<< "Przygarnij Nas">>Dt u J.D....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2012 13:03 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

J.D. pisze:a tu na fb następny-zrobiony przez Paulinę Senator
zaglądajcie,rozsyłajcie bo cudna biżuteria tam jest...[że nie wspomnę już iż to na mój dt "Przygarnij Nas" ;) ]

http://www.facebook.com/events/358501790904592/

:!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto gru 11, 2012 20:43 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

Poprawilam bazarek, są już zdjęcia :ok:

viewtopic.php?f=20&t=148938
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Śro gru 19, 2012 21:53 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

Słuchajcie, cuda tez się zdarzają, nawet jeśli to takie małe cuda ;)
Dzisiejszy dotyczy Biedroneczki :)

Rok temu zgarnięta przez koleżankę spod sklepu, dziś okazało się, że miała właścicieli, szukali jej, ogłaszali (my Biedronkę też, ale jakoś się mijaliśmy ;). Koteczka była u Asi w DT. Wreszcie trafili na właściwy "trop" i dziś zabrali swoją zgubę do domu :ok:
Pani wciąż miała jej zdjęcia w telefonie komórkowym :ok:

Happy end...ale...

gdyby nie dziewczyna, która ją znalazła, gdyby nie opieka Asi przez cały rok, mogłoby się to skończyć zupełnie inaczej...koteczka błąkała się co najmniej kilka dni. I przypomina mi się niedawne wydarzenie z fb, gdzie kot nie doczekał pomocy i mimo rozwieszonych ogłoszeń i obiecanej nagrody umarł na osiedlu, na którym go szukano :(

Biedroneczka miała więcej szczęścia.

Obrazek
Obrazek

merlok

Post » Śro gru 19, 2012 22:05 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

O rany ja wciąż odnawiam ogłoszenia Biedronkowe (te z innym tekstem) i martwię się, że taka piękna kicia nie może znaleźć domku.

Nie uwierzyłabym, że ktoś jej szuka.

Ja mam od dłuższego czasu maraton ogłoszeniowy i już wstyd się przyznać udało mi się pomieszać telefony z różnych ogłoszeń, ale obiecałam Asi, że spróbuję wystartować z nową kampanią Łatka oraz ogłoszeniami suni Agatki...

Może ktoś pomógłby z tekstami :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro gru 19, 2012 22:15 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

O rany! Jak to cudownie! Takie zakończenie podnosi troszkę na duchu. Troszeczkę... :)
Bardzo się cieszę, że Biedronka wróciła do domu :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro gru 19, 2012 22:24 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

meksykanka pisze:Ja mam od dłuższego czasu maraton ogłoszeniowy i już wstyd się przyznać udało mi się pomieszać telefony z różnych ogłoszeń, ale obiecałam Asi, że spróbuję wystartować z nową kampanią Łatka oraz ogłoszeniami suni Agatki...

Może ktoś pomógłby z tekstami :oops:

Ja mogę pomóc, ale jest jeden szkopuł - nie umiem pisać wzruszająco, tak że serce się ściska, nie umiem też dowcipnie... tylko tak raczej rzeczowo, skupiając się na faktach. Jeśli tak wystarczy, to chętnie, a ewentualnie mogą być do poprawki, do "dosmaczenia" :)
Obrazek

merlok

Post » Śro gru 19, 2012 22:33 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

Jakkolwiek... to bardzo by mi taka spółka pasowała, szczególnie, że tywięcej wieszotych zwierzakach, a ja porozmawiam z Asiąa potem mi się wszystko pokręci. Ja mam jeszcze kolejkę kocich ogłoszeń do wpisywania, wszystkie pilne, ale jak się obrobię i choćpo dwa zdania miałabym o footrzakach to resztęsobie dośpiewam i dodam tytuły...
Wiem, że ty jesteś ogromnie zarobiona, ale może tak wespół w zespól... byłoby szybciej...? :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw gru 20, 2012 7:53 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

