"rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 28, 2010 23:15 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

moi drodzy jesli mam byc szczery to watpie ze ta Pani Renatka chce oddac w ogole te koty...dzwonilem do niej hmm w czwartek 21.01.10 i Pani obiecala mi zdjecia kotki na maila...do tego dnia nadal zdjec nie ma i widze ze w temacie rowniez nie odpisuje cos mi sie zdaje ze Pani chyba sie wycofala z tego skoro tak te wszystkie posty wiadomosci i telefony zlewa

msn_88

Od: Wto sty 19, 2010 23:26

Post » Pt sty 29, 2010 11:28 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

Rzeczywiscie, dziwny ten watek.... :?

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

Post » Sob sty 30, 2010 3:51 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

msn_88 pisze:moi drodzy jesli mam byc szczery to watpie ze ta Pani Renatka chce oddac w ogole te koty...dzwonilem do niej hmm w czwartek 21.01.10 i Pani obiecala mi zdjecia kotki na maila...do tego dnia nadal zdjec nie ma i widze ze w temacie rowniez nie odpisuje cos mi sie zdaje ze Pani chyba sie wycofala z tego skoro tak te wszystkie posty wiadomosci i telefony zlewa

"moj drogi " jesli mam byc szczera to nie nie powierzylabym ci zadnego kitusia przenigdy ... kot to nie jest maskotka ...a tak na marginesie oczywiscie ze nie chce oddac kotow i mysle ze to dla dziewczyn z forum jest zupelnie zrozumiale jak rowniez to ze nie zdecyduje sie oddac ich osobom nie majacym zielonego pojecia na temat zycia z kitusiem i opieki nad nim nieodpowiedzialnym i niedojrzalym szukajacym "ladnej zabawki "

dziewczyny sa juz w posiadaniu zdjec pewnie rankiem wstawia za co z gory dziekuje

renatka

Od: Nie kwi 16, 2006 9:30

Post » Nie sty 31, 2010 17:26 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

Ja czekam na zdjęcia, nabieram ochoty na drugiego kota.
Moga byc na pw.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Pon lut 01, 2010 9:01 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

ja też czekam na zdjęcia.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Wto lut 02, 2010 3:30 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

zdjecia moge wyslac na maila tutaj nie dam rady ze wzgledow czysto technicznych prosilam dziewczyny o wstawienie do 5 wyslalam zdjecia ale zadna jak widac nie wstawila...coz czasu coraz mniej zostalo na znalezienie domkow za moment nie bede miala absolutnie nijakiego wplywu na to co sie z nimi stanie ale pewnie wtedy bedzie wiecej chetnych aby pomoc ...w koncu to bardziej szlachetne ratowac kota chorego przerazonego glodnego ...ze schroniska niz pomoc wczesniej zanim sie tam znajdzie

renatka

Post » Wto lut 02, 2010 7:56 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

Przepraszam Cie bardzo podałam ci 2 meile i cały czas czekam...Napisałam ci 3 priwy ,ze zdjęcia które jak napisałaś nie doszły , wiec nadal czekam.....
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Wto lut 02, 2010 10:58 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

Renata, to co piszesz jest naprawdę niesprawiedliwe, bo od momentu założenia wątku czekam na zdjęcia, podałam adres email, a zdjęć jak nie ma tak nie ma, a dom nadal chętnie przygarnie niebieskiego od razu.

podaję adres email jeszcze raz: kasialewandowska@o2.pl

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Wto lut 02, 2010 11:01 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

Mam zdjecia.............................................................. az usiadłam, chce je wszystkie!!!!!!!!!!Sa piękne. Zaraz spróbuje powstawiac. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek [URL=http://img59.imageshack.us/i/img6842t.jpg/]Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekNie sa to wszystkie zdjecia aler chyba wszystkie koty umiesciłam, prawde mówiac to sie pogubiłam ile ich jest
Ostatnio edytowano Wto lut 02, 2010 11:42 przez bibuś, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek

bibuś

Post » Wto lut 02, 2010 11:29 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

nikogo nie chcialam urazic jak pisalm problemy techniczne wiec moze i maile nie wszytskie dochodza ale od niekrorych otrzymalam info ze doszly bibus widze ze juz wstawia serdeczne dzieki jeszcze raz podkresle koty zdrowe przebadane pod katem fiv felv zadbane kochane oswojone szczepione odrobaczone wykastrowane jesli maja jakies choroby to przewlekle leczone badz zaleczone domy musza byc wlasciwe i na tym mi jedynie zalezy

renatka

Post » Wto lut 02, 2010 11:40 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

Boże...niebieski z brzuchem do góry i białe są cudne. Gdzie one są??

elzak3

Post » Wto lut 02, 2010 11:49 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

to jak wygladaja to nic w porownaniu do tego jakie sa cudowne i jakie wspaniale maja charakterki koty sa ze mna jeszcze w warszawie
bibus 14 jest a nie umiescilas jezcze kocicy syjamki kocicy zloto pregowanej kocura pregowanego z niebieskimi slipiami kocura czarnego
to czarne male to kotka a ta pregowana to srebrna malutka
elzak przy kaloryferze do gory brzusiem to kotka a na wykladzinie i w hamaku kocur
Ostatnio edytowano Wto lut 02, 2010 11:51 przez renatka, łącznie edytowano 1 raz

renatka

Post » Wto lut 02, 2010 11:51 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

ide szukac :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lut 02, 2010 11:57 przez bibuś, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

bibuś

Post » Wto lut 02, 2010 11:53 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

renatka pisze:to jak wygladaja to nic w porownaniu do tego jakie sa cudowne i jakie wspaniale maja charakterki koty sa ze mna jeszcze w warszawie
bibus 14 jest a nie umiescilas jezcze kocicy syjamki kocicy zloto pregowanej kocura pregowanego z niebieskimi slipiami kocura czarnego
to czarne male to kotka a ta pregowana to srebrna malutka
elzak przy kaloryferze do gory brzusiem to kotka a na wykladzinie i w hamaku kocur

Cudne są, no cudne i niebieskie jest kotką. Marzenie.
Biały kocur jest cały biały? Czy slyszy? Moja biała słyszy a białe czasem sa głuche.
A syjamy? Miałak sto lat temu syjamską kotkę.
Boże, skąd one?
jak jest ich historia i jaka przyszłość?
Napisz tu albo na pw.

elzak3

Post » Wto lut 02, 2010 11:59 Re: "rosyjska niebieska""rosyjski niebieski"

tak jest i kotak niebieska i kocur bialy caluski bialutki slyszy doskonale taki bialy puchaty niedziwdek troskliwy i czuly opiekuje sie maluchami zero agresji dominacji typowy misiek nienakolankowy libi glaskanie jest piesczochem ale nie lubi byc na rekach czy kolanach ala syberyjczyk to redpoint krem z rudymi znaczeniami slipia niebieskie glosno mruczacy ogromnmy piesczich sypiam czasmai na czlowieku lub pod pacha sklonnosci do dominacji lekko zlosliwy do innych kotow ale bez ekstremow bardzo dlugo sie do mnie przyzwyczajal teraz wisi na mnie jak malpiatka ale przez pierwsze tygodnie gryzl drapal

renatka

[poprzednia][następna]