Alarm odwołany! Jeżka już w odmu! ;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 29, 2009 9:03 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

szukamy domu.... :?
Serniczek

Post » Wto wrz 29, 2009 11:02 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

Znaczy co? Kotka wogóle nie daje się dotknąć? Czy może ma jakieś przebłyski łagodności? Trzeba nakładać rękawice i próbować bo bez tego nijak kicia się nie ucywilizuje.
Narazie zaznaczam ale popytam może ktoś od nas się zdecyduje ?

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Wto wrz 29, 2009 11:12 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

Mówiła bloo, ze jak się wchodzi to nieśmiało próbuje się ocierać o nogi, łapki wyciąga przez dziurę w drzwiach, ale... dotykać się nie daje. Pewnie oberwała od kogoś nie raz.:(
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto wrz 29, 2009 12:42 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

Dziewczyna, która wzięła ode mnie Jezynkę (moją buranię) ponad rok temu zastanawia się czy nie dac tej Jeżynce Dt lub DS.
Jest młoda, ale bardzo odpowiedzialna.
Zobaczymy

Mieszka w Radzyniu Podlaskim

Anda

Post » Wto wrz 29, 2009 12:47 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

Czy jest na coś chora kicia??
Zastanawiam się, bo mam w domu małą nieszczepioną jeszcze kicię i nie chciałabym aby się zaraziła...

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Wto wrz 29, 2009 13:56 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

Bloo na pewno sie odezwie niedługo, ale z tego co wiem, kicia jest zdrowa.
Mnie martwi inna sprawa, a mianowicie czy kota nie jest w ciąży.
Była jakiś czas na dworze, zanim trafiła do przychodni, prawda?
Wydaje mi sie, że ona powinna zostać zaraz wysterylizowana.
Rok temu była u mnie biała persia znaleziona w piwnicy, chuda i brudna jak nieszczęście. Lekarz nie stwierdził ciąży.
Po dwóch tygodniach brzuszek jej się zaokrąglił. Myślałam, że po prostu najada sie i tyje, ale okazało się, że cycuszki ma takie mocno zaróżowione.
Po USG okazało sie, że jednak jest w ciąży.
Mimo wychudzenia sterylkę zniosła bardzo dobrze i dopiero potem trafiła do swojego domu.

Anda

Post » Śro wrz 30, 2009 9:23 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

na razie poszukiwania trwają.. :?
Serniczek

Post » Śro wrz 30, 2009 19:26 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

bloo nie odzywa sie coś :?
A ten Dt z Radzynia też się rozmyslił :(

Anda

Post » Śro wrz 30, 2009 19:49 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

:cry:

Hanusia153

Od: Nie wrz 20, 2009 8:48

Post » Czw paź 01, 2009 9:05 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

byłby dom dla Jezynki w Warszawie-ale jest tam dominująca kotka-Yoko. Ona jest do adopcji od zaraz-dom bez kotów bo sie leje z nimi... tu watek http://adopcje.miau.pl/index.php?p=2824 do ludzi przyjazna :( Gdyby Yoko znalazła dom-Jezynka może przyjechać. Inaczej dostawałaby od Yoko lanie. :? a nie tego jej potrzeba.
Serniczek

Post » Czw paź 01, 2009 9:20 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

Ogłaszałam Yoko dookoła, ale ci co nie chcą kota i nie mają, dalej nie chcą (moja bratowa :evil: ), a Ci bardziej chętni juz maja co najmniej jednego kota.

Anda

Post » Czw paź 01, 2009 9:26 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

lubi psy....
Serniczek

Post » Czw paź 01, 2009 9:28 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

nic nigdzie nie mogę uprosić-wszystko zapchane po uszy-ale codziennie pytam gdzie mogę. Na dzień dzisiejszy mogę tylko przekazać pomoc w utrzymaniu dla Jeżynki-poproszę o nr konta z adresem(bank tak sobie życzy) :oops:
Serniczek

Post » Czw paź 01, 2009 11:40 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

Anda-wysłałam pilne pw- w sprawie ewentualnego domu dla Jezynki :?
Serniczek

Post » Czw paź 01, 2009 12:42 Re: PILNE! Potrzebny doświadczony DT dla młodego 'persa'!

Dzięki, odpisałam, musze miec chwilę, bo nie mogą złapac bloo.

Anda

[poprzednia][następna]