Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anix pisze:Tak naprawdę to ja się ciesze że Eustachy jest u nas, dwa dni temu pożegnaliśmy naszą sunie Wiwkę i to taki plaster na nasze serca, nawet trochę podobny-Wiwka była czarnym dogiem niemieckim- on może ciut mniejszy ale w domku znowu się coś dzieje.
Georg-inia pisze:ruru, już ja wiem, co Ty za szczeniaczki masz do tymczasowania![]()
Georg-inia pisze:otrzymałam załamkę![]()
Przed chwilą dzwoniła Anix. Od wczoraj Eustachiusz leży jak szmatka, byli u weta oczywiście, ale...
jasny gwint, uczą mnie w szkole, żeby powstrzymywać się od wyrażania opinii o "kolegach po fachu" ale nie zdzierżyłam, bo Anix powitała mnie informację, że Eustachiusz ma FelVa diagnoza została postawiona na podstawie obejrzenia kota! dostał jakieś leki (nie wpisane do książeczki, więc nie wiem jakie - Anix była zbyt roztrzęsiona, żeby przypomnieć wetowi), mają "czekać na cud" do poniedziałku... no chyba się popłaczę zaraz...
magdaradek pisze:Inga a podpowiedziałaś żeby zawieźć Eustachiusza do CoolCaty???? Ania dzisiaj jest do 20!!!!
Georg-inia pisze:Podpowiedziałam, mówiłam też o testach, ale nie mogę Anix przecież zmusić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 397 gości