LT:Kotuś,Gagatka,Bandita ...100str i koniec drugiej części

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 03, 2008 14:58

I bardzo dobrze, że próbujesz :D Prosiemy o propozycje imion, będziemy wybierać. Ona taka bida jest, że mi pasuje Frania do niej... :oops:
Ale może coś lepszego wybierę...

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Pon lis 03, 2008 15:00

kwiatkowa pisze:I bardzo dobrze, że próbujesz :D Prosiemy o propozycje imion, będziemy wybierać. Ona taka bida jest, że mi pasuje Frania do niej... :oops:

Dżizassssssssssss........

Z kim ja się zadaję ....... :roll: :wink:

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Pon lis 03, 2008 15:02

Tiger_ pisze:
kwiatkowa pisze:I bardzo dobrze, że próbujesz :D Prosiemy o propozycje imion, będziemy wybierać. Ona taka bida jest, że mi pasuje Frania do niej... :oops:

Dżizassssssssssss........

Z kim ja się zadaję ....... :roll: :wink:

:ryk: :ryk: :s1:

*Lubelskie Tymczasy*

Od: Czw paź 02, 2008 15:34

Post » Pon lis 03, 2008 15:15

Kto się tam nabija INCOGNITO??????? :evil:

Tiger, ja sobie nawet szła z autobusa i myślała, że jakby po Twojemu Frankę nazwać, to by było nic inszego jak FRANCA :lol:

Ale Franca lepi będzie pasowała do sylkreci...;)

Nasza "Franca" is watching TV :)

Obrazek
Obrazek

Właśnie próbowała narobić do kwiatka. Wyczekałam momĘt, przerwałam dumanie i zaniosłam do Kuwejtu. POMOGŁO :D

kwiatkowa

Post » Pon lis 03, 2008 15:15

No to może Satu?? To po indyjsku ciastko chyba ;)
albo Malinka, Kruszynka......?
ło matko, coś zastój mam Ci ja z wymyślaniem imion :([/b]
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lis 03, 2008 15:27

[quote="magdaradek"]użytkownik Chester jest bardzo niezdecydowaną osobą. Na wątku łódzkiego schronu pytała o syjamopodobną kotkę, z tego co wiem w wielu wątkach pojawiło się od niej zapytanie o różne kotki. Charakterystyczne ubarwieniem. I zazwyczaj koteczki...

lepiej dobrze przemaglujcie tę osobę...

8O

Tak to prawda jestem niezdecydowana. A o czym Twoim zdaniem użytkowniku magdaradek to niezdecydowanie ma świadczyć?

Powiem szczerze, jestem tu nowa, zalogowałam się bo chciałam zaadoptować kota. Spotkałam się na forum tylko z podejrzliwością, (poza nielicznymi wyjątkami). Jest mi dziwnie. Piszę do osób ogłaszających iż mają koty do adopcji, przedstawiam się imieniem i nazwiskiem, piszę skąd jestem (czy to prawda wystarczy wklepać w google).

Jeśli tak odbierane są inne osoby spoza Waszego kręgu, to naprawdę dużo kotów traci szanse na dobre domy.

chester

Od: Sob paź 25, 2008 22:41

Post » Pon lis 03, 2008 15:33

Bardzo prosimy o niekłócenie się na LT. Z każdym zainteresowanym rozmawiamy oraz zapoznajemy się z tym, co pisał na forum. Nie ma tu większych wyjątków, chociaż jasne jest, że ton kto ma (miał) koty jednak lepiej wie, na co się decyduje. Tyle ode mnie.

kwiatkowa

Post » Pon lis 03, 2008 15:52

ponieważ jest to wątek adopcyjny i nie chodzi tu o burzliwe dyskusje na tematy czy ktoś jest osobą odpowiednią do adopcji kota, czy nie, to ja tylko powiem tyle:
Chester, nie miałam zamiaru Cię urazić; uczuliłam tylko aby dziewczyny baczniej zwróciły uwagę przy rozmowie z Tobą, co zresztą robią za każdym razem i zauważyłam jedynie, że wpiasałaś się w wiele wątków z pytaniem o adopcję nie pytając o charakter kota, a zachwycając się jego urodą, co oczywiście Ci wolno, ale na kota nie tylko się patrzy, a się z nim żyje... nie jest moim celem odwieść Cie od adopcji, jedynie fajnie by było, abyś zdecydowała jaki kot Cię interesuje....
i tylko tyle
Obrazek

magdaradek

Post » Pon lis 03, 2008 15:54

to może Wiesia albo Czesia :mrgreen:
Obrazek
ObrazekObrazek

giegie

Od: Sob cze 26, 2004 8:25

Post » Pon lis 03, 2008 15:56

giegie pisze:to może Wiesia albo Czesia :mrgreen:

haha........dziewczynom się spodoba :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon lis 03, 2008 16:43

magdaradek pisze:
giegie pisze:to może Wiesia albo Czesia :mrgreen:

haha........dziewczynom się spodoba :twisted:

Idę stąd , bo nie zdzierże ............ :evil:

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Pon lis 03, 2008 20:36

Kwiatkowa z tą Francą to już lekkie przegięcie http://www.sjp.pl/co/franca . Błagam nie nazywajcie jej tak :roll:
Ostatnio edytowano Pon lis 03, 2008 20:38 przez 15pietro, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Pon lis 03, 2008 20:37

Mała Naszka jest umnie :D
Ponieważ jej siostrzyczka jeszcze bezimienna jest chora i potwornie chuda(najchudszy kot jakiego widziałam :( ) A ciocia kwiatek jest częściej w domu, maleńka została u niej.
Siostrzyczka jest piękna a raczej będzie jak dojdzie do siebie. Zakochałam się w tej bidce, ale rozsądek nakazał mi wziąć szkaradkę szylkrecię :twisted:
Długowłosa sliczna siostrzyczka misia potrzebuej mocnych kciuków.
A Naszka szuka domu.'Chester Ty się nie poddawaj i jak misia Ci sie podoba, pytaj i mów co u Ciebie bedzie miała za domek.
Jest bezstresowa, spokojna, mrucząca i milutka.
Odrobaczymy ją , wyczyścimy uszka i może lecieć do nowego domku. Nie ma co czekać. ma około 3 miesięcy.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lis 03, 2008 20:40

15pietro pisze:Dziewczyny z tą Francą to już lekkie przegięcie http://www.sjp.pl/co/franca . Błagam nie nazywajcie jej tak :roll:

Oj 15piętro chiba jej tak nie nazwiemy :oops: :oops:
No i ciotka Tiger nie pozwoli.
Ona jest sliczna, delikatna i będzie królewna, więc Franca nawet neiw chodzi w rachubę :twisted:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lis 03, 2008 21:00

Anda pisze:
15pietro pisze:Dziewczyny z tą Francą to już lekkie przegięcie http://www.sjp.pl/co/franca . Błagam nie nazywajcie jej tak :roll:

Oj 15piętro chiba jej tak nie nazwiemy :oops: :oops:
No i ciotka Tiger nie pozwoli.
Ona jest sliczna, delikatna i będzie królewna, więc Franca nawet neiw chodzi w rachubę :twisted:

1. potocznie: kiła (choroba weneryczna); :ryk:

a ja myslalam goopia ze to drugie znaczenie jest pierwszym :mrgreen:

mama007

Od: Czw lut 17, 2005 14:43

[poprzednia][następna]