CK ZUCHY(22!)-potrzebujemy wsparcia przy ogłoszeniach...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 17:43 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

aassiiaa pisze:No to moze do "marnych" 28 sztuk :twisted:

Idz za ciosem, do marnych 27 :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro paź 07, 2009 18:52 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Myszka.xww pisze:
aassiiaa pisze:No to moze do "marnych" 28 sztuk :twisted:

Idz za ciosem, do marnych 27 :mrgreen:

Ba nawet marnych 26 sztuk :mrgreen:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro paź 07, 2009 18:56 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Straciłam rachubę, ale aassiiaa: masz tyle na stanie? 8)
(Brunona i Carmensitę -kojarzę, innych tymczasów ewentualnych niii :oops: ).

Do okrągłego liczenia można zbić do 25.

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro paź 07, 2009 19:03 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

EwKo pisze:Straciłam rachubę, ale aassiiaa: masz tyle na stanie? 8)
(Brunona i Carmensitę -kojarzę, innych tymczasów ewentualnych niii :oops: ).

Do okrągłego liczenia można zbić do 25.

jeszcze Asteria pod opieką aassii :kotek:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Śro paź 07, 2009 19:08 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

:oops: :oops:
Kurka, no przecież... :oops:

Sorry, niech mnie tłumaczy, że naprawdę niefajnie się czuję. I od razu: ze zdjeciem małej się pokombinuje na pierwszej :ok:
Ostatnio edytowano Śro paź 07, 2009 19:30 przez EwKo, łącznie edytowano 1 raz

EwKo

Post » Śro paź 07, 2009 19:24 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

EwKo pisze::oops: :oops:
Kurka, nie przecież... :oops:

Sorry, niech mnie tłumaczy, że naprawdę niefajnie się czuję. I od razu: ze zdjeciem małej się pokombinuje na pierwszej :ok:

za Asterię u aassii to ja powinnam się wstydzić :oops:
dzieciarnia męczyła ją pod moim blokiem... a teściowa przyniosła do domu
ja mieszkam z teściami a w lipcu mój kot odszedł za TM - z pewnych względów nie chcę mieć kolejnego kota mieszkając z teściami
teściowie - Asterii także nie chcieli zostawić u siebie, bo twierdzili, że nie chcą więcej kotów w domu (mają 5 letniego kocura)

ale Smeagol (kocur teściów) wziął sprawy w swoje... hmmm łapy - po śmierci mojego Frędzla był bardzo smutny, później jakby się pogodził z tym, że został sam... aż tu pojawiła się Asteria... Smeagol odkrył, że znowu może być fajnie...
Asterię zgodziła się przyjąć pod swoją opiekę aassiiaa... teściowie oddali, bo w ogóle nie brali pod uwagę kolejnego kota w domu...
a Smeagol złapał depresję... zaczął snuć się po mieszkaniu, miauczeć... szukać towarzysza zabaw... i teściowie zmiękli... po tygodniu takiego zachowania Smeagola stwierdzili, że chcą drugiego kota - ale że ma to być koniecznie kocur (bo boją się sterylizacji, a przez kastrację przeszli i nie jest im groźna) :wink:
i tak - ja pokazałam teściowej CKzuchy, z których najbardziej spodobał się jej właśnie Karmiś, pokazała go teściowi i decyzja zapadła
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Śro paź 07, 2009 19:30 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Z każdą sterylką jest łatwiej :mrgreen:

A Teściowa, która Asterię przecież zwinęła z drogi, i tak jest wielka :ok:

EwKo

Post » Śro paź 07, 2009 19:48 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

EwKo pisze:Z każdą sterylką jest łatwiej :mrgreen:

A Teściowa, która Asterię przecież zwinęła z drogi, i tak jest wielka :ok:

:twisted: oni są dla zwierząt naprawdę dobrzy... teściowa nie raz jakieś piwniczaki ratowała... wcześniej mieli też psa (przeżył z nimi 14 lat), a ze szczurem do weta jeździli jak miał raka, w końcu uspali, bo nie dało się uratować

także pod tym kątem są ok.

ale, że na linii ja-teść są spięcia, to różnie to bywało... tzn. mój Frędzel spał z nimi w łóżku, teściu go na rękach nosił (Frędzel to uwielbiał) i takie tam... ale jak przyszło, co do czego, to teść wykorzystywał kota do działania mi na nerwy... że to mu zniszczył, że tamto... jak koty wysypały ziemię z doniczki - to było na Frędzla, jak było nasikane - to na Frędzla
przy czym Frędzel był kochany i głaskany... a obrywało się mi :roll:

dlatego ja póki mieszkam z nimi (a właściwie z teściem) nie sprawię sobie kota

ale bardzo się cieszę, że w domu pojawi się nowy kiciuś - który będzie w dodatku ich, więc jak coś zbroi :twisted: to teść nie będzie miał do mnie pretensji
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Czw paź 08, 2009 17:10 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Obrazek
czekamy na zdjęcia Karmisia :twisted:
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Sob paź 10, 2009 11:02 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Wczoraj do domku pojechała Wareczka i Beer :) Ludzie bardzo fajnie. Przyjechali po nich z Mikołowa. Nie mieli jeszcze kotów, ale podeszli do adopcji bardzo poważnie i profesjonalnie. Dla dobra kociaków stwierdzili, ze lepiej będą się chowały w parze. Jestem dobrej myśli :)

Mam też fotki i informacje z domu Harnasia i Tatry. Tatrunia spisuje sie na medal. Mam piękne fotki jak spi razem z chłopczykiem :) Trafiły im się domki :ok:

a z adopcji chyba najbardziej cieszy sie ....

Obrazek Obrazek

bo maluchy właziły mu dosłownie na głowe :ryk:

i Karmi, który żyć bez innego kota nie może

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob paź 10, 2009 21:23 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Taki rozluźniający masaż karku w wykonaniu Piwka :lol:

Karmiś bardzo ładnie się tuli do ... yyy... kota? Drugiego.

Czy Irenkę można ściągać ze strony zuszków do adopcji? 8)

EwKo

Post » Nie paź 11, 2009 16:17 Re: CK ZUCHY(33!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

aassiiaa pisze:Fiu, fiu nic nie powiem, tylko takie ziarenko niepewnosci z ciekawoscia zasieje :twisted: 8)

I jak tam nasionko? 8)
Powinno już coś kiełkować? ;)

EwKo pisze:
Czy Irenkę można ściągać ze strony zuszków do adopcji? 8)

Sama sobie odpowiem: :dance: :ten żółty tańczący, który mi tu nie wchodzi :/ :
:ok: za nowe domki: Irenki & Piwnego Duetu! :D

EwKo

Post » Pon paź 12, 2009 14:07 Re: CK ZUCHY(31!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Asteria dzisiaj zostala zaszczepiona. Ma sie switnie i rozrabia na maksa.
Pozostala dwojka w rozrabianiu oczywicie jej pomaga.

Ziarenka nadal sa ziarenkami :?

aassiiaa

Post » Pon paź 12, 2009 15:39 Re: CK ZUCHY(31!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

indiańskie imię: Mooooje Koryyyto!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

aassiiaa

Post » Pon paź 12, 2009 18:38 Re: CK ZUCHY(31!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

ooo troszkę mnie nie było, a tu tyle nowości :mrgreen:

zdjęcia Karmisia superrr, piesior też czadowy :twisted:

ale nie kumam assiiu o co chodzi z tym indiańskim imieniem 8O
Obrazek Obrazek

Granula

[poprzednia][następna]