Kraków rudzielce zarezerwowane, domku szuka burasia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 9:34 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

I do góry.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon cze 28, 2010 9:38 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

Dziękuję :)

Teraz mama z maluchami zamieszkała w pustym domu obok domu znajomych, ale codziennie cala rodzinka przychodzi na jedzenie i zabawę, burasia już przesiaduje na kolanach :) .

Mieliśmy ofertę DT, ale opiekunowie jednak zadecydowali, by wydać kociaki prosto do DS.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon cze 28, 2010 9:41 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

Agulas74 pisze:Dziękuję :)

Teraz mama z maluchami zamieszkała w pustym domu obok domu znajomych, ale codziennie cala rodzinka przychodzi na jedzenie i zabawę, burasia już przesiaduje na kolanach :) .

Mieliśmy ofertę DT, ale opiekunowie jednak zadecydowali, by wydać kociaki prosto do DS.

Ogłaszasz je gdzieś jeszcze?

queen_ink

Post » Pon cze 28, 2010 10:23 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

queen_ink pisze:Ogłaszasz je gdzieś jeszcze?

Jeszcze nie, ja miałam ogłaszać tylko na forach, ale ponieważ znajomi wyjeżdżają w niedzielę i pewnie teraz nie zrobią im innych ogłoszeń, myślę, że wrzucę je na Gumtree i Gazetę.

Wyszukuję natomiast ogłoszenia, gdy ktoś szuka kota, było kilka chętnych DS, ale niestety domki wychodzące. A wychodzący dom to one już właściwie mają i mogą tam zostać, ile będzie trzeba.
Obrazek

Agulas74

Post » Wto cze 29, 2010 22:03 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

Mają pierwsze ogłoszenia poza forum... jutro następne... Zobaczymy!

Allegro tylko nie mam jak zrobić.
Obrazek

Agulas74

Post » Nie lip 04, 2010 16:37 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

Agulas74 pisze:Mają pierwsze ogłoszenia poza forum... jutro następne... Zobaczymy!

Allegro tylko nie mam jak zrobić.

Ja mogę zrobić, tylko potrzebuję materiałów. Jeżeli jeszcze potrzeba, to daj znać i podaj link do któregoś z ogłoszeń, żebym mogła ściągnąć tekst i kontakt.

queen_ink

Post » Nie lip 04, 2010 22:41 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

Queen, wielkie dzięki :) Ale myślę, że więcej ogłoszeń porobimy gdy opiekunowie wydający kociaki wrócą z urlopu i zaborą maluchy na stale do dmu. Bo teraz i tak nie mogę ich odać (a ludzie dzwonią). Odezwę się więc po 20. Oby tylko nic się nie stało kociakom...
Obrazek

Agulas74

Post » Pon lip 05, 2010 15:13 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

Agulas74 pisze:Queen, wielkie dzięki :) Ale myślę, że więcej ogłoszeń porobimy gdy opiekunowie wydający kociaki wrócą z urlopu i zaborą maluchy na stale do dmu. Bo teraz i tak nie mogę ich odać (a ludzie dzwonią). Odezwę się więc po 20. Oby tylko nic się nie stało kociakom...

Oki.

queen_ink

Post » Nie lip 11, 2010 0:16 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

Agnieszko tak jak rozmawialiśmy przez fona jeden z kocurków pojedzie do Józefowa :ok: ,gdzie będzie miał cudowne warunki u P.Marka i p.Grażyny :1luvu: Szczegóły oczywiście jeszcze omówimy.
Pan Marek z żoną są zachwyceni tym rudym kocurkiem
Obrazek

Jak dostanę nowe fotki od razu przekażę do P.Marka.
Tak jak rozmawialiśmy do adopcji może dojść dopiero po 15 sierpnia.Po kociaka przyjedzie P.Marek,abyś mogła go poznać i podpisać z nim umowę osobiście :ok:
Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej niedzieli :ok:
Zostaniemy oczywiście w kontakcie.
Rafał

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Nie lip 11, 2010 7:47 Re: Małe rudzielce i burasia szukaja domków Kraków

Bardzo się cieszę :D Co do umowy - może podpiszą ja moi przyjaciele, u których kociaki będą przebywać (no chyba, że jednak maluch wyląduje u nas), ale to już szczegóły.

Wczoraj zgłosił się też fajny domek po drugiego rudaska :ok: Nareszcie - bo dotąd było sporo maili i telefonów, ale z domów, do których kociaków bym nie oddała, ludzie nawet nie czytają ogłoszeń, w których zapisaliśmy najważniejsze wymagania... Głównie telefony w stylu "kotek będzie na wsi, będzie miał super, będzie sobie biegał, poprzedni zaginął i tak go brakuje", do tego czasem "nie zrobią mu krzywdy i nie wykastrują" itd. Bywały domki, nad którymi bym się zastanowiła, ale chciały kociaka już, a się nie da. A domek, który się wczoraj zgłosił obiecał poczekać. Poprosiłam o informację, gdyby coś się wydarzyło nieprzewidzianego typu znalezienie innego kotka, ale domek stwierdził, że w takim przypadku nie zrezygnuje i najwyżej będą dwa :lol:

Tak więc chłopaki zarezerwowane, potrzebny jeszcze domek dla burasi.
Obrazek

Agulas74

Post » Wto lip 13, 2010 14:59 Re: Kraków rudzielce zarezerwowane, domku szuka burasia

Podrzucę sobie burasię...
Obrazek

Agulas74

Post » Wto lip 13, 2010 19:09 Re: Kraków rudzielce zarezerwowane, domku szuka burasia

Kto zaadoptuje cudowna buraskę??

Obrazek

Agnes128

Post » Wto lip 13, 2010 19:48 Re: Kraków rudzielce zarezerwowane, domku szuka burasia

Ona jest najspokojniejsza i najbardziej proludzka. Prawdę mówiąc, jest naszą ulubienicą.
Obrazek

Agulas74

Post » Pon lip 19, 2010 14:08 Re: Kraków rudzielce zarezerwowane, domku szuka burasia

:ok: :ok: :ok: za domek dla buraski!
...i te jej niebieskie oczka :1luvu:

Tens

Od: Pt cze 11, 2010 9:36

Post » Sob lip 31, 2010 22:28 Re: Kraków rudzielce zarezerwowane, domku szuka burasia

Witaj Agulas74 :)
Mam pytanie
Dlaczego odmówiłaś oddania rudego kocurka do takiego wspaniałego domku u Pana Marka i Pani Grażynki ? :(
Podobno przyczyną jest,że Pan Marek poprosił o wykonanie testów na Filv i Felv (oczywiście pokrywa koszty) A Ty odmówiłaś :( Tłumaczyłaś to podobno tym,że co będzie z kociakiem,jeżeli okaże się chory.Pan Marek powiedział,że nie będzie mógł wtedy wziaść kociaka,ze względu na to,że ma w domu zdrowego rezydenta i nie chce go narażać (chodzi o Filv i Felv)
Już dwu krotnie przeżyli stratę kotów z powodu Filv i Felv i chcą teraz tego uniknąć.
Twój rudzielec bardzo im się spodobał i bardzo chcieli go mieć u siebie.Oczywiście Pan Marek osobiście przyjechał by po kociaka.

Agnes128

[poprzednia][następna]