Też się cieszę z Biedroneczki :D !
Kolejny dowód, że nie należy ustawać w poszukiwaniach.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw gru 20, 2012 9:48 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

meksykanka pisze:Jakkolwiek... to bardzo by mi taka spółka pasowała, szczególnie, że tywięcej wieszotych zwierzakach, a ja porozmawiam z Asiąa potem mi się wszystko pokręci. Ja mam jeszcze kolejkę kocich ogłoszeń do wpisywania, wszystkie pilne, ale jak się obrobię i choćpo dwa zdania miałabym o footrzakach to resztęsobie dośpiewam i dodam tytuły...
Wiem, że ty jesteś ogromnie zarobiona, ale może tak wespół w zespól... byłoby szybciej...? :oops:

:ok:
Obrazek

merlok

Post » Czw gru 20, 2012 9:54 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

ciesze się,ze Biedronka ma dom i jej Duzi nie poddali się
:ok:
Ogłoszenia moge uwzruszać choć nie wiem czy takie są jakieś lepsze.
Ale jakby co to do mnie prosze konkrety wysyłac a ja je poprawie na swoja modlę.

Meksykanka, mam ogłoszenia Łatka.Kiedyś je robiłam. Odnawiam je stale. Moge tekst podesłać inny niż ty masz.
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 20, 2012 20:25 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

wpadam na chwilkę...nie daję rady...ciągle pada śnieg,wieje wiatr problemy z piecem i nowa suczka "ciężarówka"...dziś trochę lepiej bo i śniegu mniej i wiatr mniejszy i chyba koniec problemów z piecem...no i domek odnalazł Biedronkę wcześniej Lolę...być może zostanie dalej Biedronką ale dom na pewno poznała :D tak się cieszę,że byłam "wybredna" i żaden domek dla Biedronki nie pasował mi...teraz wiem,że tak miało być :ok: młodsza z opiekunek -to istne "żywe" sreberko -niesamowita 6-cio letnia dziewczynka z "sercem" dla zwierzaków...nawet to że Biedronka gryzie i drapie jak ma focha to "pikuś" :wink:
trochę mi lżej na duszy bo chociaż to "kropla w morzu" ale Niunia,Mała i teraz Biedronka znalazły dom :piwa:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt gru 21, 2012 8:26 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

Asiu, masz tam trudno niesłychanie.Praktycznie sama z tym wszystkim. Jesteśmy z tobą choć daleko i to nic nie znaczy.
Oby śnieg przestał padać a piec nie psuł się.Niech koty domy znajdą :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 21, 2012 8:39 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

Asiu, merlok... jak macie cokolwiek do przesłania... topadam do nóżek.
Obiecuję, że się poprawięi zmontuję jakieś ogłoszenia.
Wiem że adopcje u Asi (J.D.) kompletycznie stoją :oops:

Dzisiaj,niestety, za moment wyjeżdżamy na pogrzeb... ale sporządkuję się i coś wrzucę....
Kochana merlok,gdyby nawet udało ci się po 2 słowa informacyjnie o zwierzach napisać,tak żebym nie pomyliła (bo ty je lepiej znasz :oops: ) będziemy próbować...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt gru 21, 2012 9:25 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

J.D., pozwól, że zapytam praktycznie: czy właściciele Biedronki dali Ci pieniądze/karmę? Bardzo wątpię, żebyś sama o tym im powiedziała, że utrzymywałaś ich kotkę za własne pieniądze, których nie masz. Czy tylko podziękowali?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt gru 21, 2012 9:37 Re: << "Przygarnij Nas">>...przygnębiająca codzienność :((

MalgWroclaw pisze:J.D., pozwól, że zapytam praktycznie: czy właściciele Biedronki dali Ci pieniądze/karmę? Bardzo wątpię, żebyś sama o tym im powiedziała, że utrzymywałaś ich kotkę za własne pieniądze, których nie masz. Czy tylko podziękowali?

Myślałam o tym, ale nie odważyłam się spytać. Oby odpowiedź była inna niż zwyczajowa...

Meksykanko, dziś wieczorem postaram się coś Ci wrzucić na pw, ale może to być późny wieczór. :1luvu:
Obrazek

merlok

[poprzednia][następna]