Agneska pisze:nowa reklamówka:![]()
"Kociaki pozdrawiają. Promilka coraz częściej zapomina, że jej podstawowym obowiązkiem na rekach jest wyrywanie się, a juz w wersji "kot rozespany" jest maksymalnym mruczakiem. Procent jest makabrycznie nachalny, żarłoczny chyba tak samo jak niegdyś Kszyk. Dziś przy śniadaniu schowałam oba stołki pod stół, by utrudnić gnojkom wskakiwanie do mojego talerza (starszyzna żebrze z ziemi na szczęście). Efekt był calkiem odmienny od zakładanego, bo Procent nie potrafiac wskoczyć bepośrednio na blat wskoczył mi znienacka na plecy. Bluzka do prania, jasna, więc ślady krwi niestety mogą zostać. A miejsce korka od wanny zostało już całkowicie zmienione, obecnie w zasadzie zawsze mieszka pod szafką w przedpokoju. Uprzejmie z ich strony, że przynajmniej na razie nie zmuszają mnie do dalszych poszukiwań - odusnięcie szafki w holu nawet gdy człowiek jest nagi i lekko ocieka wodą jest niewielkim problemem w porównaniu np. z odsuwaniem lodówki (a tam również często lądują różne drobne przedmioty...). Pozdrawiam i serdecznie zachęcam do adopcji Dwupaku, który skutecznie nauczy Cię chowania drobnych szpargałów na miejsce.
Jopop"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości