Boysband z Warsiawki - chłopaki na swoim :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 19, 2010 11:19 Re: Boysband z Warsiawki

slapcio pisze:To może chcesz Małysza? :twisted:

Spytaj Myszeńkę - zapakować :?: :mrgreen: :ryk:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Śro maja 19, 2010 12:42 Re: Boysband z Warsiawki

i zawiązać wstążeczką? :lol:

Luźne rozważania nt konsumpcji:

Obrazek

Małysz: jak pougniatam mięcho łapkami i je pociamkam to na pewno poleci mleczko :lol:
Halik: brat NA PEWNO ma lepsze, trzeba mu zabrać! (na wypadek gdyby któryś wpadł na ten sam pomysł własną porcję obronię kladąc się w niej) :twisted:
Hogan: powoli, konsekwentnie, dokładnie - tylko metodyczne działanie ma racje bytu 8)
Margi: szybko, szybciej - wciągam jak odkurzacz zanim znowu wpadną na głupi pomysł dietki :ryk:
Ostatnio edytowano Sob maja 22, 2010 18:08 przez slapcio, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro maja 19, 2010 15:55 Re: Boysband z Warsiawki

Dzień dobry wszystkim!
W sierpniu zeszłego roku staliśmy się posiadaczami piątki koteczków - w ogródku się nagle zmaterializowała taka banda włochata :) Stąd temat kocich znalezisk jest mi baaardzo bliski. Trzy z ekipy znalazły dobre domy, dwa zostały u nas i wyrosły na piękne kocurki. Niestety etap maleństwa nas ominął i kotki trafiły do domu już jako samodzielne stwory dlatego też się napawam zdjęciami Boysbandu na okrągło :D Powodzenia i czekam na kolejne zdjęcia!!!!!!

loczek

Od: Śro maja 19, 2010 15:44

Post » Śro maja 19, 2010 16:32 Re: Boysband z Warsiawki

Małgosia?
Witamy na wątku :regulamin:

A już za chwileczkę, już za momencik będą fotki. Skorzystałam z okazji że na chwilę wyszło słonko i wyprosiłam starsze panny do ogródka, więc brzdące mogły pohasać. Chciałabym zaznaczyć, że nie ich uzdolnbienia muzyczne nie sprowadzają się wyłącznie do wokalu :twisted:

Na początek: To-to obserwuje inwazję kosmitów:
Obrazek
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 16:51 Re: Boysband z Warsiawki

Ja, ja :ryk:
U nas słoneczka nie ma natomiast jakiś protest song właśnie słyszę pod nogami bo pora kolacji się zbliża. Żarłoki przebrzydłe hehe

loczek

Post » Śro maja 19, 2010 16:58 Re: Boysband z Warsiawki

Co prawda jeszcze jesteśmy mali, ale i gitarom damy radę! a co! Tylko Margi pozostawił sobie rolę wokalisty. Ciekawe, kto siądzie na garach :roll:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

i coś specjalnie dla fanek Małysza :mrgreen: Obrazek
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 17:03 Re: Boysband z Warsiawki

i jeszcze kilka obrazków z życia ufoków:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 17:06 Re: Boysband z Warsiawki

loczek pisze:Dzień dobry wszystkim!
W sierpniu zeszłego roku staliśmy się posiadaczami piątki koteczków - w ogródku się nagle zmaterializowała taka banda włochata :) Stąd temat kocich znalezisk jest mi baaardzo bliski. Trzy z ekipy znalazły dobre domy, dwa zostały u nas i wyrosły na piękne kocurki. Niestety etap maleństwa nas ominął i kotki trafiły do domu już jako samodzielne stwory dlatego też się napawam zdjęciami Boysbandu na okrągło :D Powodzenia i czekam na kolejne zdjęcia!!!!!!

Dobrze, że się nimi zajęliście! Ale pomyśl, ominęła Was nie tylko przyjemność oglądania tego etapu, ale również "przyjemność" sprzątania bo ten lub ów nie zdążył, karmienia co kilka godzin = niedobór snu, mycia stworzeń upapranych żarciem, pilnowania by butelki były ciepłe żeby maluchy nie zmarzły... :twisted: Ale jak bardzo chcecie poobserwować to Wam podrzuce gagatków, Piotrek na pewno się ucieszy :mrgreen: :ryk:
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 18:05 Re: Boysband z Warsiawki

Banerek dla maluszków :P

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/ht9m2][img]http://tnij.org/gwpt[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro maja 19, 2010 18:13 Re: Boysband z Warsiawki

Dziękuję, śliczny!
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 18:46 Re: Boysband z Warsiawki

slapcio pisze:
Dobrze, że się nimi zajęliście! Ale pomyśl, ominęła Was nie tylko przyjemność oglądania tego etapu, ale również "przyjemność" sprzątania bo ten lub ów nie zdążył, karmienia co kilka godzin = niedobór snu, mycia stworzeń upapranych żarciem, pilnowania by butelki były ciepłe żeby maluchy nie zmarzły... :twisted: Ale jak bardzo chcecie poobserwować to Wam podrzuce gagatków, Piotrek na pewno się ucieszy :mrgreen: :ryk:

Nooo, wycieranie z żarełka nas ominęło ale podcieranie tyłków do tej pory się zdarza. Długowłosy kotek niestety czasem wychodzi z kibelka z jakimś bonusem na zadku :twisted: Polecam nawilżający papier toaletowy z rossmana - super patent :lol: Z karmieniem też było wesoło jak kroiłam coś a pięć bestii mi wisiało na portkach i się wnerwiało co ja taka powolna jestem.
Za małe kicie póki co dziękuję - jest duża szansa, że kolejna dostawa się pojawi w ogródku :evil:

loczek

Post » Śro maja 19, 2010 19:29 Re: Boysband z Warsiawki

chłopaki z boysbandu prze- prze- przewspaniali!!!!! nie mogę napatrzeć się na te zdjęcia! oni tacy do zacałowania!!!!! :1luvu:

poczwórne szczęście Was spotkało!!! :mrgreen:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro maja 19, 2010 20:06 Re: Boysband z Warsiawki

nu, świetni są :D

Przyznam się, że trochę się o nich martwię, bo cały lipiec i sierpień będę na delegacji, nawet zwykle bez mozliwości powrotu na weekendy. Kuba zostanie sam z pracą i i wielkim stadem na głowie :roll:

Machnęłam im moje pierwsze w życiu ogłoszenie na gumtree, mają też alegratkę, cafeanimal, zrobię też papierowe i wrzucę szczyle na kilka forów. Czy ktoś mógłby mi pomóc z allegro? :oops: aaa i byłabym wdzięczna za udostępnienie wzoru umowy adopcyjnej :D
Obrazek

slapcio

Post » Śro maja 19, 2010 23:36 Re: Boysband z Warsiawki

absolutnie przesłodcy :)
podnosimy!

Kika83

Od: Pon lip 06, 2009 19:38

Post » Śro maja 19, 2010 23:56 Re: Boysband z Warsiawki

Koteczki są przecudne, mam nadzieję że szybko znajdą dom. Z własnego doświadczenia wiem, że najlepsze jest zabieranie kotków parami. Koszty niewiele większe a kicie dużo lepiej się rozwijają, bawią się, nie nudzą i zawsze jak coś nabroją to w kupie raźniej 8) Nigdy wcześniej nie miałam kotów ale jak patrze na naszych łobuzów to widzę, że to była świetna decyzja zostawić dwa.

loczek

[poprzednia][następna]