>>Rybnik: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 07, 2010 23:40 Re: ŚL: Czarna wysłana na aborcyjną, a Perełka urodziła za dwie

Betta pisze:jasne że trzeba ciachnac te osiedlowe jak sie troche odchowaja...w sumie to nie wiem od którego miesiaca najlepiej się im kroi i od jakiego mozna ?

mój ulubiony wet patrzy mniej na wiek, a bardziej na rozmiar zwierzaka, bardziej rozrośnięte mają pierwszeństwo ;) wolontariusze ciachali kotki już od 5. miesiąca życia, myślę, że od pół roku koteczki już spokojnie, kocurki nieco później :)

a starszym kotkom jak przestaną karmić podawałabym do czasu złapania tabletki- na wszelki wypadek... kciuki! :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob maja 08, 2010 7:53 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

No właśnie, ta moja mała jest drobna i chudziutka, nawet jak przez moment nie była zakatarzona, to wet stwierdził, że musi podrosnąć i na pigułach jedziemy :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob maja 08, 2010 13:13 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Co dobrego? :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Sob maja 08, 2010 18:05 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Jeśli będzie potrzebny fotograf - to jestem do dyspozycji. Mieszkam na Zebrzydowicach.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob maja 08, 2010 19:34 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Cameo, super :lol:
Ja Ty będziesz robić foty, to kociaki w zasadzie już mają domy :ryk:

OKI

Post » Sob maja 08, 2010 21:07 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Cameo, ja też jestem z zebrzydowic !!!!! fotki robiła mi zerduszko z dogo...ona psiara jest ale przy kotkach tez pomaga ale teraz ma tymczasa i troche roboty i juznie chciałam jej fatygowac a własnie jutro musze jechac zrobic zdjecia na chabrowa...maluchom od perełki i jednej koci do adopcji która po kk ma chore oczka i jej to trzeba bardzo dobre zdj cyknac... aparat mam jaki mam...jesli jestes chetna to odezwij sie prosze na 510 266 079 ....jade ok 9.30

ciesze sie ze ktos z rybnika tu jest, a ze z mojej dzielnicy to juz bomba !

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Sob maja 08, 2010 21:13 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Betta, Cameo aparat ma - co najwyżej potrzebujecie tragarza do tego sprzętu :lol:
A foty robi takie, że dech zapiera - mówię: te koty już mają domy :ok:

OKI

Post » Sob maja 08, 2010 21:28 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

zapomniałabym.... w schronie zastałysmy z zerduszko małego tygodniowego kociaka.... znaleziony na smietniku....czy ktos chciałby sie nim zaopiekowac (trzeba co 3 h podawac skondensowane mleko) ...????? mozna by go było jaiejs koci podłozyc ... ale boje sie ze jakby go go Perełki dac to moze cos przywlec ze schronu :(

Betta

Post » Sob maja 08, 2010 21:40 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Pewnie duża szansa, że przywlecze :?
Nie mam pomysłu :(

OKI

Post » Sob maja 08, 2010 22:44 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

słuchajcie ...to maleństwo jest w klatce obok kota z kk...albo go jutro wyciagamy albo tam pewnie zdechnie jak wiekszosc maleństw które szybko w schronie łapai kk....

jest osoba chetna zaopiekowania sie kociakiem ale za 4tyg...czy przez 4 tyg jest ktos z okolic rybnika, z rybnika kto ma czas karmic melenstwo co 3 h potem chyba rzadziej....

Betta

Post » Sob maja 08, 2010 22:46 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Wrzuć to od razu do tytułu, że potrzebny dt dla tygodniowego kociaka w Rybniku!

OKI

Post » Sob maja 08, 2010 22:49 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Betta pisze:słuchajcie ...to maleństwo jest w klatce obok kota z kk...albo go jutro wyciagamy albo tam pewnie zdechnie jak wiekszosc maleństw które szybko w schronie łapai kk....

jest osoba chetna zaopiekowania sie kociakiem ale za 4tyg...czy przez 4 tyg jest ktos z okolic rybnika, z rybnika kto ma czas karmic melenstwo co 3 h potem chyba rzadziej....

Może jakis wet by przygarnął Maleństwo na 4 tyg. Nie macie jakiegoś zaprzyjaźnionego gabinetu?
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Sob maja 08, 2010 22:59 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Mała Dzikuska pisze:
Betta pisze:słuchajcie ...to maleństwo jest w klatce obok kota z kk...albo go jutro wyciagamy albo tam pewnie zdechnie jak wiekszosc maleństw które szybko w schronie łapai kk....

Może jakis wet by przygarnął Maleństwo na 4 tyg. Nie macie jakiegoś zaprzyjaźnionego gabinetu?

Musiałaby to być całodobowa klinika - czarno to widzę :(

OKI

Post » Sob maja 08, 2010 23:08 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:

Niekoniecznie, w mniejszych miejscowościach czasem mają gabinety przy swoich domach ( czy nawet w swoich domach). Może akurat?...
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Sob maja 08, 2010 23:13 Re: ŚL: Rybnickie kociaki potrzebuja pomocy !!!

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:Może jakis wet by przygarnął Maleństwo na 4 tyg. Nie macie jakiegoś zaprzyjaźnionego gabinetu?

Niekoniecznie, w mniejszych miejscowościach czasem mają gabinety przy swoich domach ( czy nawet w swoich domach). Może akurat?...

Myślę, że jakby taka możliwość była, to już by nie było problemu :(

OKI

[poprzednia][następna]