Wwa-uratujmy 24 wygłodzone, wystraszone koty!DT,DS na cito!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 14, 2010 18:37 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

Na transportowym średnio co jakiś czas:

:arrow: Warszawa - Poznań - Warszawa :arrow: Ametystcat
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro kwi 14, 2010 20:35 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

Niestety domek dla Titti się wycofal po rozmowie z panią D.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 14, 2010 23:59 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

Marzenia11 pisze:Niestety domek dla Titti się wycofal po rozmowie z panią D.

wniosek z tego taki, że nie powinno się jej dopuszczać do rozmów z chętnymi- o ile jest taka możliwość. Widać jest w stanie dużo zepsuć :evil:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw kwi 15, 2010 0:05 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

XAgaX pisze:

wniosek z tego taki, że nie powinno się jej dopuszczać do rozmów z chętnymi- o ile jest taka możliwość. Widać jest w stanie dużo zepsuć :evil:

Ku.....wa - jestem tak wściekla, że nawet moim kotom się lekko oberwało w postaci ograniczenia zabaw i mniejszej tolerancji na ich miaukopretensje..
Mam jeszcze jeden ds od ponad tygodnia i za cholerę nie dam jej kontaktu do nich.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw kwi 15, 2010 0:07 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

Marzenia11 pisze:
XAgaX pisze:

Ku.....wa - jestem tak wściekla, że nawet moim kotom się lekko oberwało w postaci ograniczenia zabaw i mniejszej tolerancji na ich miaukopretensje..
Mam jeszcze jeden ds od ponad tygodnia i za cholerę nie dam jej kontaktu do nich.

nie dziwię się- i myślę, że już ŻADNEGO kontaktu nie powinna dostać...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw kwi 15, 2010 9:30 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

Dlatego właśnie potrzebujemy dt :(
Żeby wyciągać od niej te koty sukcesywnie, jak się da - i żeby nie tracić potem w głupi sposób domów stałych :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 15, 2010 11:52 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

Obrazek
Obrazek
To jest Arystoteles - ma dom, mamy transport na przyszły tydzień.

Śliczny, lekko plaskaty puchatek z nieco przedłużoną sierścią.

Dla niego potrzebny TDT na tydzień :!:

Żeby go wyciągnąć wcześniej i nie dawać tej pani kontaktu do DS!

Ja mam właśnie rujkującą Adelkę, a Arystoteles też niewykastrowany :evil:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 13:17 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

:!:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 15:09 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

OKI pisze:Obrazek
Obrazek
To jest Arystoteles - ma dom, mamy transport na przyszły tydzień.

Śliczny, lekko plaskaty puchatek z nieco przedłużoną sierścią.

Dla niego potrzebny TDT na tydzień :!:

Żeby go wyciągnąć wcześniej i nie dawać tej pani kontaktu do DS!

Ja mam właśnie rujkującą Adelkę, a Arystoteles też niewykastrowany :evil:

Cholera. Żeby teraz i ten dom się nie zmarnował. :/

Pani D. - :evil: :evil:
Obrazek

kinia098

Post » Czw kwi 15, 2010 15:13 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

Czy ten domek jest pewny na 100%?
A nie da się "wkręcić" tej pani D., że to, np. Ty bierzesz kota dla siebie, a tak naprawdę pojedzie do nowego domu?
Obrazek

kinia098

Post » Czw kwi 15, 2010 15:18 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

kinia098 pisze:Czy ten domek jest pewny na 100%?
A nie da się "wkręcić" tej pani D., że to, np. Ty bierzesz kota dla siebie, a tak naprawdę pojedzie do nowego domu?

Chętnych do wkręcania proszę na pw :wink:
Domek właśnie rozmawia z Marzenią :roll:
Robimy, co możemy, ale nie chcemy zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.
Mnie pani D. już zna - u mnie jest "jej" Adelka na tymczasie.

Edit: Domek czeka :ok:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 15:54 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów z nędzy!!-proszę o pomoc, dt/ds CITO!

Podrzucę przed wyjściem z pracy :ok:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 19:46 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

Działania na rzecz adopcji Arystotelesa rozpoczęte :!: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw kwi 15, 2010 21:07 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

Trzymam :ok:
Oby się udało :ok: :ok: :ok: :ok:

OKI

Post » Czw kwi 15, 2010 22:30 Re: Wwa-uratujmy 25 kotów!!-proszę o DT, DS - pilne!

Titti po sterylce czuje się dobrze, pani podobno rozważa kolejne sterylki - za to duże kciuki prosimy :ok:

OKI

[poprzednia][następna]