OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 23, 2016 17:46 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

morelowa pisze:Jakie cudne szczególiki :D
Są. Za późno na inne opcje - są.

Są. I będziemy kochać jak swoje :mrgreen:
Modląc się by nie załapały kalici jakie u nas się panoszy.

Łapanki nie budiet. Były przymiarki.Sprzęcior potargałam na miejsce. Po drodze sprawdziłam czy jakiś się gówniarz nie popałętał przypadkiem. Choć wersje o dobrostanie były zgodne.
Dlaczego spitoliłam ze spalenizny. Ano mecz jest . I pałetają się tacy jacyć panowie. Ustrojeni w mundurki i inne ozdoby. Chadzają sobie po osiedlu i drożynach leśnych spacerkowym krokiem, tuptając nożynami obutymi w ciężkie podeszwy. Brakuje mi tylko spisania . Nie umalowana i nie ufryzowana jestem. :oops: Wstyd totalny. Jeszcze jakby zamyknać na 24 chcieli to i owszem. Mogę taka nie odpitolona iść. Mogę nawet syrenę na łapce zamontować. By nie przegapili mnie pośród krzalunów stojącej. To zawsze 24 godzinki odpoczynku by było.Przymusowego.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob kwi 23, 2016 17:56 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

a to już pachnie skrajną desperacją :lol:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Sob kwi 23, 2016 23:19 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

Kciuki są, na mądre słowa chwilowo mnie nie stać
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie kwi 24, 2016 10:28 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

Jesteśmy. Mam olbrzymi ból głowy.Co nie jest nowiną.
Mama Sasia, załatwiła się dopiero jak ja z klatki wypuściłam. Jest bardzo grzeczna i posłuszna. Tylko te koty za drzwiami :roll: i wymysły typu samo otwierający się kosz na śmieci 8O co w strach totalny ją wprowadził. A ja tylko wyrzucałam śmieci. Dzieci są cudne. Ufne, garnace się do rąk. Jakbym je nie z dachu zdjęła. Tylko tony brudu są świadectwem ich bytowania w plenerze.
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 24, 2016 10:59 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

Och Asiu, widzę że wyzdrowiałaś na tyle, żeby sobie początek sezonu fundnąć :twisted:
Ale śliczny ten sezon :1luvu:
Wielkie kciuki za rodzinkę, żeby się nic nie przyplątało!
I za Ciebie, żebyś dała radę temu wszystkiemu!

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie kwi 24, 2016 12:27 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

Dziękować nie będę.
Wczorajsze i nie wczorajsze szwendanie czuję w gnatach. Drabina to dla mnie sport ekstremalny :wink:
Dobrze, że Danka była. Ona jest konkretna bardziej niż Janusz.
Patrzę na malce i ściska mi gardło. Strach. Wpierw bałam się, że ich nie znajdę, nie złapie. Teraz o zdrowie się martwię. I o resztę też. Malce to większe wydatki. A dziewczynki to super duże wydatki. Fafuśne kiecusie, frywolne kokardki, lakierki, torebeczki ...No wiecie, jak to przy pannicach :kotek:

Malunia Sawcia waży 500 g i jest cała srebrna.Czarny nosek i okrągłe oczy. Ma okrągłą główkę.Najmniejsza z rodzeństwa.
Santa? Salsa? -nie wiemy jeszcze, propozycje mile widziane - waży 590. Jest siwa z białymi dodatkami. Szyjka, łapki i przy czarnym nosku. Pysiek jest trójkątny.
Saga posiadaczka różowego noska waży 600. Główka trójkątna.Ma najwięcej białego.Aż jej na karczek zachodzi szaliczek. Jest jaśniejsza od sióstr.
Wszystkie muszą się domyć . Kolor biały jest umowny. Wszystkie mają bałwatki zamiast oczu.

Mama Sasia jest biało ( niby) czarna. Podszyta popielatym kolorem .Różowy nosek i zielone oczy. Wysoka i chuda.Bardzo ufna i rozumna. Daje wszystko przy dzieciach robić. Mnie, Januszowi, Dance. Domowy kot.
Nie pdoba mi się. Chyba chora będzie.

W tym całym galimatiasie nie napisałam, że zamieszkały u nas jeszcze dwa koty Wulkan i Oponia. Okazały się być oswojone i nie było jak wyciepać je po kastracji " do domu ". Zgodziliśmy się ich ugościć .

Powoli zaczniemy szukać całości domki. Tylko medycznie się ustatkujemy :wink:

Od jutra wznawiam łapanki. Dziś znów mecz.Znów szwendac się będą. Dziś kotłownia w planie. Ale strach iść by nikt nie zaraportował włóczykija na terenie. Znaczy mnie. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 24, 2016 12:34 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

ASK@ pisze: A dziewczynki to super duże wydatki. Fafuśne kiecusie, frywolne kokardki, lakierki, torebeczki ...No wiecie, jak to przy pannicach :kotek:

W razie co wydziergam :mrgreen: Kciukay za ciebie i kociaste trzymam :ok: :ok: :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie kwi 24, 2016 17:32 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

Za nowe tymczasiki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie kwi 24, 2016 19:28 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

welina pisze:
ASK@ pisze: A dziewczynki to super duże wydatki. Fafuśne kiecusie, frywolne kokardki, lakierki, torebeczki ...No wiecie, jak to przy pannicach :kotek:

W razie co wydziergam :mrgreen: Kciukay za ciebie i kociaste trzymam :ok: :ok: :ok:

Dzięki. Lakierki dziergane to jest TO :ok: :wink:

Kończy się wolne a ja umordowana jestem jakbym... ze kilka godzinek co dnia :roll: za kotami latała. Tradycyjnie, jako ta latawica :mrgreen: Pokazały mi się jakieś sińce od tulenia się do metalowych ram co pod niebem są zawieszone. Bo ja tulacz żelazny jestem. Siniaki też mają kolor metalu i rdzy :mrgreen: Czyli z wolnego powietrza som. Od wygibasów wdzięcznych na jedną stronę ,com na drabinie wyczyniała, bok też mnie boli. Nic , tylko usiąść i spisać listę bolęczek .

