Witam serdecznie
Szukam DT lub DS dla kocurka i koteczki ok. 5-miesięcznych.Kocurek to taki bury pulpet (dosłownie) kochany miziaczek jeszcze trochę ostrożny ale bardzo spragniony swojego ludzia.Koteczka czarna,oczka pomarańczowe ,futerko przeszywane srebrem na boczkach-ciekawy kolorek.Jest bardziej ostrożna od brata podchodzi pod same nogi ale tylko raz dała mi się pogłaskać.Koteczki są śliczne takie "papuśne" na mordeczkach

Zasługują na kochających właścicieli nie chcę żeby zimę spędziły na mrozie

zwłaszcza że jakiś "uczynny obywatel" pozabijał okna od piwnicy i maluchy nie mają gdzie się schronić po za ogrodem pod blokiem.Starsze kocice sobie radzą chodzą bo bloku obok spać ,ale o te bąbelki się martwię

.Koteczki są zdrowe (ale nie wiem czy nie mają np:kociej białaczki trzeba by było zrobić badania),upasione ( dokarmia je grupka karmicielek) mają mięciutkie lśniące futerka.Są z maja/czerwca koteczka z 3 maluchami przybłąkała się do stadka które dokarmiamy,jeden zniknął,kotkę rozjechał samochód i zostały te dwa bąble.Zdjęcia postaram się cyknąć ale będzie ciężko bo one pojawiają się głównie po zmroku

.Oprócz nich dokarmiamy jeszcze ok 9 letnią koteczkę buro-białą,1-1,5 roczną koteczkę również buro-białą obie to pieszczoszki bardzo przyjaźnią się z moim psem i dwoma shi-tzu karmicielek one też czekają na domek.Pojawiają się jeszcze 2 ogromne kocury 3-4 letnie ,ale są tak dzikie że nawet nie idzie do nich podejść.Koteczki mają na bieżąco podawane tabletki hormonalne więc nie mają małych.Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Adoptując jednego kota nie zmienisz świata....ale świat się zmieni dla tego jednego kota.