Mam 4 m-ce, kocham koty,psy-Milki doczekał się super domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2010 20:16 Re: Mam 3 m-ce, nie poradzę sobie bez mamy! Radom-pilne!

Malta :1luvu: pies moich marzeń :-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pt mar 05, 2010 21:11 Re: Mam 3 m-ce, nie poradzę sobie bez mamy! Radom-pilne!

Aniu_EN - specjalnie dla Ciebie... :P

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt mar 05, 2010 22:35 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

Faktycznie, nie dziwię się, że Milki pokochał Maltę, to taka duża i piękna mama, tylko się przytulać :1luvu: Joluka, prześlij mi na email jeszcze te zdjęcia łazienkowe, szczególnie ten drugi zestaw, od półki łazienkowej przez szlafroki....Jutro porobię ogłoszenia. Allegro jest super.
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 22:39 przez malinka1, łącznie edytowano 1 raz

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Pt mar 05, 2010 22:38 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

już się robi! zaraz wysyłam :kotek:

joluka

Post » Pt mar 05, 2010 22:43 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

Weszłam na wątek Mozaiki, rozumiem, że ona znalazła domek....?

malinka1

Post » Pt mar 05, 2010 22:44 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

a może któraś dobra cioteczka zrobiła by banerek naszemu słodkiemu Milkiemu? - kotkowi, który wygląda, jakby wdepnął w miseczkę mleczka :wink: ..... :1luvu:

joluka

Post » Pt mar 05, 2010 22:45 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

malinka1 pisze:Weszłam na wątek Mozaiki, rozumiem, że ona znalazła domek....?

jeszcze nie, ale są spore szanse :ok: :ok: :ok: :ok: - okaże się w przyszłym tygodniu :P

joluka

Post » Pt mar 05, 2010 22:50 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

Aż mnie coś w dołku ścisnęło :-) Ale ćsssssiiiiii, jak się moje koty dowiedzą, że wzdycham do Malty- będę miała sajgon ;-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Sob mar 06, 2010 14:58 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

Podnoszę - prosimy o banerek dla naszego zezulka, może jakaś dobra duszyczka zrobi nam niespodziankę.....z napisem np: szukam domku z psiakiem.... :roll:

malinka1

Post » Sob mar 06, 2010 15:44 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

kciuki za najlepszy domek dla malucha :ok:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Sob mar 06, 2010 17:17 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

piękny kociak, mam słabość do pingwinków... on nadal szuka domu?... 8O
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob mar 06, 2010 21:23 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

Halbinko - do kompletu z Monrołką...? :wink: :ok: :ok: :ok:

Szuka, szuka - w przyszłym tygodniu szczepienie i testy - jeśli wszystko będzie OK, i kawaler będzie do wydania...

Kocio słodki - trochę niestety mu smutno samemu w pokoju, ale mizianki kilkanaście razy dziennie ma zapewnione i całe noce umila Oli, aż nadto... - usiłowałam się wczoraj ja z nim położyć, ale po 2 godzinach zwątpiłam... Diablątko w dzień odsypia, a wieczorem, jak już ludź zainstaluje się w pokoju na dłużej, uznaje, że pora na szaleństwa....

Jest kłus przez cały pokój, podgryzanie nóg przez kołdrę, skoki z parapetu na głowę ludzia, zwalanie wszystkiego z półek i nocnej szafki, zakopywanie urobku w kuwecie przez 15 minut..... :twisted: Sekundy spokoju...! :roll:

Zaparłam się, że zniosę... - dałam radę nawet, jak po 1,5 godzinie "ciszy nocnej" spreparował zwalającą z nóg aromatem q.... do kuwety i na biegu musiałam źródło cudnej woni ewakuować w nocy z pokoju. Ale niestety wymiękłam, gdy usiłował udeptywać mi ucho i twarz w przypływie gwałtownych uczuć..... :evil: - wrażenie absolutnie niepowtarzalne, i oby się nie powtórzyło.....! :?

I Ola wróciła do pokoju, aby znosić małego rozrabiakę kolejną noc... - ale w końcu wiek ma swoje prawa - nastolatki mają jednak zdecydowanie twardszy sen... :mrgreen:

Jutro postaram się zrobić jakieś nowe zdjęcia - bo dzisiaj cały dzień byłam poza domem.

Kociak słodziak szuka domku - jeśli znajdzie się forumowy, to będziemy przeszczęśliwi!!!!

Halbinko...???? :kotek: :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Sob mar 06, 2010 21:30 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

w chwili obecnej mam Liptona na dt i swoje dwa psy... wzięcie kota na ds nie jest najlepszym pomysłem... przede mną poważny remont i wydatki... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob mar 06, 2010 21:43 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

masz psy??? to cudnie!!! Milki byłby zachwycony... :P :P :P :wink:

a tak na poważnie - wiem, że czasami rozum mówi nie, a serce nie daje spokoju... - nie raz to przeżywam... :( - ale też wiem, że nie można namawiać - taka decyzja to odpowiedzialność na kolejne 20 lat... :!: :kotek:

co nie znaczy, że tracę nadzieję... :wink: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Nie mar 07, 2010 14:26 Re: Mam 4 m-ce, szukam przytulanki psa-kiciuś Milki czeka w dt.

Joluka, jeśli masz telefon do tych państwa z psem to podaj mi ja z nimi porozmawiam, może wyczuję, czy to jest to. Poza tym biorę też pod uwagę sytuację materialną ludzi, kot naprawdę kosztuje, musi mieć żwirek, kuwetę, transporter, leczenie w razie potrzeby i jedzenie kocie. Ludzie czasem nie zdaj ą sobie z tego sprawy, potem nie podołają i pozbywają się kotka. A tu jeszcze dojdzie kastracja, bo zapachów i amorów nie zniosą.

malinka1

[poprzednia][następna]