Kaczątko Łabądkiem[Białystok]na waleta u Szałwi.DS!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 27, 2009 19:12 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Lola ma czas do końca tyg:((DT!

chętnie bym ją powaletowała, ale kicha.... ja też miałam na rekach kocięta z pp :evil: moje dostały surowicę, ale Lolki boje sie narażać
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt lis 27, 2009 19:41 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Lola ma czas do końca tyg:((DT!

No właśnie.. Ehh.. Już jak się zaczynają kłopoty to na całej linii :( U Marty w domu istny horror :roll:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Sob lis 28, 2009 0:00 Re: Czy kaczątko zamieni się w pięknego łabędzia? [Białystok]

Luspa pisze:Mamy problem :( Lolcia bardzo potrzebuje DT. Dzisiaj Marta miała bardzo nieprzyjemną rozmowę z sąsiadką, która oświadczyła, że kicia ma zniknąć z piwniczki do końca tygodnia (jest piątek :x ), bo inaczej zaskarży nas o zakłócanie porządku :roll: Marta ma w domu dwie kotki, które szczerze nienawidzą innych zwierząt. Kiedy pojawiła się Lola nie można ich wyciągnąć spod łóżek, natomiast ona czuję się jak u siebie w domu i postanowiła dać do zrozumienia, że sofa jest jej- calutką obsiusiała :twisted: Marta, w poniedziałek wraca do pracy, a nie ufa w 100% swoim kotom, że nie zrobią jej krzywdy :( Starsza kota przestała w ogóle jeść (protest głodowy?), młodsza nie pozwala się zbliżyć Loli o milimetr. Owa sąsiadka chodziła do administracji, aby zdobyć nr telefonu Marty, codziennie sprawdza czy w piwnicy nie pali się światło. Jednym słowem- nie odpuści :evil: Kaszanka :(

Obrazek
Obrazek
Obrazek

takie sąsiadki to i ja mam, nie mogę zrozumieć skąd się biorą takie wiedźmy?? ja mojej bezdomnej też zapalam światło tylko że w suszarni... to nikt nie widzi, tylko sprzątaczka raz się wzburzyła, że czuć kotem, a że czuć jej ruskimi fajkami które pali jak lokomotywa to mały pikuś :evil:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie lis 29, 2009 17:22 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Lola ma czas do końca tyg:((DT!

Meldujemy się u Loli. Jutro poniedziałek i co dalej...? Dom naprawdę pilnie poszukiwany :crying:

Banerek dla chętnych.
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hx1fz][img]http://img410.imageshack.us/img410/8785/45212517.jpg[/img][/url]

I allegro
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie lis 29, 2009 20:24 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Lola ma czas do końca tyg:((DT!

Jutro poniedziałek.... i co?? Marta idzie do pracy, ja idę do szkoły, a piwniczka zakazana :( Co teraz? Czy Lola naprawdę musi spędzić swoje życie tułając się po łazienkach i piwnicach? :crying:

Korciaczki dziękuję. Jesteś kochana!

Luspa

Post » Nie lis 29, 2009 20:38 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Lola ma czas do końca tyg:((DT!

Luspa a co z Szałwią? Ona czeka... (no, może oczywiście bez przesady czeka, ale powaletuje pannę...)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie lis 29, 2009 22:43 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Lola ma czas do końca tyg:((DT!

:!:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon lis 30, 2009 0:09 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Lola ma czas do końca tyg:((DT!

aga&2 pisze:Luspa a co z Szałwią? Ona czeka... (no, może oczywiście bez przesady czeka, ale powaletuje pannę...)

Myślę, ze z Szałwii na pewno skorzystamy. Tylko jak w końcu skontaktuje się z Martą.. Cały czas są zatargi z tą sąsiadką, więc jak tylko coś się wyjaśni (a wyjaśni na pewno na dniach) to Loluś wyląduję u Szałwi (kobieta ma już na nas oko.. Nie wiem jak to dalej będzie z tą piwniczką :( ). Czyli DT mamy.. Uf. Dzisiaj dostałam emaila z zapytaniem o fotki Loli, więc jakieś zainteresowanie już jest. Wysłałam porównawcze zdjęcia z pierwszego dnia i jej ostatni stan. Chciałam poruszyć serce, a nie wiem czy nie przestraszyłam :roll:

Luspa

Post » Pon lis 30, 2009 15:28 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Łazienka,piwnica..Ile jeszcze?!

Lola jedzie dzisiaj do DT do Szałwi :1luvu: Dziękujemy!!

Luspa

Post » Pon lis 30, 2009 20:56 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Łazienka,piwnica..Ile jeszcze?!

Lola już u Szałwi :) Banerek można zmienić na DS, bez DT. Kolejne informacje o kici będę przekazywać na bieżąco. Dziękujemy za wsparcie i wszystkie miłe słowa. Jesteście kochani, naprawdę :piwa:

Luspa

Post » Pon lis 30, 2009 23:12 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Łazienka,piwnica..Ile jeszcze?!

:ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob gru 05, 2009 13:03 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Łazienka,piwnica..Ile jeszcze?!

Lola została już wysterylizowana :wink: Panienka prezentuję się aktualnie tak:
ObrazekObrazek

Nic dziwnego, ze wpadła w oko pewnemu persikowi, z którym waletuje u Szałwi :1luvu: :mrgreen: 8)

Luspa

Post » Sob gru 05, 2009 13:10 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Łazienka,piwnica..Ile jeszcze?!

jak mogła wpaść czyściutkiemu białemu persikowi w oko, skoro to nie kota tylko świnka morska............ a jeśli uważasz, że to kota to hmmmmm....wstyd nie nauczyć koty czystości :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob gru 05, 2009 13:48 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Łazienka,piwnica..Ile jeszcze?!

Basica pisze:jak mogła wpaść czyściutkiemu białemu persikowi w oko, skoro to nie kota tylko świnka morska............ a jeśli uważasz, że to kota to hmmmmm....wstyd nie nauczyć koty czystości :mrgreen:

jak persik taki czyściutki to nic dziwnego,wszak przeciwieństwa się przyciągają.A kota śliczna,ech pomarzyć. :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

teresa1950

Od: Wto gru 16, 2008 9:54

Post » Sob gru 05, 2009 16:22 Re: Kaczątko Łabądkiem[Białystok]Łazienka,piwnica..Ile jeszcze?!

Wy Kobitki w ogóle nie na czasie. Toż to artystyczny futerkowy nieład! To jest moda, Moje Drogie, moda, a nie niechlujstwo :twisted:

Luspa

[poprzednia][następna]