GABRYŚ-rudo-biały olbrzym już znalazł domek na zawsze

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie gru 06, 2009 22:11 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Gwiazdor ma najlepszą miejscówę na kociarni tzn. piec :ryk:
MIKUŚ

Post » Pon gru 07, 2009 8:15 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Hoopamy o domek dla Gabrysia 8) :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon gru 07, 2009 8:34 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Rakea pisze:Koci gwiazdor do domu!!!!
urodziwe kocisko no!!!!
Raz zobaczysz i nie mozna się odkochać :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Oj a na dodatek mziak i przytulak i oooooooogrom spokoju.
Kto sie na niego zdecyduje będzie szczęsliwcem :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 07, 2009 9:17 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

no to ile latek ma książe? czy jest odpomponikowany? ;)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon gru 07, 2009 9:28 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

tillibulek pisze:no to ile latek ma książe? czy jest odpomponikowany? ;)

Oczywiście, że Gabryś odpomponikowany :D kurcze ile ma latek nie wiemy może około 2 latek, ale gabaryciki swoje ma, Kicio został zabrany ze schronu a oczywiście jak zwykle nic na jego temat nie wiedzą chyba raczej ktoś go oddał był jakiś domowy pewnie, już tyle razy prosiłam w schronisku, że jak przywożą ludzie kociaki z domu, żeby zebrać jakieś podstawowe informacje o kociaku imię, szczepienia, prosić o książeczką , wiek kotka - ale cóż moje prośby trafiają w próżnię :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon gru 07, 2009 9:58 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

to ile wazy ten miaukun skoro mowicie, ze taki duzy?? :P

tillibulek

Post » Pon gru 07, 2009 10:00 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

terenia1 pisze:Kicio został zabrany ze schronu a oczywiście jak zwykle nic na jego temat nie wiedzą chyba raczej ktoś go oddał był jakiś domowy pewnie, już tyle razy prosiłam w schronisku, że jak przywożą ludzie kociaki z domu, żeby zebrać jakieś podstawowe informacje o kociaku imię, szczepienia, prosić o książeczką , wiek kotka - ale cóż moje prośby trafiają w próżnię :twisted:

no, to fakt, ze warto by bylo znac zaplecze kazdego kociaka.... to sa wbrew pozorom wazne informacje

a jak sie dogaduje z kotami?

tillibulek

Post » Pon gru 07, 2009 10:22 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

ajajaj!
Piękny kot!

Ponawiam pytanie powyżej- jak się dogaduje z innymi kotami?
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Pon gru 07, 2009 10:27 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

cherry_menthol pisze:ajajaj!
Piękny kot!

Ponawiam pytanie powyżej- jak się dogaduje z innymi kotami?

REWELACYJNIE.
Nic sobie z nich nie robi - leży leniwie na grzejniku, a jak daam do niego na grzejnik maluchy to zaczo je wylizywać- uszka, mordkę, dupkę :1luvu: super widok - olbrzym i maleńtasy.
Co do wagi to teraz nie jest za duża bo wychudzony biedaczek :cry: znć mu miednicę i kręgoslupik :cry:
Ale apetycik ma niezy więc szybko nabierze ciaka, brakuje mu tylko glasków, my musimy karmić posprzątać i na glaski zawsze za malo czasu, a kociaste placzą i domagają się.
Jak glaska się jednego to inne drą gumiora "a ja, teraz ja ja ja " normalnie serce się kraje :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 07, 2009 11:02 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

ale piekny jest kocurrro :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Pon gru 07, 2009 12:14 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

Ech, żeby kocurro był trochę bliżej..
Do mnie całą Polskę musiałby przejechać :(
Uwielbiam rudaski :)
Moje panny :)
ObrazekObrazek

circa_about

Od: Pon lis 16, 2009 11:25

Post » Pon gru 07, 2009 12:18 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

circa_about pisze:Ech, żeby kocurro był trochę bliżej..
Do mnie całą Polskę musiałby przejechać :(
Uwielbiam rudaski :)

nie takie dystanse koty pokonuja.... miaukowe koty sa bardzo obcykane w podrozowaniu - nawet poza granice kraju :ok:

tillibulek

Post » Pon gru 07, 2009 14:09 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

będę zatem miała Gabrysia na oku ;-) 8)
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Post » Pon gru 07, 2009 14:12 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

cherry_menthol pisze:będę zatem miała Gabrysia na oku ;-) 8)

:D oj coby cie oko nie zabolało :ryk:
a może lepiej w sercu bo większe :D
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon gru 07, 2009 14:19 Re: GABRYŚ-rudo-biały olbrzym szuka DT a najlepiej stałego domku

:mrgreen:

W Nowym Roku chcemy się dokocić, mamy już jednego wielkoluda :twisted:
dlatego pytam jak tam Gabryś się dogaduje z innymi :wink:
ObrazekObrazek

cherry_menthol

[poprzednia][następna]