Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marea pisze:Koty czesto tak maja, ze jak ktos jest slabszy to sie na nim wyzywaja pozostale![]()
Narazie je separuj w miare mozliwosci, kup Feliwaya by wyciszyc dominatorow i awanturnikow, moze z czasem im przejdzie, moze sie unormuje, dogadaja, jesli pomimo prob nie bedzie poprawy i Toffik bedzie cierpial z tego powodu bedziesz musiala znalezc mu domek, w ktorym bedzie szczesliwy. Jakos sie ulozy, najwazniejsze by zwierzaki byly szczesliwe i zadowolone.
ifciastu pisze:Z Feliwayem to jest u mnie mały problem... jak tylko go podłączę to Kira od razu siura po domu 5 razy mocniej... Nie wiem, czym jest to spowodowane...
graszka-gn pisze:Ifciu, pisałaś, że Toffiemu znów się trochę pogorszyło.
Może to jest przyczyną? Gdy widzę, że jeden z moich kotów "na poważnie" zaczyna atakować i prześladować drugiego, mam pierwszy sygnał, że ze zdrowiem coś nie tak.
Drugi etap, to leczenie. Zdrowy widzi, że obezwładniam chorego do zabiegów i biegnie jakby chciał "dobić". I jeszcze zapach lekarstw.....
W tym wszystkim widzę jakąś nadzieję, że wszystko się ułoży z czasem - z pomocą Ryśki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 26 gości