Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Afatima pisze:Matko, jak oni się kochają Ci braciaszkowie dwaj cudni.... takie piekne, mięciutkie subtelne koteczki....
będę tęsknić strasznie za wieściami i zdjęciami ich, chyba, że nowa Duża się zlituje i coś wrzuci czasem
Afatima pisze:Matko, jak oni się kochają Ci braciaszkowie dwaj cudni.... takie piekne, mięciutkie subtelne koteczki....
będę tęsknić strasznie za wieściami i zdjęciami ich, chyba, że nowa Duża się zlituje i coś wrzuci czasem
gisha pisze:Kocurki bardzo wszystkich pozdrawiają![]()
Wczoraj znalazlam wypadnięty ząbek Pierrota (trzonowy ?) , zachowam na pamiątkę dla Ani![]()
Nowych zdjęć nie bedzie, bo aparat mam do d....., za długo się namyśla zanim pstryknie i mogę tylko robić zdjęcia jak kicie w bezruchu a wtedy spią , a tych juz bylo sporo
Wczoraj na moje nieszczęscie przynioslam im karton do zabawy i do bardzo póznej nocy szalaly w nim robiac halas niemiłosierny
Pierrot, żarlok wielki , wazy juz 3,7kg a Pirat 3,2 , co będzie jak skończą roczek ?
A ja przy okazji ich wazenia tez musialam sie zwazyc i 2 kg wiecej mnie przeraża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 118 gości