Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 10:18 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Iwonko, moze bedziesz musiala rozwazyc znalezienie mu domku jesli dziewuchy beda tak sie nad nim postwic, no ale badzmy dobrej mysli ze to tylko chwilowe wybryki, ostatnio sporo sie dzieje u Was...moze to z nerwow :roll:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon lut 14, 2011 11:07 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Trzymam kciuki za pokój!
:ok: :ok: :ok:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Pon lut 14, 2011 11:09 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Oby te łapoczyny były tylko chwilowe :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lut 14, 2011 12:34 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Problem w tym, że to nie są zwykłe łapoczyny... Na zwykłe łapoczyny to ja nie reaguję, bo w takiej grupie zwierząt musiałabym reagować średnio co kilka minut...
To już są ataki... Najgorsza jest Mini. Ja nie wiem, w czym jej ten kot przeszkadza. dziś też cały dzień się leją aż futro lata w powietrzu... Najgorsze, że on się chce do niej miziać, albo z nią bawić, a ona zaraz go leje, a do tego dołączają się inne koty... Przemek mówi, że może one w jakiś sposób odczuwają jego ułomność :?

Marzenko- póki co nawet nie przechodzi mi przez głowę taka myśl, ale obawiam się, że po przeprowadzce w nowym miejscu może być jeszcze gorzej :|
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon lut 14, 2011 12:40 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Oj, to faktycznie problem :?
Ja tak miałam z Pysią, która ganiała jak durnowata Plamusię.
Tutaj pomogło przyjście do domu Pyzy, która od pierwszej chwili jest cięta na Pyśkę jak sto diabłów.
Potrafi tłuc moją Królewnę bez powodu i bez pardonu. A Plamka, obserwując to, zaczęła się ośmielać.

Oby się koty dogadały :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 14, 2011 12:53 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Muszą się jakoś dogadać, wyboru nie mają...

Toffik jest moim ukochanym, wymarzonym kotem... Generalnie idealnym... W moich wyobrażeniach był troszkę większy, ale ja zawsze marzyłam o kocurze pingwinku... Tak więc muszą się dogadać!
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pon lut 14, 2011 12:56 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty czesto tak maja, ze jak ktos jest slabszy to sie na nim wyzywaja pozostale :roll:
Narazie je separuj w miare mozliwosci, kup Feliwaya by wyciszyc dominatorow i awanturnikow, moze z czasem im przejdzie, moze sie unormuje, dogadaja, jesli pomimo prob nie bedzie poprawy i Toffik bedzie cierpial z tego powodu bedziesz musiala znalezc mu domek, w ktorym bedzie szczesliwy. Jakos sie ulozy, najwazniejsze by zwierzaki byly szczesliwe i zadowolone.
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon lut 14, 2011 16:17 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Marea pisze:Koty czesto tak maja, ze jak ktos jest slabszy to sie na nim wyzywaja pozostale :roll:
Narazie je separuj w miare mozliwosci, kup Feliwaya by wyciszyc dominatorow i awanturnikow, moze z czasem im przejdzie, moze sie unormuje, dogadaja, jesli pomimo prob nie bedzie poprawy i Toffik bedzie cierpial z tego powodu bedziesz musiala znalezc mu domek, w ktorym bedzie szczesliwy. Jakos sie ulozy, najwazniejsze by zwierzaki byly szczesliwe i zadowolone.

Tez sprobowalbym Feliwaya. Trzymam kciuki, zeby sie udalo :ok:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon lut 14, 2011 17:21 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Z Feliwayem to jest u mnie mały problem... jak tylko go podłączę to Kira od razu siura po domu 5 razy mocniej... Nie wiem, czym jest to spowodowane...

ifciastu

Post » Pon lut 14, 2011 18:38 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

ifciastu pisze:Z Feliwayem to jest u mnie mały problem... jak tylko go podłączę to Kira od razu siura po domu 5 razy mocniej... Nie wiem, czym jest to spowodowane...

To może krople doktora Bacha? Nie stosowałem ich co prawda nigdy, ale czytałem sporo pochlebnych opinii. Na forum był na 100% poświęcony im wątek.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon lut 14, 2011 19:06 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Tak, krople są niezłe. Skontaktuj się z Ryśką.

Erin

Post » Pon lut 14, 2011 21:31 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Ifciu, pisałaś, że Toffiemu znów się trochę pogorszyło.
Może to jest przyczyną? Gdy widzę, że jeden z moich kotów "na poważnie" zaczyna atakować i prześladować drugiego, mam pierwszy sygnał, że ze zdrowiem coś nie tak.
Drugi etap, to leczenie. Zdrowy widzi, że obezwładniam chorego do zabiegów i biegnie jakby chciał "dobić". I jeszcze zapach lekarstw.....
W tym wszystkim widzę jakąś nadzieję, że wszystko się ułoży z czasem - z pomocą Ryśki :ok:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto lut 15, 2011 10:26 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

graszka-gn pisze:Ifciu, pisałaś, że Toffiemu znów się trochę pogorszyło.
Może to jest przyczyną? Gdy widzę, że jeden z moich kotów "na poważnie" zaczyna atakować i prześladować drugiego, mam pierwszy sygnał, że ze zdrowiem coś nie tak.
Drugi etap, to leczenie. Zdrowy widzi, że obezwładniam chorego do zabiegów i biegnie jakby chciał "dobić". I jeszcze zapach lekarstw.....
W tym wszystkim widzę jakąś nadzieję, że wszystko się ułoży z czasem - z pomocą Ryśki :ok:

Być może... Bo przecież znowy powtórka z rozrywki- przemywanie, smarowanie... No i fakt, lekami pachnie od niego dość mocno...

Zaraz piszę pw do Ryśki:)

ifciastu

Post » Śro lut 16, 2011 9:23 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

żeby było lepiej :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro lut 16, 2011 9:33 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Będzie! :ok: :ok: :ok:

Erin

[poprzednia][następna]