ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet- sla listy z DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lut 25, 2010 23:15 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

:ryk: :ryk: No to zycze duetowi personelu w dlugiej kiecce :kotek: -rety jak te maluszki szybko robia postepy jak sa we wlasciwych rekach :kotek: :kotek:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt lut 26, 2010 11:08 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

podrzucimy maluchami do góry :kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon mar 01, 2010 11:13 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

dwupak w dobre ręce :kotek: :ok:

iwona66

Post » Śro mar 03, 2010 10:38 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

hop po domek :kotek: :ok:

iwona66

Post » Śro mar 03, 2010 11:31 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

"Który debil zabrał zatyczkę do wanny i gdzie ją zamelinował??? Gdzie
jest do jasnej anielki mój but???

Szanowny Forumowiczu, jeśli uwielbiasz przeszukiwać wszystkie kąty
mieszkania w poszukiwaniu Obiektów Zaginionych - ten dwupak jest właśnie
dla Ciebie! Takich mistrzów, coby potrafiły ukryć duży zimowy but(!!!)
na tyle skutecznie bym przez kwadrans nie mogła go znaleźć to jeszcze
nie miałam!"

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro mar 03, 2010 17:08 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

nowa reklamówka: :lol:

"Kociaki pozdrawiają. Promilka coraz częściej zapomina, że jej podstawowym obowiązkiem na rekach jest wyrywanie się, a juz w wersji "kot rozespany" jest maksymalnym mruczakiem. Procent jest makabrycznie nachalny, żarłoczny chyba tak samo jak niegdyś Kszyk. Dziś przy śniadaniu schowałam oba stołki pod stół, by utrudnić gnojkom wskakiwanie do mojego talerza (starszyzna żebrze z ziemi na szczęście). Efekt był calkiem odmienny od zakładanego, bo Procent nie potrafiac wskoczyć bepośrednio na blat wskoczył mi znienacka na plecy. Bluzka do prania, jasna, więc ślady krwi niestety mogą zostać. A miejsce korka od wanny zostało już całkowicie zmienione, obecnie w zasadzie zawsze mieszka pod szafką w przedpokoju. Uprzejmie z ich strony, że przynajmniej na razie nie zmuszają mnie do dalszych poszukiwań - odusnięcie szafki w holu nawet gdy człowiek jest nagi i lekko ocieka wodą jest niewielkim problemem w porównaniu np. z odsuwaniem lodówki (a tam również często lądują różne drobne przedmioty...). Pozdrawiam i serdecznie zachęcam do adopcji Dwupaku, który skutecznie nauczy Cię chowania drobnych szpargałów na miejsce.
Jopop"
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw mar 04, 2010 15:27 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

idealne koty dla bałaganiarzy :mrgreen:

iwona66

Post » Czw mar 04, 2010 15:30 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

:ryk: :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw mar 04, 2010 18:33 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

zastanawiam się czy to nie anty reklama :mrgreen:

iwona66

Post » Pt mar 05, 2010 7:47 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

tak z rana hop kosmate :kotek: :ok:

iwona66

Post » Pt mar 05, 2010 8:21 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

dom musi wiedzie co bierze :mrgreen:
a z drugiejstrony pokzać mi prosze kota co to nie wpycha różności pod lodówkę lub kanape. Po dosunięciu takowych znajduje sie różne dawno zaginione cuda.A zaginione zmywaki,myjki,skarpety...kiełbasa z kanapki czy kurczak z talerza :lol: :mrgreen:
Dwupak jest oki bardzo, a nawet bardziej niz bardzo :lol: Podwójna dawka miłości i radości.Psoty to promocja :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pt mar 05, 2010 17:40 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

Nowa fotorelacja ;)

1. Migotka: "O... pańcia odsunęła szafkę i wyjęła nasze zabawki! Ależ mnie korci bym tam podejść! Ale przecież Księżniczce nie wypada... poczekam trochę..."

Obrazek

2. Promilka: "Jestem w raju?"
Obrazek

3. Promilka: "Co by tu wybrać?"
Obrazek

4. Procent: "Buuu, siostra zabrała ten fioletowy wałek, muszę znaleźć coś jeszcze fajniejszego żeby mi zazdrościła!"
Obrazek

5. Procent: "Dam radę zwędzić ciotce Inar tę łaciatą piłkę spod łapy czy dostanę bęcki?"
Obrazek

6. Promilka: "O, ciotka Migotka dziwnym trafem myje się AKURAT tuż przy zabawkach :) :) :) Zażartować sobie z niej, czy lepiej jednak nie ryzykować?"
Obrazek

7. A i tak najfajniejszą zabawką okazała się być oskórowana do plastiku myszka...
Obrazek
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt mar 05, 2010 21:27 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

Agneska pisze:nowa reklamówka: :lol:

"Kociaki pozdrawiają. Promilka coraz częściej zapomina, że jej podstawowym obowiązkiem na rekach jest wyrywanie się, a juz w wersji "kot rozespany" jest maksymalnym mruczakiem. Procent jest makabrycznie nachalny, żarłoczny chyba tak samo jak niegdyś Kszyk. Dziś przy śniadaniu schowałam oba stołki pod stół, by utrudnić gnojkom wskakiwanie do mojego talerza (starszyzna żebrze z ziemi na szczęście). Efekt był calkiem odmienny od zakładanego, bo Procent nie potrafiac wskoczyć bepośrednio na blat wskoczył mi znienacka na plecy. Bluzka do prania, jasna, więc ślady krwi niestety mogą zostać. A miejsce korka od wanny zostało już całkowicie zmienione, obecnie w zasadzie zawsze mieszka pod szafką w przedpokoju. Uprzejmie z ich strony, że przynajmniej na razie nie zmuszają mnie do dalszych poszukiwań - odusnięcie szafki w holu nawet gdy człowiek jest nagi i lekko ocieka wodą jest niewielkim problemem w porównaniu np. z odsuwaniem lodówki (a tam również często lądują różne drobne przedmioty...). Pozdrawiam i serdecznie zachęcam do adopcji Dwupaku, który skutecznie nauczy Cię chowania drobnych szpargałów na miejsce.
Jopop"

:1luvu: :1luvu: Cudowny dwupak wyleczy z balaganiarstwa :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Nie mar 07, 2010 15:32 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

hop po dom

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Nie mar 07, 2010 20:32 Re: ostatnie tymczasy Jopop-półślepy duet-szukają wspólnegoDS!

:ok: za domek
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]