kocia rodzinka znalazła dom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 19, 2010 23:10 Re: 4 kocięta i matka szukały domu

Jeden kocurek okazał się kotką, więc właściwie były to 2 kocurki i 2 kicie.
Kociaki zaliczyły leczenie będąc u mnie bo najmniejszy zaczął kichać i na dodatek pojawił się katar. Doprowadziło to u niego do podania antybiotyku a reszcie leków homeopatycznych. Ale wszystko skończyło się dobrze.
Na zdjęciach upamiętniałam rozwój kociaków aż w końcu podrosły na tyle, że można je było oddać.
Kocica z biało-burym maluchem trafiła do Legionowa, jedna z małych kotek znalazła dom w Krakowie, druga w Warszawie. Ostatni z tej piątki jest jeszcze u mnie, niedługo trafi do nowego domu.
Bardzo się cieszę, że najmniejszemu z miotu udało się znaleźć dom razem z matką. W sumie ten biało-bury był najsłodszym z rodzeństwa i moim ulubieńcem. :)

Rambusia

Od: Wto maja 18, 2010 19:46

Post » Nie cze 20, 2010 18:07 Re: 4 kocięta i matka szukały domu

zuch dziewczyny :D
gratuluję
w takim razie przestaję pilnować wątku
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto cze 22, 2010 20:30 Mały kocurek szuka domu!

Niestety jeden kociak ma pecha. Tyle osób wykazywało zainteresowanie adoptowaniem go i nic z tego nie wyszło. Nawet raz już wszystko było umówione - miał mieć całe mieszkanie dla siebie, po prostu super - po czym brak odpowiedzi. Nie wiem co jest... Widocznie, mimo wszystko nie natrafiłam jednak na odpowiednie miejsce...
Niektóre moje stare koty już psychicznie z kociakiem nie wyrabiają, zwłaszcza nasza długowłosa. Już wcześniej jak się tylko kociaki pojawiły zaczęła sikać po kątach, ale w końcu przestała. Znerwicowana chodzi po mieszkaniu i fuczy na wszystko. Więc proszę o pomoc w rozgłaszaniu, że kociak szuka domu.

kocurek 8 tygodni
przesłodka przylepa
Obrazek
Obrazek

Rambusia

Post » Nie cze 27, 2010 9:53 Re: młody kocurek szuka domu

kocurek nadal szuka domu!

Uwielbia się bawić, wszystko co szeleści bądź grzechocze może się stać przedmiotem jego zainteresowania.
Kociak bardzo przymilny, często przychodzi się przytulić i ma zwyczaj spać wtulony w człowieka.
Odrobaczony.
Jest czysty i potrafi korzystać z kuwety.

Rambusia

Post » Czw lip 08, 2010 9:14 Re: młody kocurek szuka domu

kociak znalazł dom :)

Rambusia

[poprzednia]