Wróciłam od maluszków. Wypuściłam je deczko z klatki by kosteczki wyprostowały. Mamunię też. Nie mogę się ndziwić, wprost nie mogę :!: , że Saśka i jej dzieci zachowują się tak jakby zawsze w domu były i miały człeka dla siebie. Mamcia jeno burczy tylko jeśli coś ją niepokoi. Ale z malcami i nią wsio można robić. Bawią się na kolanach moich, dają obściskiwać, całowac i tulić. Same pędzą do pieszczochowania. Wszystko pod okiem mamci co w bambetlach rozłożyła się.
Wcześniej pobyłam i z doroślakami. Nagłaskałam, poplotkowałam i zaserwowałam porcję głasków. Wedle potrzeb i starań. Bo każdy ma swoje zdanie w tej dziedzinie :mrgreen:
Rezydenci zniesmaczeni całą kocią rotacją, tradycyjnie "na mokro" dają znać o tym fkcie. Ledwo co sprzątnęłam dom, otworzyłam piwko, posadziłam utyty zad w fotelu, zagapiłam na tv ...no, sielanka. Prawie. Oczy mi latały i nos pracował. Na telewizornej szafuni już ślady olania były a dopiero co byłam przy niej. TZ wstał. Ah, jak on radośnie się podniósł. :mrgreen: Wytarł. Ale zabył o dole, górze, spodzie... Podniosłam więc utyty zad i sama zrobiłam co i jak należy. Wedle mnie .Potem przeszłam dalej, domek cały psikając i przecierając tu i ówdzie. Po spełnieniu obowiązku ścieraczasików posadziłam deczko już umniejszony tyłek w fotelu i dopiłam piwo.

I tak zeszedł mi dzień cały :placz:
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 26, 2016 9:17 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

Żyjemy. A jakże. Tylko czasu brak namiętnie. Jeśli można tak to nazwać.
Malunie są cud i malina. Janusz nie wychodzi od dziewczyn. Czarusie okropne. Ale jak nie ganiają, nie jedzą, nie czarują to najchętniej na termometr bym je wsadziła. Mamunia pracuje nad sobą. Wyrko, podusia, kolanka i micha... Choć już wczoraj zagrzebała jedzenie.
Dziewczynki też zaczynają interesować się miską. Pilnuję brzuszków bo strach jak "nowe" wchodzi. Na pewno nie dostawały nic poza cycem na starych śmieciach. Na salonach okrawków i resztek nie było.
Saga wręcz nachalnie się pcha. Nawet chrupki zaczyna połykać. Nie lubi jednak łapek moczyć . Potem, jak przypadkiem w żarcie którąś trafi, to stoi z jedną w górze i trzepie z obrzydzeniem. Sawa kocha różowe paszteciki. Rozbełtane wodą cieplunią. Zimne są be. Napakowana toczy się jak beka. Sara (tak postanowiono z trzecią) skubie także. Alo najmniej ją przy miskach widać. za to mocno przy cycu maminym urzęduje.
Pięknie się bawią. Są coraz sprawniejsze. Ćwierkają jak gepardziki małe. Kochają ciumcianie po brzuszkach, głaskanie i tulenie.
Nadziwić się nie możemy ,że dzieci na wolności urodzone są takie są łaskawe, grzeczne i kochane.

Oponka i Wulkan nie nudzą się w samotni za bardzo. Choć mała zaczyna interesować się światem poza drzwiami. On śpi, śpi. Z jedzeniem różnie. Nie możemy utrafić w smaki. Strasznie gubią sierść. Są grzeczne i nie buczą na cienie stojące za szybą. W przeciwieństwie do Sasi co wręcz zaczepki szuka. Ale ona dzieci broni.
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 26, 2016 9:30 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

Ło matko masz maleńtasy 8O
:1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto kwi 26, 2016 18:02 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

iwona66 pisze:Ło matko masz maleńtasy 8O
:1luvu:

A mam.
Janusza za to nie mam :placz: Nie jestem młoda, srebrno włosa ,brzucho miziata i takie tam. :mrgreen:
Największy oponent zakochany w mało latach :201461
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 26, 2016 18:04 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

Chłop Cię zdradza 8O :mrgreen:

iwona66

Post » Wto kwi 26, 2016 18:11 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

iwona66 pisze:Chłop Cię zdradza 8O :mrgreen:

Na oczach moich :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 26, 2016 18:14 Re: OTW15 - się ogarniamy w tematach różnych;)

Zazdroszczę maleńtasów ,one dają tyle radości ,oczywiście jak są zdrowe ,
czego życzę dupelkom i ich mamie :1luvu: :201461

iwona66

[poprzednia][następna]