2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2011 5:07 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

soso pisze:Kociaki są przesłodkie, od razu mnie oblazły :d i dały się wycałować (ktoś mówił o jakichś dzikuskach? :ryk: ) Pobawiłam się z mniejszym, większy położył się koło nas i drzemał, teraz oba spią. Nic jeszcze nie jadły, ale myślę, że po prostu nie sa głodne :)) Sliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak głodne nie były, bo sobie fest kolacyjkę u mnie wtrząchnęły. Całuśniak za to chłopaczek jest straszny, jak tuliłam Mickeya to on dawał łepinkę do całusków co chwilkę mrucząc przy tym przesłodko. Super są, Mouse też słodziakówna tylko ma więcej niezależności ale obcałowywałam ją też, szczególnie jak Mickey za ostro się z nią bawił i ona nie mogła sobie poradzić...No superowa parka jak pewnie i reszta dzieciaków Mamuśki. Za wszystkie mocne kciuki!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw maja 05, 2011 7:20 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

biamila pisze:
soso pisze:Kociaki są przesłodkie, od razu mnie oblazły :d i dały się wycałować (ktoś mówił o jakichś dzikuskach? :ryk: ) Pobawiłam się z mniejszym, większy położył się koło nas i drzemał, teraz oba spią. Nic jeszcze nie jadły, ale myślę, że po prostu nie sa głodne :)) Sliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak głodne nie były, bo sobie fest kolacyjkę u mnie wtrząchnęły. Całuśniak za to chłopaczek jest straszny, jak tuliłam Mickeya to on dawał łepinkę do całusków co chwilkę mrucząc przy tym przesłodko. Super są, Mouse też słodziakówna tylko ma więcej niezależności ale obcałowywałam ją też, szczególnie jak Mickey za ostro się z nią bawił i ona nie mogła sobie poradzić...No superowa parka jak pewnie i reszta dzieciaków Mamuśki. Za wszystkie mocne kciuki!

Mniejsze kociątko to kocurek, a większe koteczka, tak? W takim razie racja, ten jasniejszy puchaty cudas jest bardzo tulaśny :)
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Czw maja 05, 2011 8:06 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Marmurek - kotka, tygrysi - chłopak.
No niestety było masa chętnych ale nikt sensowny, albo i w miarę ale wszystkie domki są wychodzące, a reszta to tacy dziwni ludzie.... a teraz panuje zwykła, smutna cisza :(
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw maja 05, 2011 8:42 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Przyjdzie czas na TE DOMKI ! nie martw się Sin. A jak srajdek? już lepiej?
Obrazek

biamila

Post » Czw maja 05, 2011 10:31 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Nie ma biegunki na szczęście - tylko rozwolnienie, czuje się natomiast rewelacyjnie więc to tylko moja panika :oops: i rzeczywiście zapewne kwestia przejścia na dobre jedzonko. Może ma wrażliwszy układ pokarmowy - bo reszta wzorowo.
A moja panika odzywa się po raz kolejny w formie pseudo-astmy :| :roll:

Sin

Post » Czw maja 05, 2011 10:53 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Oddychaj Sin, oddychaj :ok:
Obrazek

biamila

Post » Czw maja 05, 2011 15:18 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

nie denerwuj się, czasem na dobre domki trzeba trochę poczekać. Ale warto.

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Czw maja 05, 2011 15:35 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Wiem, wiem :roll: ale to podświadome jest :wink:
Maluchy zrobiły się bardzo przytulaśne i całuśne. Przekochane są. I piękne.
Szaleją, boksują, uprawiają zacięte zapasy - nie można się napatrzeć na brykające szkraby :1luvu:
Aż żal je oddawać osobno :roll:

Sin

Post » Czw maja 05, 2011 15:58 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Oby znalazły Dobrych Dużych! cały czas mocne kciuki!
Obrazek

biamila

Post » Czw maja 05, 2011 18:57 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

To tylko moj przytulasny i calusny nie jest, cholernik jeden :lol:
Wlasnie zagrzebal sie w poscieli i spi i wszystko mu dynda 8)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw maja 05, 2011 19:39 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Wiesz, to zależy - jak pomyślę jaka grzeczna Havanka u mnie była - jaka miła, miziasta i mrucząca, a jak TŻ ją na DS wziął to taka zołza się zrobiła :lol: :twisted: uznaliśmy, że one tak oszukują żeby się w domek wkręcić, a potem to już im rzeczywiście zwisa :wink: ja spędzam z maluchami mało czasu bo po prostu nie mam kiedy :roll:

Chętnych brak. Już myślałam, że mam telefon ale to jakaś dziwna pomyłka była :roll: jakaś mama szukała swojego dziecka :roll:

soso - kontaktowałaś się z tą Panią - chętną na dziewuszkę na dokocenie? :roll:

Sin

Post » Pt maja 06, 2011 3:29 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

zero chętnych póki co , nikt do mnie nie dzwoni :(

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pt maja 06, 2011 6:31 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Sin pisze:Wiesz, to zależy - jak pomyślę jaka grzeczna Havanka u mnie była - jaka miła, miziasta i mrucząca, a jak TŻ ją na DS wziął to taka zołza się zrobiła :lol: :twisted: uznaliśmy, że one tak oszukują żeby się w domek wkręcić, a potem to już im rzeczywiście zwisa :wink: ja spędzam z maluchami mało czasu bo po prostu nie mam kiedy :roll:

Chętnych brak. Już myślałam, że mam telefon ale to jakaś dziwna pomyłka była :roll: jakaś mama szukała swojego dziecka :roll:

soso - kontaktowałaś się z tą Panią - chętną na dziewuszkę na dokocenie? :roll:

Nic nie wiem o żadnej pani?
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pt maja 06, 2011 7:41 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

adzi pisze:Biamilo - miałam dziś telefon od Pani w sprawie koteczki. Do połowy tygodnia nie mają auta, tak więc pytali czy możliwy byłby dojazd do nich. Powiedziałam , że raczej nie, ale że jeszcze podpytam. Generalnie najprawdopodobniej po środzie/czw będą mieli już sprawne auto, więc może ela soso by ich przejęła. Jakbyś ty była jednak zainteresowana to numer Pani 514 20 56 13 /mail amelia_rom@tlen.pl
Są z Moreny.

Mają jedną kotkę roczną wysterylizowaną, chcą dla niej towarzystwo. Domek bezwzględnie niewychodzący. Jak najbardziej pro-sterylizacyjni.

Słabo tą Panią słyszałam, ale jak na 1 rozmowę wydawało się wszystko ok.

Pani bardzo prosi o zdjęcia koteczki, podsyłam jej 2 zdjęcia Mouse z 14 podstrony :)

:D

soso odezwij się do niej - może akurat?

EDIT: wczoraj dorobiłam gumtree

Sin

Post » Pt maja 06, 2011 12:01 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Moze zamiast trojmiasta wyroznionego zrobic przez kilka dni zwykle trojmiasto, ale codziennie wstawiac nowe ogloszenie ?
Bo w tych ogloszeniach jest mozliwosc filtrowania "dzisiejsze", "z ostatnich 3 dni" itd. i mysle, ze ludzie zazwyczaj patrza na najswiezsze ogloszenia.
Moglabym je robic, ale ukradlabym nieco Waszych fotek i namiary do Sin, okej ?

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

[poprzednia][następna]