RTOZ! Pilnie potrzebne adopcje! Oddaj głos na RTOZ w KVT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 07, 2013 17:27 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! Radomsko-Warszawa szuk

Hanulka pisze:Rózia i Czaruś w ds :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:D :dance:
Tam dom Twój, gdzie kot Twój.

wasza asia

Od: Sob wrz 01, 2012 19:29

Post » Pt lut 08, 2013 18:25 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! Radomsko-Warszawa szuk

W czwartek na czyszczeniu ząbków w narkozie byli - Bączek i Mika
Również w czwartek była sterylizowana Biedronka
Dzisiaj sterylizowana była 8-9 mieś. Fila , nowa koteczka, którą przemokniętą do skóry przywiozłam z przystanku autobusowego. Przebywała tam od kilku dni razem z braciszkiem, który nagle zniknął kulejąc na nóżkę. Widocznie ktoś dał mu kopa i kociak bał się tam już przebywać. Kotka miała więcej szczęścia bo trafiła do mnie i kobieta, która ją dokarmiała na przystanku zdecydowała się ją adoptować. Fila już jest w DS, tylko gdzie jest braciszek, pewnie szuka siostrzyczki? :(
Jutro będzie przeprowadzony zabieg amputacji tylnej nóżki u Albercika :cry: Niestety nóżka jest nie do uratowania , tak wypowiedziało się kilku wetów. Ma nie tylko połamaną nóżkę ale i zerwane więzadła kolanowe.
Moi drodzy, bardzo, bardzo proszę o pomoc finansową . Mam jeszcze tak na szybko do sterylizacji 5 kotek , do kastracji 4 kociaki i kolejne chore do leczenia :(
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pt lut 08, 2013 18:39 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! Radomsko-Warszawa szuk

Bardzo, bardzo gorąco dziękuję Pani Uli K. oraz pracownikom Deutche Bank Polska z Warszawy za zbiórkę pieniężną m.in. dla naszych kociaków i zakup 9 sztuk szczepionek Purewax V . To dla nas ogromna pomoc
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Sob lut 09, 2013 14:46 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! Radomsko-Warszawa szuk

kurczę... szykowały się 2 domki i ciiiiisza.. :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lut 11, 2013 20:18 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! Radomsko-Warszawa szuk

i cisza.. :cry:

Koteczki czekają na domeczki... nieustająco szukamy..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 12, 2013 21:18 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! Radomsko-Warszawa szuk

Hanulka pisze:i cisza.. :cry:

Koteczki czekają na domeczki... nieustająco szukamy..

A koteczków przybywa :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Pon lut 18, 2013 23:24 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! 60 KOTÓW CZEKA.. Feluś

Kochani, andzelika1952 właśnie została wybrana Kociarzem Roku 2012! Gratulacje mocne!

Niestety, Feluś odszedł wczoraj. :cry: Felku, pamiętamy o Tobie.
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lut 20, 2013 19:26 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! 60 KOTÓW CZEKA.. Feluś

Irafal, dziękujemy :D

Andżeliko, jeszcze raz GRATULACJE!!! :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lut 20, 2013 19:51 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! 60 KOTÓW CZEKA.. Feluś

Od wczoraj próbuję napisać coś co pokazałoby moją wdzięczność dla tych wszystkich, którzy na mnie głosowali na Kociarza Roku 2012 i nie mogę znaleźć takich słów, na które zasługujecie. Ze wzruszenia cisną mi się na usta tylko słowa DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ. Nigdy nie byłoby mnie tam gdyby nie Wasza determinacja aby wygrał człowiek z Miau. Dedykuję tę statuetkę i tytuł wszystkim bezimiennym karmicielkom, które po nocach dokarmiają bezdomne kociaki , także tym, które we własnych domach ratują im życie. Jeszcze raz dziękuję Wam. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Pt lut 22, 2013 19:39 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! 60 KOTÓW CZEKA.. Feluś

Szaruś już w Domku w Radomsku, dziękujemy Domkowi :D :D

A po Dusię Domek przyjedzie osobiście i może po jeszcze jednego koteczka... dziękujemy :)
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lut 24, 2013 12:12 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! 60 KOTÓW CZEKA.. Feluś

Dusia już w ds we Wrocławiu... :dance2: :dance:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 01, 2013 17:54 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! 60 KOTÓW CZEKA.. Feluś

Koteczki RTOZ KAN proszą o domki... :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 04, 2013 16:53 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! 60 KOTÓW CZEKA.. Feluś

andzelika1952 pisze:
_ogonek_ pisze:
Hanulka pisze:no, w Radomsku, pilnie tdt potrzebny dla tej koteczki z fb, która jest na 'tymczasie" do niedzieli... a potem??? kotka biała w czarne plamki, siedzi na kanapie..

jeny, masz fotki? trzeba ekspresowo czegoś szukać!!

Kotka jest już u mnie. W piątek zadzwoniła do mnie młoda osoba , że rodzice zaopiekowali się na zimę bezdomną kotką. Trzymali ją w kotłowni / jest bardzo brudna/ i niech Was nie zmyli zdjęcie na kanapie, ona była tylko w domu gościnnie do zdjęcia. Dostałam ultimatum,że jeżeli jej nie wezmę to rodzice wywiozą ją do lasu. Nie przytoczę epitetu jaki usłyszał ktoś inny na jej temat. Koteczka jest prześliczna / biało- srebrna/. Niestety okropnie przeżywa pobyt w nowym miejscu / nie lubi kontaktu z innymi kotami /. Od wczoraj od godz. 11 nic nie jadła, nie wychodzi z kontenerka, płacze i syczy na zmianę. Ma świerzbowca usznego.
Obym miała jak najmniej kontaktów z takimi ludźmi bez serca. :cry:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... nt_count=1
Ostatnio edytowano Pon mar 04, 2013 16:56 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 04, 2013 16:54 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! 60 KOTÓW CZEKA.. Feluś

andzelika1952 pisze:Trzymajcie :ok: aby kotka się odnalazła i trafiła do mnie. Oto jej historia i innych domowników.
Trzy dni temu otrzymałam wiadomość o tragicznej sytuacji kota i psa w jednym z domów w Radomsku.
Psychicznie chory trzynastolatek znęca się nad kotką i małym psiakiem ale także nad matką i 75 letnią schorowaną babcią.
Kotka była zamknięta w zamrażalniku w lodówce , potem trzymana na gorącej kuchni / poparzone wszystkie cztery łapki aż schodziła skóra / aż wreszcie zrzucana z dachu domu lub komórki. Chłopak jakiś czas przebywał na leczeniu w zakładzie ale teraz wrócił / bo mógł przebywać w ty zakładzie do 13- tego roku życia / i zaczęła się kolejna gehenna domowników. Matka i babcia oblewane odchodami z ubikacji,straszone nożem, bite pogrzebaczem i ciągnięte za włosy. To podobno tylko część wymyślonych przez niego tortur. Piesek nie wychodzi spod łóżka.
Procedury umieszczenia go w kolejnym zakładzie trwają a tam lada moment dojdzie do tragedii. Kiedy tam pojechałyśmy kotki nigdzie nie było. Jutro też będziemy szukać- oby tylko nic jej się nie stało. :cry:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 04, 2013 19:15 Re: ADOPTUJ KOTA Z KOCIEJ ARKI NOEGO! 60 KOTÓW CZEKA.. Feluś

Koteczka już jest u mnie. Jest bardzo, bardzo spokojną i delikatną pięknością z dużymi zielonymi oczami. Ma także ucięty nożyczkami kawałek uszka :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

[poprzednia][następna]