Puchata Księżniczka Frida szuka domu w Poznaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 25, 2010 23:05 Re: Puchata Księżniczka Frida szuka domu w Poznaniu

"W Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. N. Barlickiego w Łodzi odczula się dziś ok. 1,5 tys. pacjentów. Są wśród nich także ludzie po siedemdziesiątce. Najłatwiej odczulić jest kogoś nadwrażliwego na jad owadów (co roku słyszymy o wypadkach śmiertelnych z powodu ukłucia przez osę lub pszczołę), pyłki traw i sierść kota. - W tym ostatnim przypadku dysponujemy naprawdę wyśmienitą szczepionką - mówił prof. Kuna. A ludzie najwyraźniej o tym nie wiedzą, gdyż na forach internetowych o alergii można przeczytać: "Kupilibyśmy to mieszkanie, ogromnie się nam podoba, ale nie możemy, bo tam kiedyś mieszkał - o zgrozo - kot!"

Znalazłam :)

Oddział Kliniczny Pulmonologii i Alergologii z PodOddziałem Kardiologii 42 677 66 99
A jeszcze lepiej tutaj: Poradnia alergologiczna 42 677 69 38

Pozdrawiam cieplutko na złość zimie :D

EwaG

Od: Sob gru 26, 2009 18:15

Post » Pon sty 25, 2010 23:15 Re: Puchata Księżniczka Frida szuka domu w Poznaniu

Karolino, tak mi teraz przyszło do głowy
niech lekarz sprawdzi czy córa jest uczulona konkretnie na Fridę (nie wiem z czego próbkę się pobiera... włos, ślina??? coś kojarzę, ze forumowa xandra o tym pisała)
i niech ją w razie czego odczula własnie na Nią

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

[poprzednia]