BRZDĄCE Wszystkie szkrabiki w swoich DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 02, 2010 11:09 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

Witam,
oto link do zdjęć Kizi i Mizi http://picasaweb.google.pl/katrishka.p2/KiziaIMizia?feat=directlinkoczywiście na nowym drapaczku (już prawie go skończyłam, na razie zostawię tak jak jest, potem dorobię na dole budkę)
Kiciaki-rozrabiaki śpią już ze mną. Z łazienki je wypuściłam bo tam za zimno miały.. Nadal trochę kichają ale apetyty i nastroje dobre :) Mizia trochę mnie tylko niepokoi bo ciągle by tylko spała. Ożywia się tylko jak wołam na jedzenie i jak ją siostra za futro tarmosi, a tak śpi i śpi... Może to już na jesień :? Jak tak dalej pójdzie to wezmę ją do weta.. jak myślicie?

Obrazek
Kizia :)

katri

Od: Pon sie 23, 2010 8:13

Post » Czw wrz 02, 2010 11:54 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

super kociaki słodziaki :1luvu: :1luvu: nietoperzyki malutkie :D

a Mizia apetyt ma? a jak siostra ją wytarmosi to się bawi czy po chwili znowu idzie spać? No bo jak jest ospała generalnie - to nie jest normalne dla kociaka w tym wieku :roll: może jednak wet?
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Czw wrz 02, 2010 13:22 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

Mizia ma apetyt taki sam jak siostra (jeśli nie większy - dzisiaj ją od miski odganiała warczeniem 8O ) :) Jak ją Kizia potarmosi to nawet się z nią pobawi chwilę, ale potem znowu idzie się położyć. Najbardziej lubi wdrapywać mi się na kark i tak sobie zasypia :D

katri

Post » Czw wrz 02, 2010 13:50 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

ja też mam takiego kicia-teraz ma rok ale ogólnie całe życie śpi,jak był maluszkiem to całe dnie spał mi na kolanach a jak ja chciałam wstać to śpiącego przekładałam go do budki i nawet się nie budził.
teraz jest pięknym kotoprzystojniakiem i okazem zdrowia.
Jak się martwiłam to weci powiedzieli że dopóki kot je i pije to nie ma zmartwienia,nawet jeśli jest śpiochem.
a moja znajoma chodowczyni i miłosniczka różnych rasowców twierdzi że im bardziej rasowy kot tym spokojniejszy i większy śpioch-ale to chyba nie te przypadki.... :kotek: chociaż kto to może wiedzieć... :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw wrz 02, 2010 13:51 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

no tak, moje kicie z tymi uszami to jak nic - syjamskie :D

katri

Post » Pon wrz 06, 2010 15:50 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

Ale dziewczyny teraz mają uciechę! :D Super ten drapak, i widać, że kociakom baaaardzo się podoba :D :kotek: I jak już urosły panienki! Duże koteczki się z nich robią powoli :) A jak tam Mizia się teraz czuje? U mnie też była znacznie większym śpiochem od sióstr i po zabawie jako pierwsza leciała się ułożyć na posłanku i zwinąć w kłębek. Więc może taką naturę po prostu ma, ale dobrze, jakby ją wet przy okazji jeszcze dobrze obejrzał - może badanie krwi jej zrobić na wszelki wypadek...? Może ma anemię, czy coś...? Lepiej sprawdzić, niż się ciągle martwić i zastanawiać.

I jeszcze przypomnę - Oczko, kochany kocurek uwielbiajacy się przytulać i leżeć na kolanach, czeka na dom! Na dworze coraz zimniej, a on nie ma gdzie się podziać :( Rodzeństwo już w ciepłych domkach stałych bądź tymczasowych (Gabrysia), a on został sam jeden :cry: Potrzebny dom stały lub tymczasowy dla maluszka, oczka już ma ponoć zdrowe, tylko domku mu brak...

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pon wrz 06, 2010 17:59 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

Biedny maluszek... :(

jhet, a może jakieś foty malucha masz?
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Pon wrz 06, 2010 18:34 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

nowych żadnych nie mam, jak dobrze pójdzie to po wysłaniu Gabi do DS pojade na wieś i zabiore malucha i jego mamę, jak sie da - no i DT potrzebny!

jhet

Post » Wto wrz 07, 2010 9:02 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

Podrzucę maluchy... Oczko nadal czeka na swoją szansę - na dworze coraz zimniej, a on tam sam jeden został... :(

jhet

Post » Pt wrz 10, 2010 16:38 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

Stan na dziś: Gabrysi przeszedł koło nosa wspaniały DS i nadal siedzi u mnie w łazience i wypatruje domku. Oczko prawdopodobnie pojedzie do Wrocławia z sąsiadami ze wsi i będzie mieszkał razem z kilkuletnim wielkim puchatym kocurem. Czarnulek jest coraz bardziej domowym kotem, bo go sąsiad przysposabia do łowienia myszy w domu, i ma tam nawet kuwetkę (pierwszy raz w życiu sasiad zainstalował kuwetę w domu, więc dobrze to wróży). Zarówno Oczko jak i Czarnulek ponoć czują się świetnie.

Więc z całej kociej rodziny zostaje kochana malutka Gabi - nikt nie chce idealnej, żywiołowej, przekochanej i przeuroczej, wesołej koteczki???? 8O 8O 8O Gdzie gabrysiowy domek się schował :?: :!: Hop hop!

jhet

Post » Pt wrz 10, 2010 17:35 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

o kurcze, szkoda z tym domkiem... ale przynajmniej jakiś inny kociak ma teraz swoich Dużych?

jhet, może na tym wątku też umieść kilka gabrysiowych fotek - co dwa wątki to nie jeden..
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Pt wrz 10, 2010 17:44 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

właściciel mieszkania, które jest wynajmowane przez prawieDS Gabrysi, nie zgodził się na drugiego kota :evil: A Gabryśka ma fotki na pierwszej stronie wątku, ale jak mówisz, że mało, to już się robi więcej :mrgreen: :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jhet

Post » Pt wrz 10, 2010 17:49 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

Ale ślicznie to prawe oczko wygląda! no cudo kociaczek po prostu! :1luvu: :1luvu:
i te małe wścibskie łapinki :D wszędzie muszą się dostać :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Pt wrz 10, 2010 20:32 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

oczko juz całkiem nieźle, choć jeszcze jakis czas bedzie musialo sie leczyc. A łapinki słodkie i takie malutkie, ze wszedzie sie wcisną i wszystko bez problemu zgrabnie zrzucą bądź przewrócą :mrgreen: A ich wlascicielka po probie zrujnowania mi pokoju (wszelkie szklane wazony itp. musialam łapac w locie i chowac na szafe) wlasnie słodko zasnela na moich kolanach i mruczy przez sen :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jhet

Post » Sob wrz 11, 2010 8:01 Re: BRZDĄCE Gabi w Wawie, Oczko czeka na swoją szansę!!! :(

jhet, a co z psinką? Wypuszczasz Gabrysię z łazienki jak jej nie ma?

o kurcze, ja tu ciągle o Gabrysi - na jej wątku powinnam chyba pisać :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

[poprzednia][następna]