Boguś był całkiem sam.Znalazł dom.Uciekł i zaginął?????

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 21:54 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Oj zdecydowanie :) :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie sty 30, 2011 23:30 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Jestem bardzo ciekawa jak minie nocka po takich atrakcjach :roll:
i jak się wszystkie kotki dogadają :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon sty 31, 2011 7:29 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Nie było mnie tutaj od piątku. Ale tak myślałam, że jak zajrzę w poniedziałek, to kotek będzie już u Magdy.
Wciąż nie mogę się nadziwić, czego Wy tutaj dokonujecie :ok:

a jak ze zdjęciami?
bo nie wiem, czy poprawiać w ogłoszeniach numer telefonu, czy poczekac na nowe zdjęcia i dopiero edytować.

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pon sty 31, 2011 9:31 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Witajcie :)

tej nocy raczej nie zaliczę do przespanych :twisted: :twisted: :twisted:
Nie dziwię się Zbysiowi. Jest chłopak tak przejęty i zafascynowany nową sytuacją, kotami, ludźmi, drapakami, piłeczkami, że nei może się tym nacieszyć. Tyle, że się tak cieszył całą noc :roll: on WCALE nie spał!!!!
Pewnie cwaniak teraz w dzien odeśpi, a my w pracy i w szkole :? takiemu to dobrze...
Z Rychem się już bawił w ganianki i zapasy, Cypis nadal jest w opozycji i syczy :roll:

Co do ogłoszeń, to chciałabym mu napisać całkiem nowe i nowe fotki dać. Ale będę mogła zrobić to dopiero w weekend, bo w tygodniu absolutnie nie mam czasu :(
No to może zmieńcie namiary w tych starych ogłoszeniach na mnie, a później usunie się stare ogłoszenia i wstawi się te z moim tekstem i zdjęciami :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon sty 31, 2011 10:25 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

O tak, ogłoszenia koniecznie nowe, bo teraz będzie można już coś więcej o kocie napisać i nowe fotki :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 31, 2011 13:12 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

magdaradek pisze:
Co do ogłoszeń, to chciałabym mu napisać całkiem nowe i nowe fotki dać.

Też myślę że muszą być nowe ogłoszenia, w końcu dopiero teraz będzie można dowiedzieć się
jaki on jest naprawdę :) bo na pewno inaczej zachowywał się jak był sam
a inaczej teraz w otoczeniu kotów i ludzi :)

Wcale nie dziwię się ,że on nie może nacieszyć się i nie spał w nocy :lol:
przecież tam pewnie robił to choćby z nudów :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Pon sty 31, 2011 15:09 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Pewnie jeszcze kilka nocy będziesz miała nieprzespanych :mrgreen: W końcu kociak musi się nauczyć, że noc służy do spania, a nie jak większość kotów myśli, do polowania....
Moja 6-cio miesięczna znajda, od września skacze po mnie jak po trampolinie w nocy i ani mnie, ani reszcie moich futer, nie udaje jej się przekonać, że to nie jest odpowiednia pora na szaleństwa :evil: Ale on ma ewidentne ADHD :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sty 31, 2011 15:20 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Moja Citka, gdy miała pół roku, odkryła, że ma ogon, i wchodziła w nocy na moją głowę i próbowała złapać na mojej głowie swój ogon, a że ten ogon jest króciutki, więc o moim śnie nie było mowy :)

Inne miejsce gonitwy za własnym ogonem jej nie odpowiadało, człowiecza głowa, to jest najlepszy przecież plac zabaw :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon sty 31, 2011 15:32 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Kotuś dodatkowo mieszkał sam, więc nie wie, że w nocy ludzie śpią, w dzień są "do dyspozycji, teraz jest szansa że się przestawi :)

gosiaa

Post » Pon sty 31, 2011 15:39 Re: Nie chcę być sam !!!!Chcę mieć swoich dużych!!!Potrzebny DS

Z doświadczenia wiem, że mniej więcej po tygodniu czy dwóch, takie ADHD przechodzi ;)
Ja się tam Zbysiowi wcale nie dziwię. Sama bym wszystko chciała zobaczyć, powąchać czy dotknąć. Wszystko jest fascynujące i nowe.
Choć przypuszczam, że kiedyś, zanim znalazł kociaka Piotr, to on pewnie mieszkał u kogoś w domu. Przecież to oswojony kotek.
Obrazek

magdaradek

Post » Pon sty 31, 2011 16:00 Re: Zbysio był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Tytuł zmieniony i niech mu przyniesie szczęście :ok:

Zbysio na pewno mieszkał kiedyś w domu,to smutne ile znajduje się takich
wyrzuconych kotów :(
tak jak ja znalazłam płaczącego Orionka,który też na pewno był domowy :(
a teraz jest nasz kochany.
Obrazek

Annaa

Post » Pon sty 31, 2011 22:08 Re: Zbysio był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Na fotki to pewnie do weekendu musimy poczekać :roll: :wink:

gosiaa

Post » Pon sty 31, 2011 23:24 Re: Zbysio był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Ale przynajmniej jakieś wiadomości będą wcześniej :ok:

zmieniłam tytuł i teraz gubię wątek :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Wto lut 01, 2011 11:18 Re: Zbysio był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Zbysio zwany również Bogusiem ;) dziś dał trochę pospać :)
dopiero o 3 nad ranem zachciało mu się zabaw :twisted:
moje koty się na niego wkurzają, bo on jest bardzo niedelikatny w zabawie. Pazurki co prawda ma obcięte, ale mocno podgryza i koty moje uciekają od niego :roll:
taki trochę drech z niego :ryk:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto lut 01, 2011 11:53 Re: Zbysio był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

kocio dresik :ryk:

gosiaa

[poprzednia][następna]