30, 2010 6:55 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

dzień dobry środowo

wszystko się jakoś ułozy myślę sobie
Obrazek

Madziula

Post » Pon lip 05, 2010 17:36 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza

INFORMACJA DLA WSZYSTKICH!!!!!

Obrazek
MIKUŚ

Post » Pon lip 05, 2010 18:14 Re: Schronisko w Sosnowcu - wolontariat rusza