AnielkaG pisze:szukamy PILNIE DT dla 3 czarnych kociąt około 3 miesięcznych, zdrowych, niezbyt dzikich, wystraszonych bardziej!!! pliz!!!
Ta czarna trójeczka jest urocza, mają takie jakby pędzelki w uszkach (białe), są przestraszone ale nie dzikie. zapewniam, że dwa, trzy dni i bedą miziaki

Potrzebujemy dla nich dt, pilnie.
Czwórka u mnie (maluszek jeszcze nie pojechał do kalli, wróciłam dopiero wieczorem do domu, nie miałam już siły jechać z nim na Tarchomin) jest również urocza, jak tylko się do nich podchodzi natychmiast traktorkują. Zresztą dymniaczej jest tak słodki, że nie wiem czy go oddam

Rudzielec słodziak! Jest małą kopią mojego Maurycego, pewnie dlatego tak mi się podoba

Pozostałe dwa to burasek bez ogonka i jasna buraska z uroczym ciemnym noskiem. Pochłaniają straszne ilości jedzenia (syndrom głodujących kotów

).
Są po pierwszym odrobaczeniu (brzuszyska jak balony ale qupale coraz lepsze), za tydzień powinny zostać po raz pierwszy zaszczepione i fruuuu do nowych domków. Jak tylko wrócę o jakiejś przyzwoitej godzinie do domu to je obfocę i wrzucę fotki, zobaczycie jakie z nich fajne śmierdziele
Szukamy również domku tymczasowego dla piątki najbardziej przestraszonych maluchów, które na chwilę obecną przebywają w lecznicy na Mokotowie, stamtąd trzeba je też jak najszybciej zabrać.