Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2009 8:36 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Tak naprawdę to ja się ciesze że Eustachy jest u nas, dwa dni temu pożegnaliśmy naszą sunie Wiwkę i to taki plaster na nasze serca, nawet trochę podobny-Wiwka była czarnym dogiem niemieckim- on może ciut mniejszy ale w domku znowu się coś dzieje.

Anix

Od: Czw paź 15, 2009 6:54

Post » Czw paź 15, 2009 8:52 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Anix pisze:Tak naprawdę to ja się ciesze że Eustachy jest u nas, dwa dni temu pożegnaliśmy naszą sunie Wiwkę i to taki plaster na nasze serca, nawet trochę podobny-Wiwka była czarnym dogiem niemieckim- on może ciut mniejszy ale w domku znowu się coś dzieje.

oj tam, tylko troszkę mniejszy :roll: :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw paź 15, 2009 11:09 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Ale fajnie Anix, że jesteś :P :P
i że będą relacje
sobie wyobrażam jak
jak muszą fajnie razem wyglądać
malutki czarny Eustachiuszek
i biały kudłaty piesek

Georg-inia pisze:ruru, już ja wiem, co Ty za szczeniaczki masz do tymczasowania :twisted:

oj, tam że trochę urosną, na razie malutkie som :twisted: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lis 07, 2009 16:12 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

otrzymałam załamkę :(
Przed chwilą dzwoniła Anix. Od wczoraj Eustachiusz leży jak szmatka, byli u weta oczywiście, ale...
jasny gwint, uczą mnie w szkole, żeby powstrzymywać się od wyrażania opinii o "kolegach po fachu" ale nie zdzierżyłam, bo Anix powitała mnie informację, że Eustachiusz ma FelV :( a diagnoza została postawiona na podstawie obejrzenia kota! dostał jakieś leki (nie wpisane do książeczki, więc nie wiem jakie - Anix była zbyt roztrzęsiona, żeby przypomnieć wetowi), mają "czekać na cud" do poniedziałku... no chyba się popłaczę zaraz...

Georg-inia

Post » Sob lis 07, 2009 16:18 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Georg-inia pisze:otrzymałam załamkę :(
Przed chwilą dzwoniła Anix. Od wczoraj Eustachiusz leży jak szmatka, byli u weta oczywiście, ale...
jasny gwint, uczą mnie w szkole, żeby powstrzymywać się od wyrażania opinii o "kolegach po fachu" ale nie zdzierżyłam, bo Anix powitała mnie informację, że Eustachiusz ma FelV :( a diagnoza została postawiona na podstawie obejrzenia kota! dostał jakieś leki (nie wpisane do książeczki, więc nie wiem jakie - Anix była zbyt roztrzęsiona, żeby przypomnieć wetowi), mają "czekać na cud" do poniedziałku... no chyba się popłaczę zaraz...

Inga a podpowiedziałaś żeby zawieźć Eustachiusza do CoolCaty???? Ania dzisiaj jest do 20!!!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lis 07, 2009 16:36 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

magdaradek pisze:Inga a podpowiedziałaś żeby zawieźć Eustachiusza do CoolCaty???? Ania dzisiaj jest do 20!!!!

Podpowiedziałam, mówiłam też o testach, ale nie mogę Anix przecież zmusić :( boję się, że wet po "potwierdzeniu diagnozy" zaleci eutanazję. Anix mówi, że oni będą leczyć, ale czym, skoro lekarz... ech :(
umówiłam się, że jeśli jutro nie będzie lepiej z małym to podjadę i zabiorę ich do CoolCaty. Dziś i tak nie ma co, bo diabli wiedzą co on dostał, podobno jakiś antybiotyk, więc i tak nic Ania nie poda dzisiaj... Eustachiusz podobno ociera sobie buzię łapką, sprawdzali, czy coś mu nie utknęło między ząbkami...

ja już nie wiem, wyć mi się chce i tyle. Powinnam kuć, jutro mam sprawdzian z Higieny, a siedzę i myślę...

Georg-inia

Post » Sob lis 07, 2009 19:13 Re: Ilka ['], Eustachiusz - w domu. Zaraz zacznę chyba wyć!

Jasna cholera że tak powiem :twisted:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lis 07, 2009 19:24 Re: Ilka ['], Eustachiusz - w domu. Zaraz zacznę chyba wyć!

Ech, współczuje. Poczekaj do jutra, na pewno się wyjaśni.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob lis 07, 2009 22:27 Re: Ilka ['], Eustachiusz - w domu. Zaraz zacznę chyba wyć!

Kciuki mocno zaciśnięte, będzie dobrze!!! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Nie lis 08, 2009 2:15 Re: Ilka ['], Eustachiusz - we własnym domku :)))

Georg-inia pisze:Podpowiedziałam, mówiłam też o testach, ale nie mogę Anix przecież zmusić :(

Zmusić nie możesz, ale po prostu porozmawiaj... Wytłumacz, ze Anka ma duże doswiadczenie w takich kocich przypadkach. I jeszcze spróbuj jedno powiedzieć, ze wet nie jest = wetowi.

Kiedyś mi się wydawało, że wet to wet, do czasu gdy jeden "dowolnie wybrany" chciał mojego psiaka wysłać za Tęczowy Most... i wtedy dowiedziałam się, ze są WECI i weci...
I gdyby nie to, że zrozumiałam tę różnicę mojego Dolarka nie byłoby ze mną od 14 lat...
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Nie lis 08, 2009 12:19 Re: Ilka ['], Eustachiusz - w domu. Zaraz zacznę chyba wyć!

Inga, odezwij się jak wrócisz, co tam z małym.
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Nie lis 08, 2009 12:43 Re: Ilka ['], Eustachiusz - w domu. Zaraz zacznę chyba wyć!

Kurde, też jestem ciekawa :roll:

gosiaa

Post » Nie lis 08, 2009 12:52 Re: Ilka ['], Eustachiusz - w domu. Zaraz zacznę chyba wyć!

Miejmy nadzieję, że sytuacja opanowana.......
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lis 08, 2009 14:39 Re: Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Eustachiusz odszedł dziś nad ranem [']

dołączył do Filipka ['], jednego z moich pierwszych tymczasów, który odszedł w piątek wieczorem.

mam dość, nie rozumiem, nic nie chcę już wiedzieć :cry:

Georg-inia

Post » Nie lis 08, 2009 15:51 Re: Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Jasna cholera, po prostu nie mogę w to uwierzyć. Tyle o niego walczyliście, przeszedł kolejne kryzysy i zdrowy pojechał do domu.

I kolejny "wspaniały" wet który przez rutynę i brak doświadczenia wysłał Eustachiasza na druga stronę TM.

Nic więcej nie będę pisać bo było by to niecenzuralne.

Inga wiem co czujesz.

Biegaj malutki szczęśliwie po zielonych łąkach po drugiej stronie tęczowego mostu [']

gosiaa

[poprzednia][następna]